Rezistenca!

a-alket

Primus registratum
Re: Rezistenca!

kordele...une thjesht nuk jam i interesuar ne ndonje gje qe thua ti....ne dac muhabet ne dac sharje... si ta kesh...thjesht me duket se e prishe temen duke share /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

I paske mshu gishtit fort /pf/images/graemlins/laugh.gif mahu he cun /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Po ishte long weekendi mi....kush ti ka ngrit nervat mi?......po qe virtulisht zere se nuk ekziston...realisht po e rrahe dot vire poshte....ne opozite gjeji piken e dobet dhe godite verbalisht...... :devil: :thumbsup:

Kordelja

Valoris scriptorum

Vdeksha Lara /pf/images/graemlins/laugh.gif ku do te te coja una ty sot vec hap gojen /pf/images/graemlins/wink.gif ku te shkon neper men pa hezitime OK /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

faqe14.jpg

Ja e moret vesh, po pastaj? /pf/images/graemlins/laugh.gif
SMACK MY BITCH UP!!!!

Kushedi si po me fryet egoja per lesh mua tani. Po nga mutin e fitova ket status qe tallni bythen te gjithe ju me mua? Per nder, as i her s'kom thon qe jom na nji tip ka&derri.

Nejse, teme tjeter, pa sperme plz.
:thumbsup: :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kush e ma men ate Teatrin e Shkodres /pf/images/graemlins/laugh.gif

...me Tano Banushin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mu s'ma qujn emnin Leo po e kom Latif Latif Latif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Auuuuuuuuuu sa kom qesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Kushi ne cdo 3 fjale mer ke 1 fjale turpe.......te ka ndez fotografia me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lara.......... :shrug: dont't worry be happy :wub:

Blendi

Primus registratum

Kur jan robt e merzitur me mire mos tu flasesh fare se ka shance ta besh me keq. /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

BeBa ta gjemje nji se s'ben..

Yvka sorry qe s'te kam kthy pergjgigje do e bej neser urgjentisht /pf/images/graemlins/smile.gif

:wave: