Rezistenca!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca!

Blendo e gjeta edhe nji gjo t'perbashket me ty /pf/images/graemlins/wink.gif rreshtore pa orar kena bo m'duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

hahaha!!!

PS. Shume vete e kane keshtu historine. babi ishte dhender qeros (ushtar), mami nuse me pak bark. Mua me pelqen te mendoj se kam dale ne fotografite e dasmes.

Do filmohemi e? Like a movie or smth? Kush e ka pa 8mm? Njashtu, ruju Zabelle. :mad:

Kordelja

Valoris scriptorum

Blendo ku i keni var gradat ju mer :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Izzzzzzzzzzzzzzzzz /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:

Blue /pf/images/graemlins/laugh.gif Baba jem ka qen ne uniforme tu bo ushtrin ne Sauk (dale tiranes) kur jam zene. E kam prit edhe nji vit baben masi kam lind se ishte ushtria 3 vjet at'here. [/QB]
e shef cfar efektit ka pasur rezistenca atehere??? sa me afer frontit, aq me potente jane ndier... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Kur thash une "lene se u kepute" nuk ma vure veshin ti. Ku te dhemb zemer? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dolores

Primus registratum

Epo te takon.....ke eksperiencen...dhe seriozitetin.....po ne s duam te na keputet ne mes kumanarja keshtu qe do te te sherrojme edhe me duart tone po te jete nevoja /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] kerreje /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kuptohet, edhe ti familje ne krye te detyres...
po ju femijet e ushtarakeve, a e keni gjakun aq te levizshem sa baballaret tuaj? (kuptohet, kur jeni ne detyre, jo gjate pushimeve)
pyetje kjo ee :cool:

Prove qe njerezit jane disentizuar.

Ne tren njera qe qendronte ne kembe prane meje me shikonte me vemendje te madhe. Paranoija ime per mundesine e lezbizmit te pazbuluar filloi te vlonte. Pastaj nje mendje e dyte me tha se mundesia e ndonje cope spinaqi te ngelur ne dhemb mund te ishte shkaku i veshtrimit te thelle. U pashe ne xhamin e deres me bisht te syrit, isha ne rregull, (me rathe te zinj poshte syve po ne rregull). Me marsh te keqen thashe, te shikoj edhe une ty, dhe s'ja shqepa syte. Pas ca kohe me buzeqeshi dhe me embelsine dhe incocen me te madhe me pyeti c'parfum kisha vene. White musk i thashe. Qeshi prape me embelsi dhe tha: Kete ta them me shume sinqeritet sepse edhe une do doja te me thoshte njeri kur bej gafa, parfumi qe ke vene eshte nga ai soj qe vene vetem plakat 70 vjecare ose K***at Ne Las Vegas.

Kordelja

Valoris scriptorum

Rrapatushe /pf/images/graemlins/laugh.gif mos e ndrro kurre me se do ndihesh "e vdekur' pa pasur mundesine me terheq mo vemendjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blue si e vluar dukem une kshu zakonisht, traineri me tha qe jam HOT /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Lesbo he mi where've u been............me merr malli nji here ne dite te degjoj seksualizma.....mgjthse ajo mikja mire te ka thene per "white musk" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lara ec mi zvishu edhe te ti hedh kupat une te behesh qiqer neser....se edhe do ysht me rente nji pike se ndoshta te ka ngrene njeri me sy:D

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Rrapatushe /pf/images/graemlins/laugh.gif mos e ndrro kurre me se do ndihesh "e vdekur' pa pasur mundesine me terheq mo vemendjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blue si e vluar dukem une kshu zakonisht, traineri me tha qe jam HOT /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ku e vuri re ai, kshtu, kot me te pyet /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Po qe se Lara ka kput mish duhet mat me pe ke dera hales po ate gjo vetem plakat e bojne dot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

LOLLLLLLLLLLLL Bledni ke mjeksia popullore qeka deklaru njeri pa komplekse /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qyqa anjeri nuk ndjen meshire per mua, t'ju vije turpe, ku ka me eksperience poshteruese se ajo. Te te shikoje nje vagon treni e me pas ti turren ajrit e te mprehin hundet si pompa.
Megjithate duhet thene qe jo vetem ishte white musk po ishte nje "jovani white musk" qe shitet ne CVS per $ 7.99 (dhurate per ditelindje kjo nga nje shoqe qe ma paska dashur me te vertete te miren) /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Blendi

Primus registratum

E mi mos caj koke se nuk eshte shpata po krahu.
Kur shkoj ne palester eshte nje cun, moshatari im, king kshu. Qe e kam pare te puthet me te dashurin e vet para nja nje muaji aty perjashta. Po ka nja nje jave tani qe perkon ta gjej ne palester kur vete, dhe me shikon ne drite te syrit kshu, sikur po me flet. Mbreme isha me Timin "The genious" per stervitje andej nga ora 7, ne hyme ne dhome te zhveshjes, ky doli. I thash timit, "shiko kur te vije prap shoku".
Erdhi i rregulloi edhe nje here floket atje te pasqyra ngjitur. Si bir K&rve i buzeqesha edhe une. Po pastaja timi qeshi me te madhe kur iku ai dhe po pati degjuar do e kete kuptuar qe tallem.

Kjo ishte per solidarizim me Rapatushen

Lara vec mos tu rritte jot bije se po se bera misjon jetesor ta kthej ne nje huligane te vogel qe te te beje te shqyesh parketin me dhembe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Ti zabelle mas ksaj qe the mos u duk andej nga shpia ime per festen e tonit se do mbetesh me barre kot.
:mad: [/qb]
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ca ishte kjo me.. i paska hyp shum vetja ne qef njonit /pf/images/graemlins/laugh.gif