Epo ca ti bosh tashi !!! Jam poli-pelqim kind of gente !!!Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Issy po i muhabet ka, pash i kines te bukur, pash i arab te bukur, pash nji fencez te bukur. kom nji dashnor te shumtut...e vazhdon e vazhdon. [/qb]
Jula lere se ke prek ne plag te pamyllme noiher'...Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Arabet jane .....nuk dua te them tamam te bukur.....ehhhhhhh [/qb]
ec e pyte babin me mamin tend njeher se cfare i kujton atyre /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Hm blue, nuk e di pse kujtime te PPSH me bejne impotent. Very non sexy for some reason.
[/qb]
Kujdes ti se u kepute!Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] S'ka faj issy qe nuk i kap syri asnji shqiptar t'bukur pa do shifshe ti /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kur na e futi turku neve /pf/images/graemlins/laugh.gif ?Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Blue /pf/images/graemlins/laugh.gif Baba jem ka qen ne uniforme tu bo ushtrin ne Sauk (dale tiranes) kur jam zene. [/qb]
Tashi per nji burre t'shpis zakonisht robi duhet te foli mir'...Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Ngeli duke u mburrur me baben kyyyyy [/qb]
Mami jot ja paska fut dhe te lartit tu pas babin n'Sauk !!!Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] mami im ka qene studente kur jam zene une. E kam pritur edhe nje vit mamane te mbaronte te lartin se ishte shkolla e veshtire atehere.
(sa per qef te feminizmit te jules) [/qb]