Rezistenca!

alba

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Kush do ma shpjegoje kete punen e rezistences dhe antirezistences ketu ne Af mua? Me pelqekan termat jo per gje. /pf/images/graemlins/laugh.gif Mund te jem aktiviste e dalluar... :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fity Sents:
[qb]
Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] ciao! ju xuna tu pi eee? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Un s'jam under-age me lejohet, :rolleyes: [/qb]
koprrac edhe pike!
pastaj thu qe me ke shoqe! :mad:

ok, se e ndajme me Blendin /pf/images/graemlins/wink.gif
Blendin, fammi fare un tiro /pf/images/graemlins/tongue.gif

alba

Primus registratum

Ktu qeka si klub privat. Ti myllni perdet me vrap e mazallah se thote njeri noi mireseardhje. Mos duhet me pagu noi harac per te hyre? /pf/images/graemlins/tongue.gif I kisha bere gati ca parrulla dhe po prisja ti leshoja si "e kuqe ne te bardhe" /pf/images/graemlins/laugh.gif (ketu ne Af nuk shkruan dot me ngjyra dreqin)

Nga parashikimet e motit pritet te vije nje pranvere propagandistike,me ere baruti,gjaku dhe m...,me re te trazuara dhe me stuhira te herepasehershme te cilat do te forcojne ndikimin e mendjeve qejfprishura ketu ne AF. (ketu u futkam edhe une me duket /pf/images/graemlins/tongue.gif )

Ja rrofte Bshhhhh...Blr...(s'po me vjen ndonje B tjeter ne mend) qe na bene me lufte ,qe iu befte dita njemije iu befte! /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes:

jula

Primus registratum

Remedios, pershendetje...fali njerezit per mos-mikpritjen, "hapemi" me vonese faze biperiodike...goce je ti?
Rezistenca merret sic vjen, lexohet, nuk shpjegohet. Mund te duket monokromatike po nuk eshte e vertete...
Shkojme nga e kuqja e purpurt e psikos demodé qe po te shkruan tek nje si tip ngjyre e djathte kocifozi e disave qe s'po u pemend emrat (amori miei) /pf/images/graemlins/blush.gif . Duke kaluar shohim ish-f***istin Dr. Xingaro dhe grupin "qylomania e zyrave" (Lara e Kordele) /pf/images/graemlins/laugh.gif
Blendi eshte skizofren: Njekohesisht liberal (arrin te beje ende dallimin midis Bush e Klinton ne politike te jashtme /pf/images/graemlins/wink.gif ) dhe revolucionar romantik me avatarin me kult ne AF.
Dolores e Dorm@nt nuk meritojne perkufizime banale(perkufizim=kufizim)...

Po ke marrje mendsh dhe peshtjellim tani, trokit tek Antirezistenca. /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Do bohem vegjetarine me kufizime /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s.Me dhune arrihet cdo gje (thone :eek: ) /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Ajo ish-f*** ishte me ta futme siç thote Blendi.

O Jula,leji mer vlla te hyjne njerezit lirshem ne grup.Pse me vetem Laren do takoj gjithmone une kur te shkoj ne Tirane... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Lirshem hyjne, posi, c'ti bej qe aksidentalisht te kemi ty hapes teme... /pf/images/graemlins/tongue.gif :rolleyes:

Blendi

Primus registratum

I me verte remedios u rrembye ne qiell me sa mbaj mend une, mu ne sy te ursules dhe fernandes.

Skizofrenet i godasin gje grate dhe femijet? nese jo, jam i kenaqur me perkufizimin "skizofren" qe me pershtati Jula. Ty Xingo me verte qe ta kishte pat me te futme. Ish futist te kishte qujt?

Ish fashist, e di, e di :rolleyes:

jula

Primus registratum

Me keq, ishte ish-freshist...
Ajo "skizofrenia" eshte gjendja jone, e kemi thene nje here, kembet ne toke, koken ne re...
Kete e shkrova se nuk dua ta nisim jeten tone te re fejesore me mosmarreveshje ne terma... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Intermexo se kam etje...
Birra ime e preferuar. Drejt nga Mexico DF.
La cervesa mas fina
belive.jpg

Blendi

Primus registratum

Po nuk u morem vesh me terma merremi vesh ndryshe. Ka gjuhe me universale se keto te folurat.

jula

Primus registratum

Opaaa, edhe nje gje e perbashket... /pf/images/graemlins/blush.gif
Per te mos u dukur shume e varur nga shijet e tua, nje Bacardi breezer...
Reklamaxhinj!

Blendi

Primus registratum

Breezer nuk mbaj mend te kem pi, po me Coca-Cola dhe Limon, vete c'vete. Vete ne koke dmth.
/pf/images/graemlins/laugh.gif Ej grupi rezi, mos na lini vetem se nuk ka lezet.
Si ka qene ajo estrada, "Beni vjen gjithmone me ne"?

jula

Primus registratum

Eeee, po e di ti si eshte puna, Beni i ka hyre mjeksise, dege serioze...nuk ka kohe te merret me kohe-humbesa...