Ne fakt problemi i televizioneve ishte dytesor ne ate qe shkruajta! Ajo qe doja te theksoja ishte niveli i atyre qe keto i quanjne probleme!! Si ju duket ju kur ne median kombetare trajtohet mosfunksionimi i nje vaske banjoje?!!Fillimisht postuar nga jula:
[qb] I gjori E.T. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ne per TV nuk qahemi, gjithe stacionet jane "tette e culi", rinia spaghettaliane po behet impotente...
Dje, ne nje konfrontim TV me nje sekretar te mengjer, strategu amerikan docent dhe keshilltar qeveritar Edward Luttwak pohoi se arsyeja-baze e kesaj lufte eshte ajo strategjike dhe ekonomike...
Jo se s'e dinim, po me pelqen kur flaket tej maska e "eksportimit te demokraciiise". Hurra!
/pf/images/graemlins/smile.gif Bota nuk mu duk me e bukur, mu duk ca me e vertete ne peshtirosjen e saj. Terroristet nuk jane ata mbi binaret e trenit!!! [/qb]
CIAO OfeliaFillimisht postuar nga Ofelia:
Pershendetje Principel! Gjesi te gjitheve. Sot mos ma vini re se jam ne koma. Jam nje zombie qe duhet te vertitet neper zyre, por duke qene se nuk ia dal dot te ngrihem nga karrigia, jam ngujosur para kompiuterit dhe do perpiqem t-ia hudh b****es me telefon.
hajt nga nje perqafje te gjitheve
Une e kam pare "La Ciociara" me S.Loren /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Lara Croft:
Mbreme tek behesha gati per gjume mu kujtuan ato cu thane ketu dje per kinemane italiane.
E kapa veten duke menduar per ju dhe per replikat tuaja njesoj si te kujtoja muhabetet e kafese se mengjesit me miqte e mi ketu ne Tirane. Mu kujtua e pathena ne fakt
E keni pare "La Ciociara" me Loren???
...dhe prej kesaj mendova. Eshte e cuditeshme flasim me njeri tjetrin, pershendetemi, shahemi, thumbohemi, ofendohemi, kerkojme te falur ne menyren tone, duke mos e ditur realisht se me ke po flasim. Miqte e mi fantazme i thashe vetes. A perpiqeni ndonjehere ta imagjinoni tjetrin ne momentin qe ju pergjigjet?? Qe nga gjerat me te thjeshta dhe banale....c'po ben, c'ka veshur, si eshte, njesoj sic do te shikonit ne sy nje shok qe ju tregon dicka ne kafene....
Ehhhhh internetizim hesapi.......... /pf/images/graemlins/smile.gif
Sidoqofte une i uroj vetes te mos 'alienizohem' ndonjehere dhe te behem si ketaFillimisht postuar nga jula:
[qb] Neve, i dashur shok, na duket se ne vaskat e banjos i bie te zgjidhen probleme te medha... /pf/images/graemlins/laugh.gif[/qb]