Rezistenca!

PrInCiPiEl

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga PrInCiPiEl:
Fillimisht postuar nga jula:
Indiferentizmi?????
Vetem ne marredheniet personale, ndoshta.
Po dhe aty me duket nje fitore e Pirros.
Personalisht jam nje ish-indiferente e penduar.
excl.gif
Mbase mëkati më i madh që mund të bëjmë ndaj njerëzve nuk është urrejtja por indiferenca ndaj tyre!
Sepse indiferenca ndaj njerëzve është gjëja më
jo-humane, më jo-njerezore!
Fillimisht postuar nga Lara Croft:
Ne nuk shpetojme dot nga kjo gracke Principel. Kot nuk jemi njerezor. I bir qe Jula te rrije dhe ti beje konferenza atij perversit qe e shqeteson ne telefon per te mos ia mbyllur ne surrat duke evituar indiferentizmin...
Askush nuk do te fliste aq shume ne shoqeri sikur te dinin se sa shpesh i keqkuptojne te tjeret!!!

Une deshiroj qe te me kuptoni !

Blendi

Primus registratum

Me mire me vrit ti se sa te bie ne duar e armikut. Qello!
Si do ta sqarojme u74 qe pyet se cfare eshte Rezistenca!???

jula

Primus registratum

Une s'kuptoj pse pyet ai. Ne vend te tij do vizitoja temat qe ngjallin kureshtje dhe...me te pare, me te bere.
Ka mundesi qe ketu te mos merret vesh c'fare behet, ne kete rast s'ka faj i ziu.
çao

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga - E.T. -:
[qb] I grup komunistesh virtuale! Thuaji
biggrin-.gif
tongue-.gif
[/qb]
Ka dhe neo-bakuniniane ketu!!! Pastaj une nderroj ide perdite...gjithmone ne arkipelagun e ideve te majta...
U ndjeva e perjashtuar!!! :mad:

jula

Primus registratum

E di, te keqen: Firma eshte nje menyre pothuajse e sakte identifikimi! /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

E pra, une bera gabim qe iu pergjigja disa here, vetem postimin e fundit ia kam shkruar pasi "ia lexova zene" tjeterkund, u kuptua besoj...
Se mos e keni marre seriozisht aty qe kam thene, pordhace, orgjimane, etj....,moooj! :tipsy:

Me e forta eshte tek tema "E majta dhe e djathta" e Neo-s. Klintoni me kerkon si zedhenese...sa u di thyba disave, hihi...

PrInCiPiEl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
E pra, une bera gabim qe iu pergjigja disa here, vetem postimin e fundit ia kam shkruar pasi "ia lexova zene" tjeterkund, u kuptua besoj...
Se mos e keni marre seriozisht aty qe kam thene, pordhace, orgjimane, etj....,moooj! :tipsy:

Me e forta eshte tek tema "E majta dhe e djathta" e Neo-s. Klintoni me kerkon si zedhenese...sa u di thyba disave, hihi...
thyba
biggrin-.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

jula qenka edhe poliglote
tongue-.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif

/me j/k :cool:

PrInCiPiEl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blen[)i:
Me mire me vrit ti se sa te bie ne duar e armikut. Qello!
Si do ta sqarojme u74 qe pyet se cfare eshte Rezistenca!???
Duke u bere PROLETARE edhe ne vende tjera .
Dmth duhet me qene aktiv edhe jashta celules baze t' partise .

/me
ninja.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ka nga ata te ngjiturit fare (kjo fare ma shpih fare per zotin) qe kur u sillesh eger provokohen me keq. Nese ia njeh mendjen eshte me e kollajte nese nuk e njeh kte tipin atehere provo vetem te lesh telefonin hapur per ca ore... [/qb]
po kur e ke qef po nuk ke kohe ? Pervec arsyes kam humbur cellularin apo ishte ne silence? help me out, rast urgjent.

Mirmgjesi!

ps: do i really have to put this --> :wub: /pf/images/graemlins/smile.gif :cool:

jula

Primus registratum

Ty te kam merre ne Neverland une
rolleyes-.gif
, se ke lindur absurd...
E ndiej per detyre te interesohem: Te shqetesojne ne tel. mor bir?
tongue-.gif

olti

Neo

Julaaaaaaaaaaaaaa te ka dale emri mojëëëëëëë
biggrin-.gif

Jula.jpg

Me ne fund gjete dhe ti vendin tend
biggrin-.gif
tongue-.gif

jula

Primus registratum

Eh, une prisja nje pune mbi tryeze...po s'ka gje, popull modest dhe punetor ne, shtrohemi...

jula

Primus registratum

Hahaha...kuptohet qe tallesha apo jo?
Zedhenese? Uneee???
Une kam alamet posti ketu tek rezistenca, s'me ka lene mendja ta braktis per ti dhene ze fyellit te atij!!!
biggrin-.gif

çao, :wub:

Blendi

Primus registratum

Po behemi gjithnje e me shume parlamentare, nderkohe gjithnje e ma pak humor.
Nese mund tu bej nje pyetje sa per muhabet sepse per kete miqte e mi nuk binin dot ne nje mendje..

Nese gruaja nis dicka fshehtas burrit te saj me dike tjeter... fizikisht, cfare duhet te kryeje qe edhe ne vetvete (ndoshta kundra deshires) te pranoje se tashme ka tradhetuar? Dmth ku eshte kufiri mbas te cilit nuk e justifikon me dot?

jula

Primus registratum

Kufiri eshte elastik dhe justifikimi varet nga genjeshtrat qe "i tradhetuari" mund ti tregoje vetes, nga sa i mban kurrizi, nga sa te piset e ka ndergjegjen e vet, etj.
Gjithsesi, them se kufiri objektiv...jane deshmitaret! E thote edhe Kurani, apo jo?
Per mua kufiri nis sapo nje ide extra-bashkeshortore mbaron se qeni ide...mjafton nje puthje.