Rezistenca!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca!

Jam trim jam trim do ta luaj do ta luaj /pf/images/graemlins/laugh.gif , reklame e Top-it /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ku vajten keto moj :confused:

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] N@lke, po ke te drejte, por Mandi e pruri qe ta ballafaqojme me njohurite, se zonja ne fjale nuk eshte akademike, por edhe po te ish nuk do ish e pakundershtushme sido qe te qe.Nejse, se lexoja ne nje Forum tjeter rastesisht ngaqe hyra per nje link emrash shqip, aty thuhej: Akademia Shkencore, kjo azile plesh te rrjedhur (ne mos ia mys kot), yll shkencetaret dhe akademiket tane jane nje tufe idiotesh qe kane vite qe nuk bejne me asgje, mua me vjen te plas sespe luften genocide te Kosoves dhe argumentat Miloshevicit ishin Akademiket serbe qe ia servirnin, ndaj me vjen te plas qe kur kjo teori "prej te rrjedhurish" ia mushi mendjen dhe vuri ne diskutim prejardhjen e Kosovareve dhe madje edhe pronesine e tokave te tyre, s'ka perse te mos sjelle natyrshem kete tjetern qe fundja eshte interes kombetar aspak shovinist, apo jo. [/qb]
nc nc nc
JoJo.gif

Edhe se kam shume shume mosdakordesi me punen e akademike, perseri as un' dhe askush ketu nuk ka te drejte t'i gjykoje ne kete menyre, e aq me pak te thote se jane pleq trurrjedhur. Mendoni pak qe kemi qene deri para 50 viteve nje vend me me shume se 90 % te popullsise analfabete- dhe jane pikersht keta "matufe" qe e ngriten dityrine shqiptare ne nivele shkencore, sa dhe te kemi nje akademi shkencash. Ka nje mosinformim te theksuar te brezit te ri, apo dhe nje nihilizem te gjithckaje shqiptare. Mbase shkenca jone nuk ka arritur majat boterore e nuk ka derguar rraketa ne hapesire, por ama per shkencat shqiptare jemi te paret. PO e kane nisur te tjeret, por jemi ne qe e kemi cuar perpara dhe madje ne nivele te admrirueshme. Keto qe hidhen sa lart e poshte neper boten virtuale shqiptare nuk i perkasin aspak shkences se vertet dhe zyrtare shqiptare. Nuk e di pse e ka vendosur Mandi shkrimin ne fjale, por eshte vertet nje lapsus i madh dhe nuk tregon seriozitetin e sitit qe ka. Te tilla pseudostudime bejne shume veta, por keto nuk do te thote se ato jane dhe i perkasin shkences shqiptare. Pa permendur koloset qe tashme kane vdekur, por sikur vetem librat e Neritan Cekes te lexoni, do kuptoni dhe do shihni gjera vertet reale dhe plotesisht shkencore. Naten rezistenca :sleep:

olti

Neo

Kur ve kamen un' ktu, s'shkel ma njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif Duhet ta baj ma shpesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

:angel:

jula

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif
Eh, tashme jemi plotesisht te kolauduar...nuk funksionon as kjo...ndonese duket e rrezi-kshme. /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Mjes :wave:

Mu me kane shkul me buldozer nga Dhermiu /pf/images/graemlins/laugh.gif se gjalle ne bote se kthehesha me deshiren time :smash:

Kerkova strehim politik /pf/images/graemlins/laugh.gif e s'me piu uje, vleja me shume ketu mes ketij qelbsinllikut ku jetoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Jetoj ne ujra te turbullta! :book:

Kordelja

Valoris scriptorum

Lere se desh u permbytem, se c'pati deti una s'mura vesh gjo, desh me uzurpoi per pak /pf/images/graemlins/laugh.gif , u ndjeva e mikluar nga deshira e tij per te me pushtuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isha mcef moj se s'kisha kry gjithe detyrat para se te dilja ne plazh :eek:

Une hika se me terhoqen zvarre mojjjjjjj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Una s'pashe traget /pf/images/graemlins/laugh.gif me pelqeu me mendu se desh me me "honger" deti /pf/images/graemlins/laugh.gif , sa e keqe kjooooo :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne u nisem nga ora 1, hongrem kos deleje se Llogara se mu me ra goja dy dite "Du kos, du kos" asnji s'ma buni veshin /pf/images/graemlins/laugh.gif , tashi ti edhe shkumen e detit do me ma heq se ate te kosit ma refuzun ashiqare fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

orikum

Primus registratum

kordele kush te tha qe ishte kos deleje? :lol: po aman me thuaj ku e hengre ate kos ,besoj si gjithmone dhe ti si ata qe e dine tek sofua ke qene?po koha si eshte andej ,se erdhem po na thate qe eshte mire. :wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

Vani, mos u tall me dynjone, nuk di si e kish emrin pronari po kosi qe qamet i mire /pf/images/graemlins/laugh.gif , aq sa me dogji per dreken e programuar, nuk e hongra picen fare, me ish "ngop" barku ne Llogara /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Lara, mos me fol per gjojna deti se ato afridiziaket bicim karkalecash, fruta deti e ngjala me bone keq qamet mu, i hypa pistes en s'ju shkita mo ke Pub-i /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Blendo...urime per fitoren e schudettos nr.27.Uroj gjithashtu qe i 28-ti t'ju vije pas 28 vjetesh!

Kordelja

Valoris scriptorum

Thuj mi ke Kampi Puntoreve se nuk ftillohet ndryshe /pf/images/graemlins/wink.gif

O lara a do hanim dreke bashke neve sot mi, nga me ike :shrug:

loaded

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] C'te them une flori, une s'para ua "prish lumturine te tjereve"...po ky jarani yt me konfirmoi vazhdimin e fejeses... :lol:

Raporti yne bazohet ne...raporti yne nuk bazohet! :idea:

Ciao Rezi, o Zot sa jam kenaqur: Isha ne nje konference. Titulli "Un altro mondo in costruzione: pace e diritti sociali"...pjesemarresit ishin :cool: fare. C'orgazem... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hej zot...dhe thone pastaj,fundi i botes do vij nga Sarsi.

Kordelja

Valoris scriptorum

Afer ktij gurit te pare isha una /pf/images/graemlins/tongue.gif , afer te dytit ishte Lara

Shikoni vete!

O Blend, vec ta kishe pa ket mamen si shqetosohej do ishe shkul gazit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ka edhe foto nga Llogaraja dhe Dhermiu.

Foto nuk bera se kisha harru aparatin, por me e keqja ishte qe kisha harru dylbite.

Mbetet per here tjeter.

Ku e kemi julen sot :idea:

Blendi

Primus registratum

E mora vesh ku keni qene. Kampi i puntoreve quhet Grand Hotel Dhermi tani, me pas eshte ai plazhi i gjate...ne fund te plazhit po ti ngjitesh kodrave neper ca shtegje arrin tek nje manastir i vjeter nga ku duket gjithe bregu. Une per vete kam pas ndenjur me shume ne te djathte te hotelit, ne ato plazhet e vogla, pa arritur te vila. Eshte edhe nej kishez e vogel muuuuu ne breg aty, nje dhome vetem, si faltore.