Rezistenca!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca!

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

E holloi i ziu fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Po ketu pse e solle mo Blendi apo qe te ma nxjeresh bojen nga te kater anet?
Do mi paguash te gjitha ke Sava me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Kordele e bome kapice me keto mesazhet. I her une ciper i here ti ciper, edhe kshu e me rradhe. po duket bukur kur e lu faqen me t'shpejt.

Hihihi

Kordelja

Valoris scriptorum

Degjoni ketu te une ne kete moment po bi termet :eek: tashe ca ka karrikja qe po me shkund :eek: kur shof lulen qe valevitej :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Blendo po ta hypi dhe iher una tyja se do iki se lash nom e po iki t'ia hypi bicikletes tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Ofelia

Forumium praecox

Mirdita yjet e kuq!
si jeni? po pse nuk e shof dot ate filmin une mer yahoo?
Blend, si je lal? ke humbur ne thiatro dhe qe atehere, nuk ka bere me njeri skena me dhembje dhembi.. /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Po ja, kam grumbulluar trupat te rezistenca.
Sidoqofte, sot eshte e premte dhe nuk dua te punoj. Po rri got si hajvan, do nis te grricem me robt se nuk shtyhet pa icik lufte.

Kusherire, po ti po e shtyn ndonje cike andej nga Kanadaja? Eshte e pRemte sot, jo per gje.

Dolores

Primus registratum

Kusho tani paradite nuk shtyhet hic...me pune........kete s pelqej te premteve....se quhet weekend edhe e ke mendjen te ngritur por duhet te punosh.....edhe sa te vi ora qe te dalim sikur te hapet goja se je mesuar gjithe javen qe vete ne krevat early.....edhe te merr cik kohe te vish ne party mood......nejse kjo pune behet me perpjekje e durim...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hej po juve u lejohet te beni party aty tani si eshte situata???

abs

nuk e di...

abs, a ke ra n'vere t'eger aaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

A po ma jep nji gote maj /pf/images/graemlins/laugh.gif

e eger jam vet, veren e zgjedh nga jo qe me zbut /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

1048159018.4026556508.jpg

u bana kurioze me e dite se cfare veret do t pijne ky ushtari djathtas /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: car deshta me than, kshtu teoretish kenkeni ba gati per te pRemten eee /pf/images/graemlins/laugh.gif

-------------------
yupiiiii ora 18.00...

Blendi

Primus registratum

Party sa te dush kusherire, Lufta qe behet nga ana tjeter e Globit nuk i tremb Amerikanet. Eshte si ajo puna e Strucit.

Blendi

Primus registratum

Smile San Francisco, you're on survelliance camera /pf/images/graemlins/wink.gif (if you demonstrate that is)
capt.1048213641.homeland_security_california_cagn101.jpg

a-alket

Primus registratum

hmmm, po te shikosh nje cike me tutje kameres, do shikosh Golden Gate Bridge...apo je miop? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

dole,

pyes per peshen mesatare sepse habitem me zgjidhjen qe ke gjetur per paragjykimet ndaj femrave /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

Golden Gate nuk eshte ne San Fran?
Protestuesit e kane marre nja dy here ne kembe uren.
Prap s'e mora vesh ku e kishe miopine. Po nejse.