Rezistenca!

Blendi

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga u74:
[qb]However, in order to protect good name that albanian men have in that "field" ...[/qb]
E po kur na esht mush menia edhe ne shqiptareve se q#$jmë fort!!? /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Rri se ma kujtove.Perballe fakultetit te mjeksise ne Tirane,ishte njeri me nje si tip karroce anes rruges,ne mes te pluhurit te rruges,tymit te makinave,pa permen ktu plerat perreth,me nje furnele te ndryshkur ne nje tigan te kohes se Enverit piqte qofte dhe i shiste buke me qofte 500 leke te vjetra.Venin kto studentat e zgjuar(te mjeksise) blenin buke me qofte tek ai.Fol ti po deshe...Dhe thone pastaj duam ndihma humanitare,ilaçe,nga komuniteti evropian...Atyre tu japesh bar miu,popull injorant.

u74

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Hahahahahaha idiot the??? Me teper se aq. Kafshe [/qb]
Po edhe per nje shaka qe e bene njeriu u dashka te quhet kafshe.....!!!!

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Vrojtim i castit: Nuk e mendoja se mund te sublimohej edhe...muti! [/qb]
Npr - National Public Radio intervistonte irakene qe falenderonin US per ate qe po bejne, valle te jete e gjitha propagande?

ps: i hate it when sexy girls start talking shit, it just ruins picture /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Hahahahahaha idiot the??? Me teper se aq. Kafshe [/qb]
Po edhe per nje shaka qe e bene njeriu u dashka te quhet kafshe.....!!!! [/qb]
esht kopmliment a tu mbyllte.. psh.. po ti qenke kafshe fare, u know /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

u74

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] ...Atyre tu japesh bar miu,popull injorant. [/qb]
Mos more djale se na plase zemren, po ti sikur je bire i ketije populli..! O bire Selman i nenes..! /pf/images/graemlins/frown.gif

u74

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fity Sents:
[qb] [/qb]
esht kopmliment a tu mbyllte.. psh.. po ti qenke kafshe fare, u know /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]

Shko e bej cicin

loaded

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]
[qb]However, in order to protect good name that albanian men have in that "field" ...[/qb]
E po kur na esht mush menia edhe ne shqiptareve se q#$jmë fort!!? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O Blendo...kam nje goce italiane ne konvikt une,po eshte vari trapin dmth,s'ja vle hiç...edhe me tha 1 dite(gjasme me ngrof içik biseden):E di qe kam degjuar se ju shqiptaret ne seks jeni ultra fare...".E pashe iher kshu dhe i thashe:"Jo me jo se rrejne,rrejne". /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Mos more djale se na plase zemren, po ti sikur je bire i ketije populli..! O bire Selman i nenes..!

Kush te tha ty iher qe jam shqiptar une.Une jam italjon ferrarez 4 breza.

Blendi

Primus registratum

Po ti hengre sot lara? Apo ta hengren
buken?

Se ne kopesht pa dreke duhet ta rushe se ta hashin kur ikshe ne banjo.

loaded

Primus registratum

Ca do mo amon.Shkun humben 2-1 mbreme majmunat.Ik se kur e shof qe se meritojme,as qe nuk pretendoj fare.Me vjen inat qe ktej te mabjne me llafe derr-derr kur vjen puna shkojne rrifen.

u74

Primus registratum

[qb]
O Blendo...kam nje goce italiane ne konvikt une,po eshte vari trapin dmth,s'ja vle hiç...edhe me tha 1 dite(gjasme me ngrof içik biseden):E di qe kam degjuar se ju shqiptaret ne seks jeni ultra fare...".E pashe iher kshu dhe i thashe:"Jo me jo se rrejne,rrejne". /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][/QUOTE]

Nuk ka femer te keqe mor Shqipec !
po n.q.s te punon "shatrafeli" rrasja brenda, se ti qenke edhe studente "i zgjuar" i mjekesise, dhe duhet ta dishe se po nuk e vure ne pune ate "Shatrafelin" rriten shanset e impotences seksuale.

E pastaj mos na perfundoshe si dr. Allamulli.

loaded

Primus registratum

O lara do vish ne chat se kam gjys ore me nje..Uran,Uran..po me bo moral per luften ne irak...

loaded

Primus registratum

po n.q.s te punon "shatrafeli" rrasja brenda,

Hahahaha...pa bere shume komente,se s'kemi dale ktu me tregu kush eshte me i forti...me kujtove i te forte.Isha ne stacion me nje italiane duke bo muhabet dhe se si kishte ra puna te inflacioni.Qellon 1 shqiptar,krejt i panjofur,aty dhe ma bo mu:"Ore leje inflacionin...llozin,llozin" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Nuk dua te jem ai qe prish humorin. Po as te merzitem vetem nuk dua. jam egoist.
1_145858_1_6.jpg

Sorry guys. Po eshte per gjera si keto qe ham m#t e flasim ne liberalet.

u74

Primus registratum

[qb] po n.q.s te punon "shatrafeli" rrasja brenda,

Hahahaha...pa bere shume komente,se s'kemi dale ktu me tregu kush eshte me i forti...me kujtove i te forte.Isha ne stacion me nje italiane duke bo muhabet dhe se si kishte ra puna te inflacioni.Qellon 1 shqiptar,krejt i panjofur,aty dhe ma bo mu:"Ore leje inflacionin...llozin,llozin" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Qenke intelektuale i vertete...ma ke mbylle gojen..