Rezistenca!

Dolores

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Shyqyr Lara vallaj se te kam pare ne enderr mo gjithe naten sikur na drejtoje ate pushken qe ke dale ne foto aty /pf/images/graemlins/laugh.gif thashe c pati kjo?

He re amerikane akoma pro luftes jeni.......kur te behet si ne Vietnam.......edhe Amerika do nxjerri nji brez tjeter te trumatizuar.....

Dolores

Primus registratum

Naaaaaaa pika tyjaaaaaa, c eshte kjo falje mi??? Ne jemi nji familje ktu /pf/images/graemlins/tongue.gif

a-alket

Primus registratum

shut up ti little eskimo. /pf/images/graemlins/tongue.gif

hajde ik beni greva ju te tjeret, se ja u paguan qeverrrrria.

Kordelja

Valoris scriptorum

Aty me rri Lare /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dole kush ishte mama jote s'ma the akoma /pf/images/graemlins/wink.gif :confused:

Dolores

Primus registratum

BS-ti pse e merr personalisht.......ti nuk ke nevoje per luften te corjentoj, ti vjen natyral /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ah edhe sipas statistikave une jetoj me mire se ty.......enviromenti eshte stress free....plus nuk ekziston ajo ego injorante ktu qe s te lejon te kesh me shume njohuri around your surroundings /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Kordelka duhet ta specifikosh dreqi e mori...psh: virtualisht, realisht e femijerise, apo realisht e tanishmja????

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TrAgIcAllY HiP:
[qb] Kordelka duhet ta specifikosh dreqi e mori...psh: virtualisht, realisht e femijerise, apo realisht e tanishmja???? [/qb]
I'm getting confused but on a high level now dole :confused: :confused: :confused:

Dolores

Primus registratum

Rrushi ja te te ndihmoj une me te gjitha se ndryshe do mbushim nja 40 faqe kot: Virtualisht eshte Beba-hot stuff e? E femijerise eshte Doloresa sipas emrit te nenes vjen dhe nicku im virtual.......I tanishmi eshte bashkshorti im i quajtur big Pellep qe po te gjej ndonje foto tani do ta postoj ktu qe te jesh clear as cristal tina ok??

Dolores

Primus registratum

BS---doli sukses i madh referohu www.missalbania.ca te shofesh missin qe zgjodhem.....ca ka per injornce ktu....apo s di c te thuash /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ????

Guest

Hi hippi /pf/images/graemlins/smile.gif long time no see ya /pf/images/graemlins/smile.gif
do ma prezantosh dhe muve ate bf tend apo jo ? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

O Kordele o Lara po pse s'thoni ju qe dje paska qene e Enjtre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Bledno ka fillu me tu marre edhe ty goja sot lal /pf/images/graemlins/laugh.gif smunje pranverore me zgjatje nje vjecare me duket mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Vallaj goja s'me meret hic, (if u know what i mean) /pf/images/graemlins/wink.gif Love that! Auuuu!

Kordelja

Valoris scriptorum

I know I know, edhe mu ai dhemb me dhemb /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif