Rezistenca!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca!

Ma ka pa njeri Space Out-in se me paska marr malli
excl.gif
:wub:

Blendi

Primus registratum

Mos e caj koken per ksi gjonash mi lara amon, une kom nji komshi varrmihes qe mbush 91 vjec ne mars.
/pf/images/graemlins/smile.gif
Nje jete mes te vdekurve - titull per autobiografine e ketij trimit. A t'ia sugjeroj?

AnaBlue

Forumium maestatis

Lara, edhe une e kam shume te veshtire te kem ambjent varrezash apo gjera qe kane te bejne me vdekjen afer. Nuk e di pse nuk po mesohem dot me mendimin se eshte OK te jetosh afer varrezave. Kur kerkoja te blija shtepi, disa here pashe qe shtepite ishin afer varreve dhe pa hyre per te pare shtepine, fjala e pare qe thoja ishte Noooooo.... dhe pse per amerikanet eshte e cuditshme pse mos te jetosh afer varreve duke i konsideruar si park!!! I thashe disa here qe kur nisem ne mengjes per pune, nuk dua qe shikimi im i pare te jene varrezat, dhe nuk dua te kujtohem per vdekjen. Jo vetem kaq, por kam problem tjeter qe nuk shkoj ne varreza as per te pare te dashurit e mij qe kam humbur. Nuk e gelltis dot pamjen.

jula

Primus registratum

Epo me se prapthi se kaq, s'ka: Me flitet kur nuk ka fryme njeriu ketu.
OK, po flas nje cike me vete:
-jula, c'ben ketu tek Rezistenca?
-Rezistoj.
-Kunder kujt?
-Kunder askujt.
-Ka kuptim?
-Ka, po s'me do **** te ta them.
-Qenke e paedukuar.
-Edhe pastaj?
-Ik p****!
-Ika, ika...
biggrin-.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Cin ka luftarak mer /pf/images/graemlins/confused.gif" title="" src="graemlins/confused-.gif" />
biggrin-.gif
:smash:

Kordelja

Valoris scriptorum

jula /pf/images/graemlins/confused.gif" title="" src="graemlins/confused-.gif" /> , veshtire qe dikush si ti te ngelet pa fjale
tongue-.gif
smile-.gif

P.s. :wub: U