Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

Sallaku

Primus registratum
Re: Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

Naten Penele dhe mbulohu mire se eshte ftofte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Kaq re kujdes kopsen se te boni brime ke balli

Vallai di me i mor masat paraprake, me i llaf ti zberthej ne kohen e duhur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Noten /pf/images/graemlins/smile.gif
LR

Blendi

Primus registratum

Mirmengjes Rezistenca!
Se kam marre veshakoma se si u be Dhjetor kaq shpejt, por sot rruget ishin te mbuluara me akull, kurse une i mbeshtjelle me xhup.
Mu duk sikur me kishin vjedhur kohen, nuk e kam ndjere fare. Heren e fundit qe u permenda ishte shtator, po nisja simestrin.

Kordelja

Valoris scriptorum

E Kallare kam repertor te gjere une :tipsy:

Laraaaaaaaaaaaa, s'kam kohe te te qensis njeeee qe te bije shakull se me tere ate rrezellim qe me bere e meriton /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ah dathuria ah /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Qyqe, paska ra mren me Laren me termen! /pf/images/graemlins/laugh.gif

C'mu kujtu 'american pie' qe pash dje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

E Rrugaco cilen pjese ke pa ti /pf/images/graemlins/laugh.gif se ne kemi dale ke fekalet e qenit ketej nga Tirana dhe ke Stifler qe ashtu gjyshen e dhendrit :lol: :lol:

Lara, dardha e ka bishtin mrapa :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

Ah xhupiiiiiiiiiiiii /pf/images/graemlins/wink.gif ma hoqi trurin /pf/images/graemlins/laugh.gif isha pa honger mi se me mbrapa me rane emocionet /pf/images/graemlins/laugh.gif

U qetesova /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Jo, do blej cizme te kuqe se fustanin e kam vete dhe xhupin e ke ti :lol:

I shkreti Sergio ca ka me heq me ato pupla, do e bojme utilitar :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

Puplat i bojme ashu me fshi hirin qe po na ze oxhaku /pf/images/graemlins/laugh.gif mishin ia hame, te brendshemt ia bejme harapash dhe kockat ia lepijme ne fund duke kap goten e veres me gishtat e fundit se te tjeret do na jene qelbur nga lyra mishit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po me duket vetja si balliste e moderuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mbushma Bamke Qylollari :lol:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Jo, do blej cizme te kuqe se fustanin e kam vete dhe xhupin e ke ti :lol:

[/qb]
Lara te kisha qon une ne vend tat kisha per ti dhone xhupin dhe do i mersha fustanin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Mbushma Bamke Qylollari

Po e ka nickname-in Lara Croft mi dhe jo Bamke Qylopallari! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kshu osht kur pi shume.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Asaj do i marr xhupin kurse ty do te marr sfondin e avatarit ta perdor si wallpaper kur te dal foto /pf/images/graemlins/laugh.gif kuqelon arena toreadoreve kuqelon /pf/images/graemlins/laugh.gif

U ka bo syni baker i kuq nga ai i Rubikut /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Mbushma Bamke Qylollari

Po e ka nickname-in Lara Croft mi dhe jo Bamke Qylopallari! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kshu osht kur pi shume.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Te dridhet dora per nje pike raki eeeeee :lol: mbushe se te hoqa qafe :lol: s'bo burri per nje pike raki joooooo :lol:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Rrugaco ja prisha menjen keq ksaj rradhe se kisha vesh xhup te kuq te shkurter /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
A te tha se mire te rrika xhupi nga mrapa mi? /pf/images/graemlins/laugh.gif Po ta ket thon keq e ke muhabetin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga LR:
A te tha se mire te rrika xhupi nga mrapa mi? /pf/images/graemlins/laugh.gif Po ta ket thon keq e ke muhabetin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ku e ke hallin ti Rrugaco, qe une nuk i mbaj dot (me sy /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dy bagazhe te majme a si /pf/images/graemlins/laugh.gif

E pashe me bisht te syrit se me rreshkiti per pak fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Asaj do i marr xhupin kurse ty do te marr sfondin e avatarit ta perdor si wallpaper kur te dal foto kuqelon arena toreadoreve kuqelon

Ahhh cme ka gjet mu te gjorin Matador me ju te dyja! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Lara kam ca gjona me proteza una ketej nga duart :lol: mu drodh susta mbajtese :lol: mu ka sponarur fareeee :lol: (truni me siguri) :lol:

Ika te ngjyhem degjenerata dhe shif Rrugac kur te vish nese je "i majme" me rri larg dhe ec me kurriz mas murit se i kam veshtrimet e pacipa fare una :lol: dhe e lashe Laren tek kryqezimi tu prit gazin gjashtenonc :lol:

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb] Pse Rrugac thu nuk perballohet Kordelja nga pas eee??? Une ja kisha friken nje balloreje me te mer burr i dheut se nga pas te me shofi sa te doje aha s'ka ca ti levizi :lol: :lol:

Me degjeneruat qelbesira :lol: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Ngjos se s'te kena gjo faj, ty fajin ta ka xhupi /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk kishe naji pallto te zez e te gjat deri ke gjunjt me shku ne takim mi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

[qb] Une s'ta du ngjyren Rrugac. Mua me jep ate gjon qe ke ne kurriz ne avatar. Te rendon me duket. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sa mire merremi vesh ne te dyja /pf/images/graemlins/laugh.gif , do boj Lara burrin tani e tutje se una u lodha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ikaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Se mo i marresh me i var ne mur mi /pf/images/graemlins/laugh.gif se nuk ia vlen me lon rrugacin pa gravitetin e duhur /pf/images/graemlins/laugh.gif na e merr era forte pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif