Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

Mjes /pf/images/graemlins/wink.gif Lara pse kaq pak e shoqerushme qeke gdhi ti sot /pf/images/graemlins/wink.gif e ka fajin hena plote me duket /pf/images/graemlins/tongue.gif mua ma hapi koken dje flama keqe /pf/images/graemlins/frown.gif

A ke ftohte mi :cool:

Poseidoni i Madh

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ftohte s'kam. S'me punon interneti. Jam goxha e shoqerushme ne fakt per ata qe duan te kalojne nje dite duke me duruar te shfryj nervat...

Lum ti qe e shef henen e plote. Une nuk e shof ndoshta e ndiej.... [/qb]
Sa nerva ke dhe ti ri goc. Sa mir i ndjen kto gjerat e plota........ :goofy: :goofy:

Kordelja

Valoris scriptorum

Lara, amon se plasa me te thone qe mu vec dhimbje te thella ne tru me jep /pf/images/graemlins/frown.gif nuk di se ku qendron e keqja, ndofta truri im eshte shume mire i informuar per mungesa te perkohsshme ketu e aty dhe nen trysnine e tundimit dhe pamundesisse kokrete me mire te me dali nai pike gjak nga hunda si pasoje dhimbje, sesa te me ngreje mendjen per punera te poshtra e pa krye /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me ler te qete se nuk kom pare me vu baste /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Pershendes Laren me kete melodine qe po degjoj:

Until the Last Moment-Yanni /pf/images/graemlins/smile.gif

Shkarkoje urgjent na Kazza ose dil ne MSN te ta jap kete dhe Acropoli se jane te hatashme /pf/images/graemlins/smile.gif

Me thuja nese i gjen /pf/images/graemlins/smile.gif ose po ta boj nje diks per inat te Xingut e per qejfin tim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Nuk po ta prish terezine po po ta boj CD-ne edhe hap ca te duash me pas :cool: vetem do e boj me dedikim, Yannin per nje pseudo filo greque /pf/images/graemlins/tongue.gif

He si thu :cool:

Kordelja

Valoris scriptorum

Qafire femer /pf/images/graemlins/laugh.gif ta bera CD-ne me muziken me te bukur qe te kane ndegjuar ndonjehere veshet e grekofileve dhe kujtdo tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif ajo qe me pelqen dhe vete me shume, shumica vetem melodi qeteuese /pf/images/graemlins/wink.gif

Ke dhe nje per Santorinin /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ec ta marresh boll ndenje ne MSN /pf/images/graemlins/tongue.gif :cool:

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif Me vika mire per ty Lara /pf/images/graemlins/laugh.gif ketu me mua te rrish se nami na doli se na doli e ne qejf po bejme se po bejme me hir apo me aphir te dyja bashke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Do me besh nje ftese per Santorini mi apo te vdes une pa e pare ate plazhin e kuq :cool: ndryshe tu eksperimentu sporte extreme ne Aqua Land do perfundoj prape /pf/images/graemlins/laugh.gif e mjere kujt i bie te me shpetoja nga mbytja /pf/images/graemlins/laugh.gif

CD e ke gati more vesh /pf/images/graemlins/wink.gif

Dolores

Primus registratum

Lara zemer do puthemi se shpejti per se gjalli :kiss: ............kam frike se mos ha ndonje grusht nga Kordelja /pf/images/graemlins/laugh.gif ........Shif po jane ne Toronto ato edhe ekziston mundesia qe mund ti njof.....keshtu thuam ndonje emer ne MP...edhe te kthej pergjigje /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ju te dyja, mos me shani po t'ju them se po lexoj nje pacavure nga Pushkini qe ia kalon me dhjetera here Bukovskit apo Plasarit /pf/images/graemlins/laugh.gif Ditari sekret dhe bemat e pehlivanit ne fjale ne Rusine tone heroike qe me pas (sic duket nga keto tendenca /pf/images/graemlins/laugh.gif ) perfundoi ne te kuqe flake dhe Carin e degdisi tutje (edhe Cari horr i madh ka qene nene neneeeee) /pf/images/graemlins/laugh.gif Keni dijeni gje /pf/images/graemlins/laugh.gif po me vika turp qe po e lexoj dhe me e bukura eshte nje ma shiti nje shoku i tim eti ne nje nga librarite e Tiranes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Kordelja welcome ne boten e pamoralshme te sexit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Dole mos bej llogari te gabuara ti /pf/images/graemlins/laugh.gif une nuk e paragjykoj thkthin /pf/images/graemlins/laugh.gif perkundrazi them qe te ben mire per shendetin /pf/images/graemlins/laugh.gif po ky shoku kishte nje mike me inicialet Z qe nuk ngopej as me 3 as me 5 meshkuj, c'ka lidhje morali ketu :shrug: ( /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Me fal Dole eeeeeeeee :eek:

Kordelja

Valoris scriptorum

Lara keto lloj gjonash shiten kudo /pf/images/graemlins/laugh.gif une ty ta jap kur te duash e si ta duash, edhe neser hahaet oferta /pf/images/graemlins/laugh.gif me tutje me duhet te mendohem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qenka njeri ke Erosi, tori qe e ka si antene televizori /pf/images/graemlins/laugh.gif une bej be qe atij s'i kap as TVSH /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Shif ka njerez plot me hobe te tilla.....ndoshta the wrong one per ne qe diskutojme /pf/images/graemlins/wink.gif .......por teper normale per njerez te tille .... :thumbsup:

Dolores

Primus registratum

Tori qenka akoma ke krahasimi me antenen ........se di qe kane dale permasa te reja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ja ku kthehemi per te shumten e shumten here tek percaktimi Normales :eek: /pf/images/graemlins/wink.gif

Une pervete i kam kufijte portabile /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk i dihet jetes (kete kam mesuar deri tani) kot te vendosesh kufij te betonuar.

Dole kur e zvarrisje bishtin ketu ti se nuk e mbaj mend?

Dolores

Primus registratum

Me shkopinj plastik i kam dhe une mi kufinjte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne 28 mi.....kur e keni lene juve mbledhjen e keshillit?

Kordelja

Valoris scriptorum

O Inocente, sa me naivitet e the kete te fundit mi :lol:

Dole, do merremi vesh per me shume, ne ato kohera te peraferta /pf/images/graemlins/wink.gif

Dolores

Primus registratum

Po do behet nji mbledhje per te gjithe apo.....vec e vec??

Kordelja

Valoris scriptorum

Ca fqe ka qene 27 Tetor ta dime dhe ne te zgerdhihemi, mos u bej kaq egoiste, kush rri shfleton....

Dole, jemi azmatike une e Lara ...ndaj merremi vesh mire /pf/images/graemlins/laugh.gif