Edhe ket e dike?![qb]Kaq re :tipsy: kujdes kopsen se te boni brime ke balli :lol: [/qb]
Lara te kisha qon une ne vend tat kisha per ti dhone xhupin dhe do i mersha fustanin /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Jo, do blej cizme te kuqe se fustanin e kam vete dhe xhupin e ke ti :lol:
[/qb]
Te dridhet dora per nje pike raki eeeeee :lol: mbushe se te hoqa qafe :lol: s'bo burri per nje pike raki joooooo :lol:Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Mbushma Bamke Qylollari
Po e ka nickname-in Lara Croft mi dhe jo Bamke Qylopallari! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kshu osht kur pi shume.
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
A te tha se mire te rrika xhupi nga mrapa mi? /pf/images/graemlins/laugh.gif Po ta ket thon keq e ke muhabetin /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Rrugaco ja prisha menjen keq ksaj rradhe se kisha vesh xhup te kuq te shkurter /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ku e ke hallin ti Rrugaco, qe une nuk i mbaj dot (me sy /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dy bagazhe te majme a si /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga LR:
A te tha se mire te rrika xhupi nga mrapa mi? /pf/images/graemlins/laugh.gif Po ta ket thon keq e ke muhabetin /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif Ngjos se s'te kena gjo faj, ty fajin ta ka xhupi /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk kishe naji pallto te zez e te gjat deri ke gjunjt me shku ne takim mi? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Pse Rrugac thu nuk perballohet Kordelja nga pas eee??? Une ja kisha friken nje balloreje me te mer burr i dheut se nga pas te me shofi sa te doje aha s'ka ca ti levizi :lol: :lol:
Me degjeneruat qelbesira :lol: [/qb]
Sa mire merremi vesh ne te dyja /pf/images/graemlins/laugh.gif , do boj Lara burrin tani e tutje se una u lodha /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Une s'ta du ngjyren Rrugac. Mua me jep ate gjon qe ke ne kurriz ne avatar. Te rendon me duket. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]