Re: Receta Gatimi Shqiptare
mbushje mund ta besh me gjize(djathe)+majdanoz(te njejten procedure si patlixhanat pa pasur nevoje ti ziesh)ose per diçka me ekzotike bej nje salce me karkaleca deti e domate te fresket
sallate si te teket ty po nje qe duket kombinim i bukur eshte radicchio(shqip
)+domate+avokado+karkaleca+portokall
te mbushur ose sallateFillimisht postuar nga BeLLa StRoNzA:
[qb] Ju lutem kush me ndihmon ne gatimin e avokadove.Kam nje jave qe i kam blere dhe nuk po marr guximin per t'i gatuar...[/qb]
mbushje mund ta besh me gjize(djathe)+majdanoz(te njejten procedure si patlixhanat pa pasur nevoje ti ziesh)ose per diçka me ekzotike bej nje salce me karkaleca deti e domate te fresket
sallate si te teket ty po nje qe duket kombinim i bukur eshte radicchio(shqip
