Receta Gatimi Shqiptare

gezim lame

Primus registratum
Re: Receta Gatimi Shqiptare

kam nigju per petlla me kos, kot per kuriozitet si bohen e di njeri........

gjize del tamam ajo mos ki merak Ana.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

edda

Primus registratum

Po byreku me peta te pjekura e qumesht si behet?

p.s. duhet te jete recete tironse

O izabelle Lengu i Fikut si behet derbardhe, se po na qan femija.

Dhe po pati ndonjeri ndpnje recete spektakolare per te bere turshi me patellxhane ta hedhi ketu se na ben nder.

Kordelja

Valoris scriptorum

Aj pertokam dhe me dhemb dhe koka sot /pf/images/graemlins/frown.gif

Po te behem me mire nga pasditja u postoj byrekun dhe turshite...per te tjerat kom asistent-suksesidoravete Miss.Zabellen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ajo merr vesh nga longjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga edda:
[qb] Po byreku me peta te pjekura e qumesht si behet?

p.s. duhet te jete recete tironse [/qb]
Nuk di se nga osht receta dhe origjina e gatimit po petat behen si per byrek normal dhe piqen siper stufes,mrene ose ke furra me dru,me tem te ulet derisa zverdhen.Qumeshti ngrohet dhe me te lagen petet kur shtrohen e mbushen me perzjerer veze dhe djathi....
i rash shkurt,puc

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]

Ajo merr vesh nga longjet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo po se kshu osht !!! Per ju perpiqemi /pf/images/graemlins/laugh.gif ju hidhni vickla.

Shif se shpejt do ju shkruj lloje te ndryshme gatimi veze /pf/images/graemlins/laugh.gif sa do tju boj qe te hani vetem mjes dhe asnji vakt tjeter !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] A dini me i gatu kokoshkat ???? /pf/images/graemlins/laugh.gif Nga AnaBluja kam nigju qe jane grenx per darke /pf/images/graemlins/laugh.gif !!! [/qb]
Ho iher, si gatuhen? Une di si blihen te gatshme tek pazari /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. ti do dru per koken time! Nji dru qe te dalin gjithe lengjet nga hundet! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Premtoj se i jap strehe, ushqim dhe strehim politik atij qe i bi per hise me jetu me ty :goofy:

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb]
Premtoj se i jap strehe, ushqim dhe strehim politik atij qe i bi per hise me jetu me ty :goofy: [/qb]
:smash: :smash: :smash:

Rri mi se me kto qe thu do m'fikesh deren dhe do te te duhet te mi sigurosh mua gjithe keto qe permende /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!

Nuk eshte kaq e tmerrshme me jetu me mu jo. Une te pakten nga vetja nuk kam asnji ankim /pf/images/graemlins/laugh.gif . Nuk do noi recete te vecante - siguro !!!!

:goofy:

tirana

Primus registratum

Bluçke, ke vendos me mor qen tjeter e??

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Nuk ka rendesi lloji i kafshes... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Do me rrafi Bela tani :goofy:

Kordelja

Valoris scriptorum

Uaaaaaaaa dogjen byrekun t'u u morr me kafshet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush i t'holl petet dhe iher /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Goce nuk do bojme llallangie /pf/images/graemlins/laugh.gif po peta /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe mundesisht flete cigareje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb] Goce nuk do bojme llallangie /pf/images/graemlins/laugh.gif po peta /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe mundesisht flete cigareje /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Je cmen ti :goofy: !!!

T'holla thote kjo !!! Vari n'tel ja ku u thane dhe u hollun !!!

Ojjjjjjjjjjjjjjjjjj... mso keq cunat e lagjes /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

Kordelja

Valoris scriptorum

Goce do (na) msosh me gatu ti apo si e ke hallin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb] Goce do (na) msosh me gatu ti apo si e ke hallin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo ate puna ja kam lon ' Ana Ylles :kiss: !!!

POR (me 'por' te madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif ) mbreme ne darke kam ngrene hasude... pas kaq vitesh :goofy:

Isabelle

Valoris scriptorum

Mos ma bej jeten imam bajelldi /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

Hasude qe bohet kokrra kokrra... ne e vume ke parmaku me u ftof dhe nuk maj men' mo gjo pervec mamit qe i thonte babit " amon si je - si nuk durove iher t'me duket puna dhe mundi tamam " !!!

(babi ishe var ne penxhere nderkohe si duket )

/pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Petat e byrekut i bej una... $2.49 tek Stop&Shop /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me ca bohet Hasudja?