Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Anana

Primus registratum
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

avash mi ose more. Edhe une me humor e kisha. Mos u nxef... :goofy:

bebi

Primus registratum

vajzuke pash besen ma kallxo dicka se m'bane shum kurioze, kur ke ken e vogel, a ke ra prej kumbulles a prej fikut? /pf/images/graemlins/laugh.gif

he t'marrsha t'keqen, yll mos mu merzit!

Guest

njeriu esh si majmuni kopjon gjithcka qe sheh :rolleyes:

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Cipollina:
[qb] vajzuke pash besen ma kallxo dicka se m'bane shum kurioze, kur ke ken e vogel, a ke ra prej kumbulles a prej fikut? /pf/images/graemlins/laugh.gif

he t'marrsha t'keqen, yll mos mu merzit! [/qb]
Tani me mbeti hatri mua. Mbaroi ai muhabet. :mad: :cry: :smash:

Guest

mosh u merzhit mi tiii ua kvjo a te puc cike fale ke facka ce mosh merzhitesh tiaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif :cry:

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga +Baby-:
[qb] njeriu esh si majmuni kopjon gjithcka qe sheh :rolleyes: [/qb]
Une vetem ne provime kopjoj :devil:

Guest

uaaa kjoja po ca ben kshu mi tiiiii sa vjen e me habit kjo yllka po ti je dhe shembullore miiiii uaaa kjooo
tulp te kesh /pf/images/graemlins/tongue.gif goc e keqeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Dera kerciti e te gjithe menteshat vajtuan ndersa dikush hyri shoqeruar nga rrezet e forta te ketij dielli te gushtit.

-Kush asht aty?! - degjoi nje ze te ngjirur prej plake.
-Desha vetem te hedh nje sy! - u degjua qe nga cepi i deres.
-Afrohu se s'te shof mir nana!

Ajo hyri dhe ne gjysme erresiren e salles kryesore te Thiatros, pa se muret ishin mbushur me postera gjigande artistesh te zbardhelyer...

-Ca kerkon t'keqen nana?! Ktu vec pislliqe kan ba! Ne nashti, qe kan hik i kan lan pislliqet mrapa!
- Cfare kane lene?!
-Po ja mi nan, kqyre ket resmen ktu. Ksaj bjondes sa s'po i kercejne siset perjashta. Le i her se e dredh apo s'e dredh duhanin per qef t'vet, qe ja thafte fytin ishalla.
-Si?
-Fale nanen! Nuk e kam zakon me mallku, po kto e qisin ne t'vdekmin pri vorrit! Shi kjo tjetra, cizmet maje b*thes, nderkohe qe t'mathmet i ka vesh si pri filispanje t'kuqe! I tremi gjith zogjt e lagjes! Le, i her, gjyslyket mbi at hun me dy kile tualet, si me qen e vdekme dhe e marume!!! Asht prish dynjaja t'keqen nana! Asht prish!

E shikonte plaken si e hutuar, dhe kur e kuptoi se ajo ja kishte ngulur syte, hapi goje:

-Aty jam une!
-Si the t'keqen nana?! :eek:
-Po pra, ajo me cizme jam une!
-U m'shpelaft i mortje! Po un shof hala nga syt mi, ti je si pellumeshe, kjo ktu t'fut veremin!
-Kam shtuar nja dy kile, dhe i kam hequr cizmet e syzet mi nan!
-Jalla, mos u tall me plaken, se asht gjynaf!
-Ca te them me nan, une jam!!!
-Ate njollen e zeze me te kuqe e ke ne ti maj sumes t'keqen?! (plaka e pyeste per tatuazhin: nje pantere e zeze qe i kullonte gjak nga dhembet)
-Po me nan, ja!

Plakes sa nuk i ra pika!

-Dynja e shthurur! - tha neper dhembe, mori fshesen dhe doli!

Alinos mbeti para fotos se lavdise se saj te dikurshme! E shikonte dhe nenqeshte! Pse te ishte kthyer valle???
:rolleyes:

Ofelia

Forumium praecox

Ofelia ishte zgjuar e turbulluar ate mengjes. Pas mujve te gjate te harreses, kishte pare ne enderr nje pale perde te kuqe ndriçuar nga neoni. "Eh, puna dhe meshkujt me moren shpirtin!", kishte qene mendimi i pare qw i kishte fluturuar. Gjate dites llogarite, puna dhe telashet nuk i ishin ndare. Por nje minute kohe e gjeti per te bere thirrje si dikur, me mendjen e etur si dikur per aventura dhe histori pa fund: "Thiatriste te gjithe forumit - Mblidhuni!!!"

alinos

Forumium maestatis

Thiatrista dhe forumista mesazh nga Ndrikulla, the one and only Albana Bishtperdredhura:

Beji te fala gjithe forumisteve qe i ka marre malli per bishtin dhe breçkat e mija. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Keshtu e kish shkruar tekstualisht dhe kontekstualisht, bashke me shkronjat e pjerrta si kembe pule /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga *alinos*:
[qb]
Keshtu e kish shkruar tekstualisht dhe kontekstualisht, bashke me shkronjat e pjerrta si kembe pule /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave: [/qb]
Ti kishte bo dhe ty germat me varak /pf/images/graemlins/laugh.gif ??? Mua edhe adresen ma shkruan me lejla me xixa /pf/images/graemlins/smile.gif !!!

Kordelja

Valoris scriptorum

Mua m'i ka bere me germa me xixa portokalli /pf/images/graemlins/laugh.gif
...dhe me thosh t'ju shkruaja:

U thuaj cunave te mos degjojne thashethemet e Salos se ai me llafe ne ere eshte marre tere jeten :eek: , une i dua dhe do te kthehem se shpejti ne krahet e tyre plot frymezim, fantazi e dashuri /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

T'gjithave isoj na i paska shkrujt me vija te verdheleme, apo me varak sic thote Izy, ene adresen ashu e kishte laparos!
I paska shterur fantazia atyre maleve, kodrave, pellgjeve e me rradhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ju dhia pse s'shkruni :mad: :kiss: n'thiatro se mos ju shko menia n'ven tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif

Lare ku je ti rrush?!
Si thua nje berdaf javen e pare te shtatorit :wub:

Poseidoni i Madh

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] I would like nje berdaf ne javen e pare te shtatorit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mmmmmmmm........ that's not a prob.
Nje berdaf te mire e ke hallall. /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

dmth me ja fut shpejt e shpejt sa me kalu radhen ose si thon ca e beri punen dh.. e ik :angel: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poseidoni i Madh

Primus registratum

Po pse te djeg miza ty mi te keqen Katili. /pf/images/graemlins/smile.gif
Pastaj ne keshtu te duam o Lara. Te mos kenaqesh me pak. Dhe mos harro se Katili nuk te knoq me pak asnjehere. /pf/images/graemlins/wink.gif

Poseidoni i Madh

Primus registratum

Me vika shume mire qe e paske cu mizen tate me pushime. Njerez me eksperience i duhen shoqnis...

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb]

Nje berdaf kafeje me Alinosin e bej hallal po nje berdaf si ai qe propozon Katili vallaj... :shrug:
[/qb]
E me Lare se mire me ke kuptuar, se flasim gjuhen tone ne, po lere ti!

berdaf = tingull homonepatoik qe nenkupton nje shperthim.

Takimet e mia me LC gjithnje kane shperthime lajmesh, sepse ne fillim lajmi kalon nga ne /pf/images/graemlins/wink.gif sidomos tani qe ndrikulla asht ne gjirin e natyres /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ndrikullin e kish pickuar nje akrep ne nje qime te bishtit /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe i kish shkundur ca xixa /pf/images/graemlins/laugh.gif