Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Kurse mu kur me prekin cel gjemi. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shyqyr qe e di te pakten qe gjemi jot nuk osht i llojit gjem mos m'prek !!!!

biggrin-.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Decisamente scontento!!!
Sono amaregiato che il mio trattamento sia affidato alle mani di stagisti che pur di gran' apertura mentale e bagaglio culturale, mancano di ingredienti di base di natura tecnina.
Le sarei grato di provedere al più presto sottoponendomi a trattamenti di qualità superiore.
In Fede
Il Majmuno

[/qb]
Per te perjashtuar ndikimin e faktorit te dinamikes per llogaritjen e indekseve stinore ne fillim llogaritim nivelet e rregulluara te serise dhe pastaj bejme raportin e niveleve faktike me ato teorike. Keto veprime i paraqitim ne tabelen e meposhtme :

smilies-7980.png

tirana

Primus registratum

Analizando fenomeni che incidono sulla formazione profesionale e sociale dei giovani, ritengo che un corso breve ma tempestivo di praticità Le sarebbe di grand' aiuto per comprendere meglio determinate situazioni. L'informazione necessaria riguarda i suddeti corsi sono disponibili clickando su www.mosukrrujmemajmunin.com
biggrin-.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Analizando fenomeni che incidono sulla formazione profesionale e sociale dei giovani, ritengo che un corso breve ma tempestivo di praticità Le sarebbe di grand' aiuto per comprendere meglio determinate situazioni. L'informazione necessaria riguarda i suddeti corsi sono disponibili clickando su www.mosukrrujmemajmunin.com
biggrin-.gif
[/qb]
me falni po faqja dazent funksionejshen...
biggrin-.gif

Keni noi customer service... apo noi njeri profesionalist qe di me se po merret...

tirana

Primus registratum

Faqja eshte per momentin e pakonsultushme per shkak te operacioneve routine te mirmbajtjes. Dukuni nga vera e vitit 2052.
Sorry for the inconvenience caused.
Thank you for your usual co-operation.
Regards
MosUkrrujSeTaNjita :smash:
biggrin-.gif
biggrin-.gif

Alba Shehi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Skunk Love:
[qb] Iiii?? Ca majmuni qeke ti me? me dhe edhe fjalen tashi bon si semure. Taktike e vjeter kjo lali po hec tashi se po merdhif, apo t'vishem e t'hiki? /pf/images/graemlins/frown.gif
:cool: Naten, naten.
Vallaj me mi pa njoni kto horlliqe mu u dogja si rob, shkova per lesh...majmuni. [/qb]
E mi punemadhe! Justifikoju se po mendoje per te. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ca ka Lara
frown-.gif

Mos je merzit se e drodhi Hirkoja me Skunk-un miiii
biggrin-.gif
:smash:

H

harap

Guest

paska plas keq.
po mire e ka lara se sme deshi mua /pf/images/graemlins/smile.gif

albana

Lara Croft

Lara o shpirt sot e gjete te merzitesh ti qe jam une me nge per te bere thiatro /pf/images/graemlins/blush.gif
Po ja me thuaj pak si eshte puna?Kush te ka merzitur ty dhe si mund te vish ne qejf?

Blendi

Primus registratum

Une jam i gatshem t'ia ve ne qejf albana. Mos me kurse se eshte e premte.

Ofelia

Forumium praecox

Mirdita thiatro! Nuk jam hiç ne humor sot, keshtu qe Lara po deshe te bej shoqeri.

albana

Lara Croft

Blendi kam frike se do te te dali shkuma sot duke sjelle femrat e thiatros ne qejf /pf/images/graemlins/tongue.gif
Lara kater "seanca"
Ofelia tre "seanca"
tu bene shtate.Shiko kur te fillojne te qahen edhe te tjerat,llogarit rreth 30 ne total.Ti duhet te kerkosh ritje roge per mendimin tim.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

Po pra, na e bej halall Blendo. Po deshe bejme nje seance te vetme te tre... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Opa Ofelia!Ia hodhi llafin Lares /pf/images/graemlins/wink.gif

Ofelia

Forumium praecox

E po meqe nuk e ka bere njeri ne AF, thashe ta provonim njehere... /pf/images/graemlins/wink.gif Me ler Banke se jam ne pike te hallit. Fati me bie pas, por une jam me e shpejte dhe ia kaloj.
Xhanem edhe t'ia hedh llafin Lares une, qeka lodh Blendi, keshtu qe pranoj çdo lloj oferte. /pf/images/graemlins/wink.gif .

Isabelle

Valoris scriptorum

Shkruani ndonje skene me mua te semure... apo mua qe me percellon gjoksi
biggrin-.gif
nga zjarrmia e temperatures... dhe qe me sjell ne vete ndonje azgon per koke te azgonit... :rolleyes:

albana

Lara Croft

-Lara vjen me ndihmon pak te perseris skenarin e xhirimeve per neser?
-Patjeter Ofeli.Po pse kaq vone?Te gjithe kane nje ore qe kane ikur.
-Nuk kam gjume.Ndjehem shume energjike dhe dua te lodhem pak perndryshe kam per ta gdhire.
-Si te duash.Edhe une sesi jam sot.
-Ja kopja e skenarit.Fillojme nga faqja 12.
-Prit se mu kujtua dicka.Eja me mua.
Ofelia dhe Lara u nisen drejt dhomes se nderimit te Blendit.Lara hapi nje dollap te vogel dhe prapa dokumentave gjeti nje shishe me vodke.
-Ulu Ofeli.Kjo do te na ndihmoje te na vije gjumi.
-Ide e mire.
Mbushen gotat dhe duke pire filluan te lexonin skenarin.
O:t'i the se do te ndaheshe prej saj.
L:u perpoqa po ishte e pamundur.nuk mund te humbas kompanine per ate grua te mallkuar.
O:edhe une nuk mund ta kaloj jeten duke dashur nje burre te martuar.
L:ti je i vetmi njeri qe dua.
O:nuk mjafton.
L:c'kerkon atehere nga une?Te ndahem e te jetojme te dy me te ardhura qesharake?
O:per cdo gje ka zgjidhje.
L:cdo te thuash me kete?si mund ta heq qafe ate grua pa humbur kompanine?
O:ma ler mua ne dore.aksidentet automobilistike jane vertet tragjedi.
(personazhet qeshin dhe puthen me zjarr)
Ofelia iu afrua Lares dhe pa e kuptuar ajo i vodhi nje puthje te njome.Lara u zbraps e trembur.
-Eshte ne skenar-u shfajesua Ofelia duke ndjere gjakun ti vershonte ne fytyre dhe trupin t'i dridhej.Buzet e njoma te lares ishin te pa rezistueshme.Donte ta puthte perseri,te shijonte tultesine e njome,ti kafshonte lehte buzet roze.
-Edhe njehere ta provojme skenarin-tha teksa priste me padurim fundin e tij.
Lara kesaj here nuk u zbraps.Puthjes iu pergjigj duke hapur paksa buzet.Ofelia e ndjeu se ajo qe po ndodhte nuk po i pelqente vetem asaj.Puthja ishte e gjate.Gjuha e ofelise kerkoi ngrohtesine e gojes se ngrohte me avuj alkoli dhe u shkri ne etjen e pasionit te vajzes se bukur qe u afrua me teper drejt trupit te saj.Skenaret rane pertoke dhe duart reshqiten ngadele ne trupat e brishte qe perpeliteshin nen prekje te panjohura,nen kenaqesi qe me pare vec ato paten ditur t'i jepnin vetes.Ne kerkim te lekures rrobat reshqiten nga trupat dhe lane pasionin te udhehiqte vajzat drejt mistereve te kenaqesise qe nje mashkull nuk mund te falte.
Preken njera-tjetren ashtu si duar te panjohura i paten prekur trupat e tyre vec ne endrra,percelluan cdo centimeter te lekure me puthje te njoma e kafshime te dhimbshme,teksa pasioni kerkonte shfrehje e trupat e tyre majat e lumturise.
Kuptuan se mes tyre gjithca mund te vazhdonte gjate deri ne mbarim te energjive,deri ne derdhjen e fundit te pangopesise,deri ne te gdhire pa pushime te merzitshme.
Mengjesi i gjeti ne krahet e njera -tjetres akoma duke u puthur.
-Them se duhet te vishemi.
-Jo Ofeli rime edhe pak.
-Kemi gjithe netet perpara.Ditet duhet te mbajme sekretet fshehur.
U veshen dhe dolen pa ditur se kamera e vogel e Blendit kishte regjistruar edhe detajet me intime te nates se tyre.