Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...
-Lara vjen me ndihmon pak te perseris skenarin e xhirimeve per neser?
-Patjeter Ofeli.Po pse kaq vone?Te gjithe kane nje ore qe kane ikur.
-Nuk kam gjume.Ndjehem shume energjike dhe dua te lodhem pak perndryshe kam per ta gdhire.
-Si te duash.Edhe une sesi jam sot.
-Ja kopja e skenarit.Fillojme nga faqja 12.
-Prit se mu kujtua dicka.Eja me mua.
Ofelia dhe Lara u nisen drejt dhomes se nderimit te Blendit.Lara hapi nje dollap te vogel dhe prapa dokumentave gjeti nje shishe me vodke.
-Ulu Ofeli.Kjo do te na ndihmoje te na vije gjumi.
-Ide e mire.
Mbushen gotat dhe duke pire filluan te lexonin skenarin.
O:t'i the se do te ndaheshe prej saj.
L:u perpoqa po ishte e pamundur.nuk mund te humbas kompanine per ate grua te mallkuar.
O:edhe une nuk mund ta kaloj jeten duke dashur nje burre te martuar.
L:ti je i vetmi njeri qe dua.
O:nuk mjafton.
L:c'kerkon atehere nga une?Te ndahem e te jetojme te dy me te ardhura qesharake?
O

er cdo gje ka zgjidhje.
L:cdo te thuash me kete?si mund ta heq qafe ate grua pa humbur kompanine?
O:ma ler mua ne dore.aksidentet automobilistike jane vertet tragjedi.
(personazhet qeshin dhe puthen me zjarr)
Ofelia iu afrua Lares dhe pa e kuptuar ajo i vodhi nje puthje te njome.Lara u zbraps e trembur.
-Eshte ne skenar-u shfajesua Ofelia duke ndjere gjakun ti vershonte ne fytyre dhe trupin t'i dridhej.Buzet e njoma te lares ishin te pa rezistueshme.Donte ta puthte perseri,te shijonte tultesine e njome,ti kafshonte lehte buzet roze.
-Edhe njehere ta provojme skenarin-tha teksa priste me padurim fundin e tij.
Lara kesaj here nuk u zbraps.Puthjes iu pergjigj duke hapur paksa buzet.Ofelia e ndjeu se ajo qe po ndodhte nuk po i pelqente vetem asaj.Puthja ishte e gjate.Gjuha e ofelise kerkoi ngrohtesine e gojes se ngrohte me avuj alkoli dhe u shkri ne etjen e pasionit te vajzes se bukur qe u afrua me teper drejt trupit te saj.Skenaret rane pertoke dhe duart reshqiten ngadele ne trupat e brishte qe perpeliteshin nen prekje te panjohura,nen kenaqesi qe me pare vec ato paten ditur t'i jepnin vetes.Ne kerkim te lekures rrobat reshqiten nga trupat dhe lane pasionin te udhehiqte vajzat drejt mistereve te kenaqesise qe nje mashkull nuk mund te falte.
Preken njera-tjetren ashtu si duar te panjohura i paten prekur trupat e tyre vec ne endrra,percelluan cdo centimeter te lekure me puthje te njoma e kafshime te dhimbshme,teksa pasioni kerkonte shfrehje e trupat e tyre majat e lumturise.
Kuptuan se mes tyre gjithca mund te vazhdonte gjate deri ne mbarim te energjive,deri ne derdhjen e fundit te pangopesise,deri ne te gdhire pa pushime te merzitshme.
Mengjesi i gjeti ne krahet e njera -tjetres akoma duke u puthur.
-Them se duhet te vishemi.
-Jo Ofeli rime edhe pak.
-Kemi gjithe netet perpara.Ditet duhet te mbajme sekretet fshehur.
U veshen dhe dolen pa ditur se kamera e vogel e Blendit kishte regjistruar edhe detajet me intime te nates se tyre.