Jo mi nuk u be mal se ma mlodhen un' po per volta..Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Në krahun e një majmuni ka rreth 25 milionë qime.
Ky ishte kuriozitet Hirko...
Imagjino malin me lesh qe ke bere kur u qethe..![]()
[/qb]
Epo normale e lal se mbas 25 miljon t qime sje mo rob po ste bon i cik masazh.Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Jo mi nuk u be mal se ma mlodhen un' po per volta..Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Në krahun e një majmuni ka rreth 25 milionë qime.
Ky ishte kuriozitet Hirko...
Imagjino malin me lesh qe ke bere kur u qethe..![]()
[/qb]
Jam i griposur... help Kam neovje per nje masazhatriçe urgjent!! Beni sevap! [/qb]
Ma kallxo mu n'fillim re se po na kumpromento emrin e mir! Ma thuj i her si osht ajo resmja re!Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Rruge un kom i si tip prove pse Lara Croft s´ishte ne humor sot. M´coi zogu i gudrafi jashtezakonisht kompromentuese. Po me duket se i kish mar er ne Ofelia pranej ishin te dyja hund e buz. Si thu ta qis n´selamet?
[/qb]![]()
Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]Kujtova se jeta ime te kalonte pa e vene re.... Uaaaa sa i poshter ky....Epo normale e lal se mbas 25 miljon t qime sje mo rob po ste bon i cik masazh.[/qb]![]()
![]()
![]()
![]()
Mos u tremb pra se ktu jemi mes miqsh.. E pe qe dhe Lara me Ofeline e ksihin "thene ate". Po neve?? Persa do rrime fshehur nei giardini che nessuno sa..??
Mmmmmmmmmm....plasen edhe threesome kendej. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] Po pra, na e bej halall Blendo. Po deshe bejme nje seance te vetme te tre... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une thash se ai ftofej ka bishti re! po e paska vu posht dhe ka nrejt nolt sumekapucinFillimisht postuar nga sailor:
[qb]Kur le prapanicen zbuluar bo vaki ne ftofesh.Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]
Jam i griposur...[/qb]
[/qb]![]()
Hahahahahahaha!!! LOOOOL!Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Rrugac shif icik pm per dy min.
[/qb]![]()
Masturbare fa male agli occhi!Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] ....Noten me termen se marova nga syt....
[/qb]
ho iher , qite n'selamet te shohim dhe ne . se dhe une e qita /pf/images/graemlins/laugh.gif (foton doja me thon ) :tipsy:Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Rruge un kom i si tip prove pse Lara Croft s´ishte ne humor sot. M´coi zogu i gudrafi jashtezakonisht kompromentuese. Po me duket se i kish mar er ne Ofelia pranej ishin te dyja hund e buz. Si thu ta qis n´selamet?
[/qb]![]()
hihiihihhi Muno ta ka thon njeri qe je i naltFillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Masturbare fa male agli occhi! [/qb]Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] ....Noten me termen se marova nga syt....
[/qb]