Guest
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...
:smash:
:smash:
ore kjo eshte e vertet qe kshu me ka ndodh.Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]Simbas Frojdit ti je sadomzocist me tendenca narcisiste. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] ishte nje dite ftohte.mbremja kishte rene dhe dritat e stadiumit ishin ndezur.luhej finalja e kupes se kampioneve dhe lojtar qe do luaja isha edhe une mesfushor ne krah te djathte.kur dolem ne fushe dritat e stadiumit me rrenqethen trupin nga emocionet.gjithe stadiumi 40 000 vendesh bertiste per ne.
dhe loja filloi....
pas nje pjese te pare te shkelqyeshme une isha me i miri ne fushe.nuk arrin te me mbanin dot ne krah te djathte dhe vetem em shqelma me ndalonin.
ishte rezultati 2 me 0 per ne.
minuta e 70 qe me mbylli endrrat per fitore.
kaloj dy vete kaloj edhe te tretin por pashe veten ne toke.nje shqelm i fuqishem me ndaloi.u ngrita me dhimbje ehde ia futa shqelm edhe me fort por.......... fatkeqesisht ne vend qe te godisja futbollistin kundershtar ia kercita murit te dhomes ngjitur me shtratin.kisha qene ne enderr.dhimbjet vazhdonin dhe u desh rreth 15 minuta per te pushuar gjakun.ja pra kjo eshte nje enderr e vertet qe me beri me pasoja.
edhe ne enderr kam kshu fantazie /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Perverse! Robt urojn ishalla merni dhurata ti uro sa ma shume kome ne krevat!Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Gezuar thiatrista dhe ju gjette nata 4 kembe ne krevat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po e mo aty e ka hallin ajo pse ca si femer qe esht aty do e kete se ku tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]Perverse! Robt urojn ishalla merni dhurata ti uro sa ma shume kome ne krevat!Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Gezuar thiatrista dhe ju gjette nata 4 kembe ne krevat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga LaTInA:
[qb]ta shpjegoj una tyjaFillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] aha si sme del mua te me thone a je ti Beni a ca te duan se direkt u them une jam /pf/images/graemlins/tongue.gif
si sdi fare me goce te kam edhe shoqe pale /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
xhaxhi harapi a esh e vertet qi ti je feju me sexy fierake /pf/images/graemlins/tongue.gif e kuptove tashi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif kujtojn kto se po tallen me xhaxhi l.. harapin [/qb]
per mua ishin kto?Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] E mi mire se me treme.
P.s.Une mora paradhenien /pf/images/graemlins/wink.gif
[/qb]![]()
ja ku e ke /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] ku ta gjej aman po kerkoj po spo ma var njeri /pf/images/graemlins/tongue.gif
njeh ndonje ti ? [/qb]
ua ca koincidenceFillimisht postuar nga hanini:
[qb] Nje historicke qe me ndodhi para nje cike:
-Tana tana tanananananana (po mundohem te imitoj muziken e Inspektorit Gaxhet /pf/images/graemlins/wink.gif )
Shof une: s'ka numer! E po thash, ose prej jashte shtetit, ose ndonje anonim, thash me vete.Apo nuk i kam inat kto anonimet
![]()
Nejse, pergjigjem si cupe me edukate qe jam.
-Urdhero!
-He me u fejove?
![]()
-Me fal kush je ti?
-S'me njohe me?
-Jo, s'te njoha! Kush je?
-S'me njohe he? Mire, mire! Po he njehere u fejove?
-E me ke do fejohesha une kshu? (un e di si po e majsha te qeshmen, nderkohe qe perpiqesha te njihja zerin) Ketu shpertheu e qeshura, helbete rob zoti jemi!
-Pse qesh me?
-Se me vjen per te qeshur. Ne fakt nuk jam e sigurt si te them ose je ndonje qe po me luan loje, ose ke gabuar vertet numer, e po i harxhon leket kot.
-Nga Fieri je ti me?
-Jo, ore c'ne nga Fieri?
-Po nga je?
-Po ti ku deshe te marresh ne tel? Me thuaj me ke deshe te flasesh?
-Me Elin.
-E po une s'jam Eli.
-S'je Eli ti heeeeeeee?
-Jo, s'jam. Dhe s'jam hic ne Fier!
-Ashtu he?! E mir, meqe s'dashke te jesh Eli!
...dhe telefoni pritet.
Kam qesh i cop here!
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
I thought you were blonde /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Blue:
[qb]per mua ishin kto? [/qb]Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] E mi mire se me treme.
P.s.Une mora paradhenien /pf/images/graemlins/wink.gif
[/qb]![]()