Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Po mi po jom nxef :mad:
wacko.gif
unsure.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O Lara kam ra n'dashni me kto ikonat miiiiii :wub: , kane fi;lu me me pelqy shume sidomos ca prej tyre...po i du edhe ato t'vjetrat te na i kthejne se kishin lezetin e vet edhe ato.

Shifi mi si jane se me kap gazi
wacko.gif
unsure.gif
:mad: :confused: :wub:

Ofelia

Forumium praecox

Mirdita!!! Si jeni? Une jam ne pike te hallit sot... Po hajt mo...

Kordelja

Valoris scriptorum

Shefi Ofelise hmmmmmmmmmmmmm ca ti bojm ne atij mi Lara.... :eek: :mad:

Mos ma kujto ditene pare ne palester se me kap gazi... /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ta tregoj mi posi kur te dush ti /pf/images/graemlins/smile.gif

gjekec

Primus registratum

po filloi kjo te tregoje pastaj hajt te pushoje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Sa dite do e mash ket emrin ta di une njehere para se t'merrem me ty :mad: :eek: /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

gjekec

Primus registratum

yeah it's me.. :eek: whatever... :eek: . I got a good one for you though. leviz nga karrigia dhe largohu cik 5/6 metra.. shif avatarin tat edhe duket si negativi i nje goce me gersheta... kind of.. don't tell me you can't see it. I wasn't that high either when i noticed that.

gjekec

Primus registratum

un nje jam, vetem rrobat ndryshojm.. se ktej nga USA jan cik me te lira.. you know /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

Nuk e kam shefin sot. Jam ne pike te hallit keshtu kot. Jam çu mrapsht mesa duket. :confused:
unsure.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] Nuk e kam shefin sot. Jam ne pike te hallit keshtu kot. Jam çu mrapsht mesa duket. :confused:
unsure.gif
[/qb]
Spo them gjo se do ma moresh mrapsh, se je pa qef ta kom llafin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shefi im sapo hiku po problemi osht se po me duhet me hik dhe mu /pf/images/graemlins/frown.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Lara me fal se kom harru me t'uru per vaturen e re /pf/images/graemlins/frown.gif

E gzofsh Lali dhe me jet te gjat ene tu boft 100 vjec ishalla! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur te shofesh noji rob qe te del perpara mos harro te heqesh komen nga gazi dhe kthesat mos i mer me marshin katret po me te dytin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Noten thiatrista/artista/forumista/llapista etj etj /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Sec jan ca forumista qe para ca kohesh te shqyenin me komente tani vijn si rob te mir edhe thon kurseji llafet, fol me vend, nuk esht mir /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

do nji got bozeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

E ma men emrin e bozes ti re???!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif :eek: /pf/images/graemlins/smile.gif