Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

The Genius

Primus registratum
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

MOJ KORDELE TI CENKE SHUME POPULLER KU VETE EMRIN TEND SHIKOJ E DEGJOJ TI BRITHKE SHUME.
PO NE KINE KE QENE?????????!!!!!!!!

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Do ti kem parasysh yllo. Si me the kur te kem njeri perpara te heq kemben nga gazi dhe te fus indietron??? /pf/images/graemlins/laugh.gif Ok ashtu do bej /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ti futi indjetron futi, se per at pune osht bo, me ja fut, po kujdes shif mire ke pasqyra se mos osht tu kalu njeri mrapa ama dhe po e co n'spitall kot. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Pse s'thu ti qeka e veshtire jeta ne timon. Rob para rob mbrapa s'di robi ca me bo... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Leje ne parking dhe dil ne kom /pf/images/graemlins/laugh.gif Ose ma mire akoma meqe more makin mer edhe i shofer tani. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

pse s'thoni ju mer yahooo keq me qen n'timon e keq me qon n'kom .... problem te modh kom ne une retromarscien
wacko.gif

Ofelia

Forumium praecox

nuk ndodh me gje ne thiatro... ç'jeni bere keshtu mo njerez? nuk ka njeri ketu me te ngrit njeçike moralin... /pf/images/graemlins/frown.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillove me laren tashi mer....e msoi stilin edhe ky o Lara
wacko.gif
:eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Ok bye!
S'kam faj une fajin e ka ajo.

...Me jeni bere te dy bashke, ti me gjithe tet kusherire. Po sa here te kam thene mo Vani, kjo mbrapa me vajti... /pf/images/graemlins/frown.gif
-He me dale ti!!! :mad: ...

Blendi

Primus registratum

-Kordele keto jan shpifje. Se une e pash qe ai me donte po s'ma thonte dot dhe ia thash une e para...

Blendi

Primus registratum

Une per ty moj do pellcaseeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

Ta kom thon lala ty qe nuk morin vesh kto po ti nuk m'nigjo mu. Ku ka garipa si ne mi rrush qe e rrotullojm paqeten si fuge n'tavoline. Cift gangsterrash. tak tak tak Takat e lares.

Kordelja

Valoris scriptorum

Ai me donte edhe mua edhe pse s'ma tha kurre, keto nuk jane shpifje. :eek: :mad:

Blendi

Primus registratum

his palms are sweaty,
knees weak, arms are heavy
there's vomit on his sweater already - mom's spaghetty
he's nervous, but on the surface he looks calm and ready
to drop bombs
but he keeps on forgetting - what he wrote down
the whole croud goes so lout
he opens his mouth
but the words won't come out... u lodha
lodhu vet in the music the moment
esht jotja, ju better never leje me t'hik
u only ke nje shonc, mos e lej me t'hik perduresh, se masnej do smuresh do bohesh me keq se Dr Flori.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

:thumbsup: :thumbsup:

Blendi

Primus registratum

kshu kshu Allende e ka nis me e dhi krejt, po nuk e them dot aty ke tema se merzitet njona. shhhhh se e ka fiksim e shkreta.
hapet rrug n'shpi per kshu gjonash, merr vesht tashi a jo? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Auuuuuuuuuuuuuuuu delirium e ka emrin kjo, ma qite fileton nga veshet mer mashtrus.... :mad: :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Lara te zuni qymyri i sobes ty kuklla, s'me vje cudi fareeeeeeeeeee, Allende ta shpif qe ke Eva luna rrefen mooooooooooo e ketej, Paola qe dicka e mire te tjerat harroji....

Blendi

Primus registratum

Kordele mos e zgjat me letersine se te erdha ta bona zonen tate thiatro qy tashi, na lej ti bim gajdes knej, ajo ishte vetem intermezo parazitare.