Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Guest
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Gezuar shen valentinin buca dhe qelbsa /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

Guest

iiiiiiiii sa i lezecem..... ta hash fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O matilda, ai i vogli eshte mashkull moj, ai i madhi eshte femer apo nu shef gje hic ti se je ne revolucion zemra /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ketu s'i bjen ndermend kujt per dhurata :mad:

svalentino.gif

alinos

Forumium maestatis

Amor3
dhuratat ne ksi rastesh nuk i bahen shoqnis se e merr per ters.
Gjanat e padeklaruara gjithashtu nuk mund te nxirren sheshit me nje kartoline.
Edhe pse me than te drejten nje kartoline humoristike sot do bante pune /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

E mi mire se me treme.

P.s.Une mora paradhenien /pf/images/graemlins/wink.gif
puffban.gif

H

harap

Guest

ishte nje dite ftohte.mbremja kishte rene dhe dritat e stadiumit ishin ndezur.luhej finalja e kupes se kampioneve dhe lojtar qe do luaja isha edhe une mesfushor ne krah te djathte.kur dolem ne fushe dritat e stadiumit me rrenqethen trupin nga emocionet.gjithe stadiumi 40 000 vendesh bertiste per ne.
dhe loja filloi....
pas nje pjese te pare te shkelqyeshme une isha me i miri ne fushe.nuk arrin te me mbanin dot ne krah te djathte dhe vetem em shqelma me ndalonin.
ishte rezultati 2 me 0 per ne.
minuta e 70 qe me mbylli endrrat per fitore.
kaloj dy vete kaloj edhe te tretin por pashe veten ne toke.nje shqelm i fuqishem me ndaloi.u ngrita me dhimbje ehde ia futa shqelm edhe me fort por.......... fatkeqesisht ne vend qe te godisja futbollistin kundershtar ia kercita murit te dhomes ngjitur me shtratin.kisha qene ne enderr.dhimbjet vazhdonin dhe u desh rreth 15 minuta per te pushuar gjakun.ja pra kjo eshte nje enderr e vertet qe me beri me pasoja.
edhe ne enderr kam kshu fantazie /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] O matilda, ai i vogli eshte mashkull moj, ai i madhi eshte femer apo nu shef gje hic ti se je ne revolucion zemra [/qb]
wacko.gif
:rolleyes: /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif oj kordhele kishe nai problem ti kshu .
ik mi goc na le rehat te festojme festen oj kjo :smash: :tipsy:

san valentinoooooooo
dit e ....... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

sa te shpifme kto figurat :rolleyes: :tipsy:

Guest

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] ishte nje dite ftohte.mbremja kishte rene dhe dritat e stadiumit ishin ndezur.luhej finalja e kupes se kampioneve dhe lojtar qe do luaja isha edhe une mesfushor ne krah te djathte.kur dolem ne fushe dritat e stadiumit me rrenqethen trupin nga emocionet.gjithe stadiumi 40 000 vendesh bertiste per ne.
dhe loja filloi....
pas nje pjese te pare te shkelqyeshme une isha me i miri ne fushe.nuk arrin te me mbanin dot ne krah te djathte dhe vetem em shqelma me ndalonin.
kaloj dy vete kaloj edhe te tretin por pashe veten ne toke.nje shqelm i fuqishem me ndaloi.u ngrita me dhimbje ehde ia futa shqelm edhe me fort por.......... fatkeqesisht ne vend qe te godisja futbollistin kundershtar ia kercita murit te dhomes ngjitur me shtratin.kisha qene ne enderr.dhimbjet vazhdonin dhe u desh rreth 15 minuta per te pushuar gjakun.ja pra kjo eshte nje enderr e vertet qe me beri me pasoja.
edhe ne enderr kam kshu fantazie /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
enderr me gjak
wacko.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif
nice fare /pf/images/graemlins/tongue.gif

H

harap

Guest

siç jam vete po he /pf/images/graemlins/tongue.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] ishte nje dite ftohte.mbremja kishte rene dhe dritat e stadiumit ishin ndezur.luhej finalja e kupes se kampioneve dhe lojtar qe do luaja isha edhe une mesfushor ne krah te djathte.kur dolem ne fushe dritat e stadiumit me rrenqethen trupin nga emocionet.gjithe stadiumi 40 000 vendesh bertiste per ne.
dhe loja filloi....
edhe ne enderr kam kshu fantazie /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Simbas Frojdit ti je sadomzocist me tendenca narcisiste. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

PLASI PSIKOLOQIA KENDEJ
help.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif

albana

Lara Croft

Gezuar thiatrista dhe ju gjette nata 4 kembe ne krevat /pf/images/graemlins/laugh.gif