Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

albana

Lara Croft
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Pilgrim jam shume keq me frymezimin.Nuk po ma nxit njeri imagjinaten hic :rolleyes: Kohe krize per thiatron me duket /pf/images/graemlins/frown.gif

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] .....Nuk po ma nxit njeri imagjinaten hic ....[/qb]
Jazek kujt le burimin tend te shteroje! /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Ahh kesaj i them ndihme pa pare une /pf/images/graemlins/laugh.gif he praa jepini durve car prisni .... ca zogj ne qiell per tu ciftuar .. :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes:

alinos

Forumium maestatis

Ca lindin k*qe, disa pasi provojne te jene ndryshe kuptojne se eshte e vetmja aftesi qe kane! /pf/images/graemlins/wink.gif

Hirko na thave syte /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

ca kane lindur injorante ajo dihet /pf/images/graemlins/laugh.gif
kush vdiq me .. kush vdiq me fol /pf/images/graemlins/laugh.gif
albana po he moj cupe na shkruaj nonje gje se po pret irkua

albana

Lara Croft

Sot jam pergjumesh.Pune nuk kam fare.U merzita.Mire do ishte te shkruaja po nuk di se cfare.Po nuk shkruan dhe te tjeret nuk behet.
Ja hidhu ti njehere na shkruaj ndonje gje.Per shembull nje histori te vertete pikante.

Guest

une i kam te tera te dhimbshme /pf/images/graemlins/frown.gif
megjithate do mundohem te shkruaj dicka pasi te kthehem nga shkolla /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

TranofiljA

Primus registratum

Ata i ishin nisur nje rruge te gjate. I priste doktorri. Kishte patur ca probleme me Tranofilen. Ajo kerkonte te shikonte trupin e vajzes....
Albana me Katilin e saj zbriten nga makina dhe ju drejtuan deres se spitalit. -C'fare rrugesh skandal ktu, do me thyhet taka-tha albana pa bere asjne hap
-Ç'ke mi rrush se t'mor lali n'krahe ty- ju pergjigj Katili gadishmerisht dhe ju afrua me krahet hapur.
Albana drejtoi trupit dhe u be gati te ndihej dhe njehere si princeshe. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ika tani se jam vone /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Sa keq /pf/images/graemlins/frown.gif
Une per vete shumicen i kam pikante /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jam kurioze per historite e Lares dhe Alinosit :rolleyes:

albana

Lara Croft

Fap kerceu Albana ne krahet e Katilit.
-Si nuk kam nje krevat ketu-mendoi Katili me albanen e kenaqur ne krahe.Ajo kesi gjerash bente vec kur ishin ne rruge po ne privat i sillej si grifshe.
-Ahhh-psheretiu Katili.
-U lodhe-pyeti Albana disi e zhgenjyer.
-Cfare flet moj.Lodhet ariu nga mizat-u pergjigj me krenari dhe trishtim Katili trim.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga albana:
[qb]
Une per vete shumicen i kam pikante /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
ashu ashu i ke hihihi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poseidoni i Madh

Primus registratum

...Tani qe e kishte Albanen ne krahe Katili, donte te bente patjeter dicka. Filloi te ndjente se gjaku filloi ti rridhte vrullshem neper vena. Zinxhiri i pantallonave sa nuk po i shperthente. Ai tani mendonte vetem se ku mund t'ia kercente duke ia grisur rrobat Albanes. Ajo vajze gjithmone e eksitonte ate. Prandaj dhe Katili nuk i thoshte ndonje llaf kur ajo ia vononte rrogen. Biles ai e deshironte fort ate vonese, sepse e dinte fare mire se Albana i jepte edhe nje "bakshish" te majme ne krevat.
Misioni i tyre dukej se ishte harruar per momentin.Sapo pa nje dere te hapur u sul brenda dhe e leshoi Albanen me nje delikatese te rralle ne tavolinen e zyres. E kyci deren nga brenda pa iu bere vone fare se e kujt ia ishte ajo zyre.
Katili qendroi per nje moment duke e shijuar ate skene qe iu shfaq perpara syve. Albana me nje levizje te shpejte hodhi ne toke cdo gje qe ishte mbi desk dhe e shikonte Katilin me epsh dhe me syte qe po i perendonin. Dhe ai nuk e beri te gjate, por u sul drejt "tokes se premtuar" ashtu sic i humburi ne shkretetire do i sulej nje vije uji. Sa hap e mbyll syte i shqeu kemishen e sapoblere dhe kopsat u aperndane neper tapet. Nuk zgjati shume edhe sutjenat paten fatin e kemishes. Ai gjoks ia hiqte trurin me rroba siper dhe jo me ashtu. Filloi t'ia thithte me nje pasion dhe nje delikatese qe per Katilin ishte e pazakonte. Me nje dore i shtregonte nje gji dhe me tjetren eksploronte poshte xhinsave te saj. Albana renkonte gjithnje edhe me fort. Nuk e kishte menduar asjehere ne mendje se badigardi i saj mund ta conte ne parajse. Sapo ajo pa condomin qe doli nga xhepi i Katilit, e rrembeu, e xhveshi, dhe e vuri te dhembet e saj te bardhe si bora. Condomi i kuq dukej si nje gonxhe trendafili ne gojen e saj te hapur.Ajo venie e kellufit ne formen e blow job ishte aq eksituese saqe do ta kishte zili edhe Monika me B.Clintonin.
Pompimet e nderthurura me nderrime pozicionesh i ndaluan ca te trokitura te lehta ne dere. Ndonese ata te dy kishin arritur nga dy orgazma secili, atyre i dukej sikur sa po kishin filluar kete loderze te mbushur me epsh...
Kapercyen dritaren dhe dolen ne rruge. U drejtuan per nga hyrja krysore duke pare njeri-tjetrin ne sy sikur donin te shprehnin pakenaqesine e zbritjes nga "parajsa" ketu ne kete bote mbushur me stress.

Kordelja

Valoris scriptorum

Ate varkaxhi shemtiren ma ka pa njeri kendej nga Thiatroja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :cool:

Guest

Fillimisht postuar nga Katili_DR:
[qb]
Zinxhiri i pantallonave sa nuk po i shperthente. [/qb]
auch albana ruaju zemra se te jane hedhur keq /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ate varkaxhi shemtiren ma ka pa njeri kendej nga Thiatroja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :cool: [/qb]
Une e kom pa po nuk ta them se ku osht! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Mroma thiatrista, une i marova pushimet por nuk po mu boka as me shkrujt as noji tragjedi... /pf/images/graemlins/frown.gif

alinos

Forumium maestatis

LR ku je ti zemra se s'ma var fare muve ke kohe /pf/images/graemlins/frown.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] :mad: :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Iiii sa te vogla i paske dhomet ti dhe sa shume u skuqke kur nxefesh!

Kordelja

Valoris scriptorum

Zotnise sate nuk i shkojne tragjedite por vetem intrigat qe perfundojne ne drama tragjikomike /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif