Guest
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...
sa interestorante kjo e hajdutit .. :tipsy:
sa interestorante kjo e hajdutit .. :tipsy:
Edhe une nuk mbaj mend te kem shkuar me Nazhin ndaj lara mos ia fut ne ajer.Do e kesh pare ne enderr dhe te duket si prej verteti.Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] lare une vej bast qe kam qen jo i vetetdijshem me bishtkuqen se s'maj men gjo hiç.gjithsesi desha me thon qe s'kom tradhtu. betohem! [/qb]
.... po pse s'tregon ajo?!Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Jo per ate ke te drejte ti se une per meshkuj zihem vetem me Alinosin /pf/images/graemlins/laugh.gif Mire qe u kujtova po i shtij duart pak te Salo ta shikoj njehere si eshte ne kesi gjonash se vetem Alinosi e ka provuar dhe ajo s'tregon per qamet[/qb]
Nuk ke ce do - ai osht i konsumum ne dhimbje... osht bo me u kthy n'dyqon dhe me morr noi far' krediti vallaj !!!Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Albana... ngjo , duhet me sqaru muhabetin e Blendit une me ty, e di qe osht pika e dobet e t'gjithave, meqe e keni provu juve , a ta provoj edhe une naj here, kur t'jeni ju t'zonme me naj nji tjeter... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Tope e strafkulla .... kush e tha mi goceFillimisht postuar nga albana:
[qb]
Tea se mos harroj,pse mi te mos qaje hallet me mua,apo figure negative une /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
Un hallet i qaj me tya, po qefet nuk i tregoj se m'ha m'syshFillimisht postuar nga albana:
[qb] Jo mi Tea po mbajme Alinosin neper goje qe ta zeri lemza rrugacen.
Penele e di si esht puna?Alinosi ka frike se ia vjedh une bandillet prandaj eshte bere si pus nu tregon asgje sidomos ketej nga malla ime.
Tea se mos harroj,pse mi te mos qaje hallet me mua,apo figure negative une /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]