Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

bebi

Primus registratum
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

...mendoi te bente nje telefonate ne hot lines.

-Dreqi ta marre, mendoi me vete. S'kam shume kredit ne telefon! :mad:
Nderkohe, i del nje ze epshndjelles...

Diavolessa

Valoris scriptorum

Nderkohe, i del nje ze epshndjelles...

Uhmmmmmmmmmm.........disa momente te shkurtera ne qetesi....pastaj......... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

kjo historia vetem me seks qenka /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Le_Routard

Forumium maestatis

Me pas.? dal nje sekonde, ky s'eshte albforumi i vjeter, tek ky i riu dua te kem resume serioze.
gjes si ini?

Mire faleminderit! Po ti Renea? ore shiko ajo historia aty ke makina arriti te kopjohej nga disku vjeter apo jo? pa na bo dhe nji reset memorjeve tona ti nuk do ti harrojm dot kollaj resumet ne ty joooo!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

I frymezuar nga Renea:

Shiu kishte kohe qe nuk pushonte. Here binte shi i imet, here shi me kova dhe her shi me litar. Here ishte shi qe te lagte me shume e her ishte shi qe te lagte me pakt, por ama nje gje e kishte te mire ky shi jo i zakonshem per stinin, ishte shi i vazhdushem, nuk ishte si ato shirat qe te kapin te pa pergatitur...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Gjes /pf/images/graemlins/smile.gif
Renea resymeja e vjeter ishte shume me interesante /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

img7.gif

Pataj..............

TEA

Forumium maestatis

a ky shiu do kete ber deme te medha qe shumica e aktorve nuk vjen me ne teater per te dhen kontributin e tij . :rolleyes:

renea

Primus registratum

bie bore. bie bore ne Oklahoma, mezi u cova,

vkhsfusbxnUNU CHUIGFXCNIFIU IBFcb Pi nufhio j

tirana

Primus registratum

Ke puna ime kan ardhur dy çifte shqiptare me femijet per te kaluar krishtlindjen ne Firenze. Filloj dhe turizmi shqiptare i organizuar... dhe kjo eshte shenje e mire!

The Genius

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb]Gjes /pf/images/graemlins/smile.gif
Renea resymeja e vjeter ishte shume me interesante /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

The Genius

Primus registratum

Fillimisht postuar nga The Genius:
[qb]
Fillimisht postuar nga albana:
[qb]Gjes /pf/images/graemlins/smile.gif
Renea resymeja e vjeter ishte shume me interesante /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
[/qb]
ajo mirmen te ka ngelur ne goje akoma spitit out.
lolol

albana

Lara Croft

Pse te paedukuar me bere ti mua!
Nuk peshtyj ne mes te AFse une jo /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

Alinos qe thoni juve tha te vente nje here ne Korce nxitur nga fakti se e ema kishte kaluar nja dy vjet atje, plus qe i ishte shtuar kurioziteti nga prezenca e Salo Vulemadhit dhe Ndrikulles Albane ne forum. Qe thoni ju po mos e kishte shpene puna nuk vente jo, por kete e kapercejme per tí bere qefin atyre pe Korce. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Qe thoni ju Korca me pelqeu. Rruget me hapesire, rrugicat me kalldrem (une e di c'kam heq per te dal qe andej) kisha e madhe ne mes te vendit, ndertesat e ulta, njerezit e sjellshem, dyqane ku me ne fund munda te blej shampon e pershtatshme (te dini c'kam hequr ne tere Shqiperine per ta gjetur thuaj, lokale vetem me burra ku hyra per te bere ...(e kuptoni cfare besoj /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ) qe me pane, prit si e tha ajo kolegia ime, ah po: Si demi kur pa trenin per here te pare /pf/images/graemlins/laugh.gif
E te kam bere nje te fjetur te rehatshme te Konti e nje te ngrene te rendeshme te Sidheri, qe une e di!!!
Me pak fjale Korca nga te paktat qytete shqiptare qe me ka lene pershtypje te mire...

albana

Lara Croft

Po ne Sidheri komshiu im ke shkuar moj bishtperdredhur?Nejse keq me vjen qe nuk i arite lokalet nga parku ku rinin gjithe studentet.Tani kan mbetur vetem klubet me burra zuska.
Ne vere do vish me mua te te bej nje tour te qytetit,ok?

alinos

Forumium maestatis

AY Sidheri te tera i bente dhe kamarierin dhe kuzhinierin dhe pjatalaresin.
Goce vij una po dua te me prezantosh ndonje te mire, dhe te pa zene se kshu ja hodha syte nja dy punonjesve te bashkise, po ju korcaret kena na dy e una e dua vetem per vete, merr vesh ti me?!

p.s. S'te kam pyetur cé ke kete kthim ne vetvete? Nga po kthehesh?

Nje perqafim te fuqishem per Albanen qe po me dhjet se qeshuri sa here hyj ne albforum. DUke mos harruar Gjeniun me 17 pale nofka qe i shton kthesa te zerrikshme historise, dhe Renea qe eshte duke "shperthyer" nga ana artistike ne kete teme /pf/images/graemlins/smile.gif

Jepi me te lumte pushka!!!!!!

albana

Lara Croft

Rapatushe ti keto perqafimet virtuale mbaji per vete se jeton dy hapa larg e nuk vjen te na i japesh prej verteti,sidomos per cunat e shkrete e kam fjalen qe ate presin /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Albana e futi keq Rapatushen ne seder.Dhelpra e keqe meritonte nje te shkulur te flokeve qe ia nxori bojen Rapatushes ne mes te forumit po do ta shikonte ajo...
Rapatushes i kishte thene Blucka qe do binte bore dhe sa qejf e kishte borren ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif Tamam per te veshur rrobat ushtarake e per te marre ciften e komshiut e te bente si partizani i vogel Velo packa se lagjja e konsideronin te cakerdisur sa here qe ajo perseriste kete avaz neteve me debore.E vendosi.Do te shkonte ne Usteren e lashte me kembe e ti puthte rezistentet e atjeshem ne balle.Albana do pelciste nga inati kur ta merrte vesh.
Rapatushja veshi kemishen e mendafshte te nates dhe filloi te vajiste ciften e komshiut...

Degjo, mos mi pervesh menget mua ti, se sot jam pushim per qef, dhe fiuuuu nje xhiro ke seaport do te te Demaskoj ne sy te kolektivit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif