Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...
Alinos qe thoni juve tha te vente nje here ne Korce nxitur nga fakti se e ema kishte kaluar nja dy vjet atje, plus qe i ishte shtuar kurioziteti nga prezenca e Salo Vulemadhit dhe Ndrikulles Albane ne forum. Qe thoni ju po mos e kishte shpene puna nuk vente jo, por kete e kapercejme per tí bere qefin atyre pe Korce. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Qe thoni ju Korca me pelqeu. Rruget me hapesire, rrugicat me kalldrem (une e di c'kam heq per te dal qe andej) kisha e madhe ne mes te vendit, ndertesat e ulta, njerezit e sjellshem, dyqane ku me ne fund munda te blej shampon e pershtatshme (te dini c'kam hequr ne tere Shqiperine per ta gjetur thuaj, lokale vetem me burra ku hyra per te bere ...(e kuptoni cfare besoj /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ) qe me pane, prit si e tha ajo kolegia ime, ah po: Si demi kur pa trenin per here te pare /pf/images/graemlins/laugh.gif
E te kam bere nje te fjetur te rehatshme te Konti e nje te ngrene te rendeshme te Sidheri, qe une e di!!!
Me pak fjale Korca nga te paktat qytete shqiptare qe me ka lene pershtypje te mire...