kam hall se mos krijoj konflikt interesash: t'jua var, apo t'u varem, kjo eshte ceshtja /pf/images/graemlins/blush.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Hanino.....shif interesin tat personal, varjau ktyne, me nje fjale rri aty ku e ke te sigurt se humb me shume kalori............ /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
[/qb]
Fillimisht postuar nga renea:
[qb] kjo me lart mund te merret edhe si "shkarje mendore" dhe jo vetem si humbje te nje blete nga kosherja qe zotron individi. [/qb]
psotinFillimisht postuar nga renea:
[qb] e kisha per psotin e protos
[/qb]
hanini means somethin' like that, or the way you call a person you picture as in bold /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga renea:
ps:Couldn't call ya hanin, I picture you sweet, thoughtful, hot etc, hanin tingellon si i dashuri sailorit, (kidding)
(me falni per injorancen time nese hanin ka nje kuptim te vecante)
:tipsy:Fillimisht postuar nga renea:
[qb] mos u merzisni uo popull se shaka i kemi, ca nga papjekuria, ca nga deshira per tu dukr, por brenda jemi qelibar [/qb]
Di dhia c'eshte tagjia.Fillimisht postuar nga renea:
[qb] mos u merzisni uo popull se shaka i kemi, ca nga papjekuria, ca nga deshira per tu dukr, por brenda jemi qelibar [/qb]
perkundrazi mendoj seFillimisht postuar nga prototipja:
[qb] renea une skam frike na kjo darling[/qb]![]()
tani leshoje, ahahahhahhahFillimisht postuar nga prototipja:
[qb] e kapa e kapa [/qb]
zdua re /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:Fillimisht postuar nga renea:
[qb]tani leshoje, ahahahhahhah [/qb]Fillimisht postuar nga prototipja:
[qb] e kapa e kapa [/qb]
Proto jo moj shejtane puthje ne Thiatro se na e nxoren kartellken pastaj.Kaq duan dhe ju vijne idete dallge dallge.Megjithese une po i paralajmeroj te mos e kruajne me dhelpren se ju bie ne cacke te kokes dhe i shapllamos ne vend.Mire e thashe Salo? /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga prototipja:
[qb] tosin dhe salin mos u luj njeri se do i vras /pf/images/graemlins/blush.gif :smash:
o albana sa qef qe te kam un tyja /pf/images/graemlins/laugh.gif te te puc pak :thumbsup: [/qb]
Eshte ne interesin tend te qendrosh lart,ne fillim dhe diku afer fundit tend /pf/images/graemlins/wink.gif pjesen tjeter ler te tjeret te shkarkojne energjite se ti detyren ndaj tyre dhe vetes e ke bere /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga hanini:
[qb]Ndoshta ke te drejte se kam venos me pelqen me shume te rri siper a poshte /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga sailor:
[qb] Pyetja ka si qellim ta poshteroje pulen ne fjale si edhe pulat ne pergjithesi, apo behet fjale per diskriminim pozitiv?
SIGMUND FREUD:
Fakti qe ju merreni akoma me kete ceshtje perfaqeson pasigurine tuaj te fshehte seksuale.
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]