Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Guest
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

hahaahhaa muni fizika /pf/images/graemlins/laugh.gif kjo me ka ndohdur vertett /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

ciao theatro /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Si pa dashje sailor kishte nxjerre sekretin e alinos: Albana!
Dhe te mendosh se femra dukej aq nimfomane sa vetem gay nuk mund te ishte.
Ndoshta ishte krize identiteti, ndoshta thjesht e bere derr nga mediokriteti i meshkujve perqark te cileve u kishte rene fantazia, nderkohe qe Albana ishte e vetmja qe e mbante ate vend gjalle.
Ne fund te fundit alinosit i mjaftonte argetimi i mendjes...

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] Me falni per nderhyrjen..po kisha nje gjo me i thon ktyre te dyve:

traurig047.gif
smilies-6251.png
traurig047.gif
[/qb]
Kush injoro ty ju shkermoqte truri jarebi..
Qasu iher se du me t'dhon nji hug XXL.
/pf/images/graemlins/smile.gif

albana

Lara Croft

Jo degjo ketu ti Prototipe se dua te sqaroj njecike kete ceshtjen e moshes. /pf/images/graemlins/blush.gif Te lutem shume se une jam me e vogel se Muni dhe kete se luan topi,topat si te dush.Cdo te thuash ti me ate qe Albana ishte nja nje vit e gjysem me e madhe po ishin ne nje klase?Pse ne klase kisha ngelur une eeeeeee? :eek: Jo po gabime te tilla me indinjojne jashte mase mua se me prishin reputacionin :smash: Pastaj mi pse te mos ngelej Muni prapa ne mesime po une?Dhe jo vetem kaq po pse vetem Genti me vardisej mua?Te tjereve ua harove emrat?Padrejtesiiiiiiiiiii :mad:

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga hanini:
[qb] Si pa dashje sailor kishte nxjerre sekretin e alinos: Albana!
Dhe te mendosh se femra dukej aq nimfomane sa vetem gay nuk mund te ishte.
Ndoshta ishte krize identiteti, ndoshta thjesht e bere derr nga mediokriteti i meshkujve perqark te cileve u kishte rene fantazia, nderkohe qe Albana ishte e vetmja qe e mbante ate vend gjalle.
Ne fund te fundit alinosit i mjaftonte argetimi i mendjes... [/qb]
Hajde kompliment hajde :eek:

Trano hajde te te perqafoj dhe une njehere. /pf/images/graemlins/smile.gif Do vish te pish nje kafe ke une mbasdite?

alinos

Forumium maestatis

Trano edhe pse nuk e kishe per mu, po ta nis nje perqafim /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Jo degjo ketu ti Prototipe se dua te sqaroj njecike kete ceshtjen e moshes. /pf/images/graemlins/blush.gif Te lutem shume se une jam me e vogel se Muni dhe kete se luan topi,topat si te dush.Cdo te thuash ti me ate qe Albana ishte nja nje vit e gjysem me e madhe po ishin ne nje klase?Pse ne klase kisha ngelur une eeeeeee? :eek: Jo po gabime te tilla me indinjojne jashte mase mua se me prishin reputacionin :smash: Pastaj mi pse te mos ngelej Muni prapa ne mesime po une?Dhe jo vetem kaq po pse vetem Genti me vardisej mua?Te tjereve ua harove emrat?Padrejtesiiiiiiiiiii :mad: [/qb]
huhuhu plasi zhelozija puna esh se ai kishte ardh ne nje klase me ty se ishte gjeni dhe i kapte gjerat shpejt /pf/images/graemlins/wink.gif
pastaj sa per vardosje ty te vardosej dhe ledia /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Jazek Prototipe qe i nxjerr Ledias name te tilla ne moshen e pafajesise.Tc,tc,tc.Mos te kisha gje dhe ty ne klase? /pf/images/graemlins/blush.gif

renea

Primus registratum

Rruga u gjallerua perseri dhe ne vesh i kumbonin zhurmat e gezuara qe vinin nga McMarron. Te gjithe i pa aty, Blendin, Albanen, Hirkon, Blucken, Salon, Kenin,Sonken dhe ca fytyra qe reja.
Megjithese te gjithe kishin ndryshuar, preferencat kishin mbetuar po ato.
Blendi dhe Albana qene vecuar pakeza, ndersa Sonka me Kenin hanin dhe pinin nga njeri tjetri.
"Ca gjera s'ndryshojne kurre" mendoi.
"Ja pe floket Kenit"
"Po dhe c'fare"
"I kishte ngritur si lesh dhie, hahahahah"
"Pse nuk flet? Ja pe floket apo jo?"
"I pashe, shume modern?"
"MOdern? Ha ha, kur te ringjallet Riki Martin at'her thuaj modern".
"Albana dukej seksi".
"Ehe, me erdhi ta merrja ne banjo ti shqyeja ate bluzen e holle dhe ti kafshoja gjoksin"
"Ah, jo nuk hidhesha tek Albana pa djersitur Sonken, uuuh, ato pantallonat e ngushta te zeza".
"Mjaft"
"C'ke me mua"
"Mjaft te thashe".

renea

Primus registratum

BILL CLINTON:
Une nuk kam qene ne asnje moment vetem me kete pule.

hahahah

alinos

Forumium maestatis

Hanini Alinos:

Pyetja ka si qellim ta poshteroje pulen ne fjale si edhe pulat ne pergjithesi, apo behet fjale per diskriminim pozitiv?!

renea

Primus registratum

dhe kjo thene direkt nga partneri virtual /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

tosin dhe salin mos u luj njeri se do i vras /pf/images/graemlins/blush.gif :smash:

o albana sa qef qe te kam un tyja /pf/images/graemlins/laugh.gif te te puc pak :thumbsup:

Guest

Fillimisht postuar nga renea:
[qb] dhe kjo thene direkt nga partneri virtual /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o te keqen ca te future /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Pyetja ka si qellim ta poshteroje pulen ne fjale si edhe pulat ne pergjithesi, apo behet fjale per diskriminim pozitiv?

SIGMUND FREUD:
Fakti qe ju merreni akoma me kete ceshtje perfaqeson pasigurine tuaj te fshehte seksuale.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ndoshta ke te drejte se kam venos me pelqen me shume te rri siper a poshte /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Hanino.....shif interesin tat personal, varjau ktyne, me nje fjale rri aty ku e ke te sigurt se humb me shume kalori............ /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

:cool:

Guest

qyqe qyqe i ka ik bleta robve /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
Fillimisht postuar nga renea:
[qb]

duhet te rish lart [/qb]
Boll e ti se nuk ka fuqi me njit shkallet.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Renea: Lart e me lart flamujt e dashnise /pf/images/graemlins/wink.gif
Salo: Fuqi kam se kam fillu me shku n'palester te holloj prapapincen :rolleyes:

p.s. Very nice of you to call me Sonka /pf/images/graemlins/smile.gif