Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

alinos

Forumium maestatis
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Iani kishte kohe pa menduar...
Tani i erdhen mendimet dhe pati nje epifeni!
-Edhe une mendoj mendime! -tha
Mendimi i mendimeve te menduara e cuan ne thellim te themeleve te thelluara aq thelle sa fundi i fundit per perfunduar nuk pati fund.
Ne qoshe te rruges rrinte Salua tuj tund zinxhiret e perseritur me vete:
-Mos e vrit trunin hic, mos e caj b**** fare!...Ptu! Po me dhemb kaptina nime!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sindroma

lv sx sx

Jo- tha Iani me vete. Nuk mund ta le gruan e mjere ne ate gjendje.
-Nuk e di kush e ka harruar zoti, fati apo kotesia e kesaj bote
- E ardhmja eshte tani, e ardhmja eshte tani
Sic me mesoi zana e vogel, mjafton vetem nje moment, nje buzeqshje, nje pendim,nje deshire e lehte, nje gishtez ...
- Ja ku jane te afermit e saj rreth e rrotull, niperit dhe mbesat, te gjithe te qeshur.
-gezuar ditelindjen nena- ciceron Saimira e vogel
Te gjithe jane te gezuar.Edhe ajo duket krejt ndryshe, e qete madheshtore plot butesi
- Yazahf mahlaf shenek, shelebunaif bjerhum tahsmany
uhalasa elsa jelsa, bjerhum ulsa sakinaf
-Kendonte hoxha ne nje xhami te Bagdatit deri ne agim ate nate kur ajo mbushi 70 vjec, dhe ja cdo gje qe ajo deshironte ishte afer aq afer....

alinos

Forumium maestatis

Alinos ishte ende duke qeshur nga gjithe ai lesh qe kishte shkulur e lexuar ne forum. Ajo sapo perqendrohej te shkruante vazhdimin e historise, kur syte i zune komentin e Reneas per vajzen qe sipas tij ne 4 vjet nuk e kishte harruar, por qe e kishte persekutuar gjithmone...
C'te bente?!
Fillin e mendimeve ja preu nje zhurme e pazakonte nga dritarja e dhomes. U ngrit me pertese dhe pa nga cepi i perdes. Ne kete nate te ftohte, pastrueset e qytetit kishin dale te fitonin buken e kalamajve, dhe cuditerisht nuk i shoqeronte kenga e famshme me numrin e kepuces se Esmeraldes. E ku t'i gjente kepucet Esmeralda e shkrete. Nje pale tafte, te arnosura dhe te zvenitura blere 3 vjet me pare te Xhiku, i mjaftonin te kalonte dimrin, ndersa mendonte se rroga e paket e bashkise nuk i dilte per te ushqyer femijet me buke per nje muaj. Kishte dy vjet qe kur i shoqi e kishte lene vetem, dhe tani i duhej te rriste 8 femije nga te cilet nje te semure, ne dukje me dhimbje koke, por qe ajo nuk e dinte se nga se vuante.
Alinos e njihte, e kishte takuar nje here per pune te saj, dhe ne ate gjysem oresh kishte mesuar per kalvarin e perditshem te saj. Tani kishte nje pune, ose te pakten personazhi i Alinosit kishte, ndersa Esmeralda e vertete gdhihej e ngrysej me pyetjen e shekullit: C'do hane femijet e mi neser?
Kete pyetje ja kishte bere dhe Alinos me naivitetin e vet:
-Po si rroni ju? Pa asnje te ardhur?
-Eh, moj goc! Shes gjakun tim!
Po, gjakun shiste. Leket qe merrte, rreth 3480 ishin tamam leke gjaku, leket e gjakut te saj, te shitur cdo dy muaj, per te lare veresiet, qe shkonin me te gjata se lista me pretendime e kerkesa te nje princeshe te perkedhelur.
Sa mire do te ishte te kishte nje pune! Nuk i kishte thene kurre jo punes, por sot ishte pikerisht puna ajo qe i kishte thene jo asaj dhe gjithe familjes se saj...
Alinos atehere kishte pare nga femijet e saj. Syte e qeshur dhe buzeqeshja e tyre qe tregonte friken ndaj nje te huaje dhe deshiren per besim e shoqerojne kudo, edhe sonte, ndersa degjon fshesen qe mundohet te heqe pislliqet e ketij qyteti gri...

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ftohte! Shume ftohte. Alinos shtrire mbi divan me nje batanije hedhur siper kraheve mundohet te fle gjume. Te gjithe shihen sy me sy, por askush nuk guxon te flase. Nje qetesi e tmerrshme sikur ka pushtuar shtepine. Era fryn e pameshirshme! Edhe koha ndjen dhimbjen e saj.
Papritur degjohet nje zhurme makine dhe ndalet ne oborr. Behem gati te cohem te shoh kush eshte. Kur Alinos hedh batanijen ne toke, kembezbathur vrapon dhe hap deren.
Ne ate cast Feneret e makines sapo u fiken.
Erresire e madhe. Dikush zbret nga makina. Trup i gjate, i mbushur.
U afrua pran deres nje drite e forte ja verboi syte, nje te njejten kohe u degjua nje mermerime.

-Lr! U ktheve ? :- Tha Alinosi.
Lr pa syte e zi e te gjere , qafen e gjate per te cilen e kishte marre malli. Floket e shprishura nga gjumi e mbi te gjitha buzet e mbushura me nje vello lodhje epshi (Te Alinosit)
Mallkoi veten perse e kishte len vetem.
Nuk iu pergjigj fare. E mbeshtollinen krahet e tij dhe filloj ti ledhatonte floket duke e puthur lehte ne koke.
Pas disa minuta puthje dhe ledhatime era qe frynte si e cmendur mbylli deren.
Nga zhurma qe beri Lr pyeti:
- Po te tjeret nuk jane ketu?
- Flejne gjume . :- Ju pergjigj ajo.

Pa folur fare dhe plot deshire te takonim Lr , biem te flejme prej verteti, duke len Alinos dhe Lr bashke ne kete nate kaq te ftohte.

(C'ndodhi me pas? /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Le_Routard

Forumium maestatis

LR tuj ledhatu floke!!!! Te kishte qen lesht hajt mo po floket?!!!!)

Une ledhatoj floket me shpres se mos me mbetet ndonje i gjat ne dore keshtu qe ta pres ne tresh e ta ngjis ne koken time. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Pa folur fare dhe plot deshire te takonim Lr , biem te flejme prej verteti, duke len Alinos dhe Lr bashke ne kete nate kaq te ftohte.

Ku po hik mi ti se edhe Alinosi ka hik... me lat vetem me Salon mi? Po hiki edhe una!

Lr del dhe fik dritat, por bashk me driten u zhduken edhe zhurmat, zerat, te qeshurat, frymemarjet...nje qetsi e plot mbizoteron sallen e teatrit, skena e te cilit ndricoj me ndronjte nga drita e zbeht e henes e cila hynte nga xhamat e thyer te catis.

Ne kete natyre te qet qe do mund te aspironte cdo piktor, qofte edhe pa talent, u duk nje hije e kerrusur qe rreshkiti mbrapa perdes se skenes deri ne thellsi te saj. Me pas u degjua renkimi i nje porte qe hapej me kujdes si per te mos zgjuar kureshtejn e nates...

Hmmm, ke po shkonte te takonte Salua valle????

/pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Keni ngel me nje dore ne lesh e tjetren ne p.... Late nam!
Renea po i dhe asaj adresen do te vrase veten ndaj mos lere pa pergjigjje me mire.Injorimi eshte arma me efikase. :thumbsup:

albana

Lara Croft

Salo rrofsh per te puthuren se nuk me kishe bere kabull njehere /pf/images/graemlins/blush.gif Afroju tani te te puth edhe une /pf/images/graemlins/wink.gif

albana

Lara Croft

Tranofile kur do me marresh neser? /pf/images/graemlins/smile.gif
Kam blere dy peshq te medhenj dhe kam bere nje pule me pete qe c't'ju them.Ah mo Salo qe s'te kam ketu!Do te te ushqenja aq mire sa mos te te binte me nder mend per juropin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga renea:
[qb] Ka qene nje goce ne shkollen time qe i shkonte shume shprehja "qejfi ja ka por thyba sja mban" edhe pas nja kater vjetsh pa u shkrujatur, me dergon nje email medioker.

lexoni:

Erlir e di qe ka kaluar kaq shume kohe qe sjemi pare
dhe per me teper qe skemi derguar me mesazhe dhe s
kemi folur,po une ste kam harruar, se besoj se
largesia eshte arsye per te harruar nje mik.Sidoqofte
une shpresoj qe edhe ti te pakten te me mbash mend se
kush jam dhe te kujtohesh tani qe po lexon
imailin.Edhe sikur te me kesh harruar ska gje per mua
do mbetesh Erliri qe kam njohur ne gjimnaz dhe shoku
me te cilin kam ndenjtur dhe kam folur me shume ate
kohe.
Nejse te them te drejten jam shume kurioze tedi se si
ke qene ,si shkon me shkollen ,me ca merresh keto kohe
etj.PO ndonje gje tjeter ckemi
nga ty?
Une tani jam ne Rome ,ne itali per shkolle .Kam kater
muaj qejam ketu dhe s jam ambjentuar akoma mire.Tani
jam me sezon provimesh dhe jam shume e ngarkuar,kam
ate emocionin e provimeve te para.Nuk di cte te them
tjeter se ne u beme kaq kohe qe s flasim.Por ti nqs s
me ke harruar ,dhe sigurisht nqs ke kohe me shkruaj .
Une te puth fort dhe ta dish qe te kujtoj gjithmone

-------------------------------------
Ky individ do pushkatuar, sa here qe zija te dashur dergonte shoqet te me ndanin me qellim qe te mbetesha nje alternative e saj, dersia i bera nje poezi deniguruese ne gazeten e shkolles. qe nga ajo kohe sikur u qetesua. [/qb]
ezeza ezeza si u prish kjo bote keshtu moj amani moj amani hihihihihi /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Guest

Fillimisht postuar nga albana:
[qb]
Renea po i dhe asaj adresen do te vrase veten ndaj mos lere pa pergjigjje me mire.Injorimi eshte arma me efikase. :thumbsup: [/qb]
sa mendim i mire ky :rolleyes:

Guest

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Kot per kuriozitet lexoni ne iher tekstin e meposhtem:

...Mallkoi veten... ( LR mallko veten kaiher!!!?! ) ...perse e kishte len vetem.(sepse leka gocat vetem!)
Nuk iu pergjigj fare.(kjo eshte fjalia me e lezecme e gjithe thiatros!!!!! Nuk i pergjigjet gocave hic!!!!) E mbeshtolli nen krahet e tij... (kjo ka njefare vertetesie) ...dhe filloj ti ledhatonte floket... (LR tuj ledhatu floke!!!! Te kishte qen lesht hajt mo po floket?!!!!) ...duke e puthur lehte ne koke...(Pika kulminante shoke: LR puth femra ne koke!!!!Ndonje mashkull hajde de po femra???)

Per tere keto arsye ftoj papin te shkruaje sa me shume ne lidhje me LR sepse eshte thjesht e paarritshme!!! Papo rrofsh lal se me knoqe...(seriozisht eee)

ahahahha /pf/images/graemlins/laugh.gif bravo keshtu vazhdoni merrni shembull /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

ai sa e pist qe qenka kjo moon light mi mami /pf/images/graemlins/laugh.gif ku i gjete ato moj /pf/images/graemlins/laugh.gif hahaha sa kam qesh
ej po ky blendi sa te bukur e paska avatarin /pf/images/graemlins/smile.gif si shpirt fare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Blendi u u ngrit ndenjurazi mbi krevat dhe i leshoi syte perdhe. Goja iu hap edhe nje here fort nga gjumi.
Celulari ishte ndane jastekut aty ku e pati lene mbreme, telefonata e fudit ksithe qene nje ftese per te dale qe e pat refuzuar ne menyre te pasjellshme. Tani ishte bere pishman, mund te ishte treguar me xhentil, se fundi ishte nje ftese pa komplikime dhe pa tendenca.
mori celularin dhe nisi te kalonte me rrdhe listen e numrave te memorizuar. pastaj e vuri tek veshi.
-Alo?
-Po?
-Albana?

[/qb]
-Jo jam papi. Albana ,eshte ne oborr. PO perse nuk pranove ftesen mbreme? Nejse, po e therras...
-Gabova: - Tha Blendi me gjysem zeri.Jo-Jo mos e therrit se vi vete atje. Te lutem mos i thuaj gje.

Icik me vone vjen Blendi .I veshur bukur, me nje pulover ngjyre gri, me pantollonat te ngjyeshura bukur mbas vitheve. Nje xhup te zi lart dhe nje pale kepuce te zeza. Tek ecte me koken poshte se shume shume ishte penduar, njeren dor e mbante ne xhep te xhupit, kurse te fshehur pas shpines.
Iu afruar Albanes. Dhe ne shenje paqeje i dhuroj nje tufe trendafilash te bardhe me nje trendafil te kuq ne mes.
U be gati per te i dhuruar lulet, kur Albana i mori dhe i hodhi pertoke
:eek: dhe i ktheu shpinen.
Blendi nuk duroj dot me /pf/images/graemlins/laugh.gif Iu afrua i vendosi doren nen bel e afroj pran vetes. Me doren tjeter largoj floket e derdhura mbi supet e albanes dhe afroj faqen e tij bashke me te saj. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nje cast dashurie e lumtur per Blendim, kur Albana u kthye dhe ja futi shpulle :eek:

Budallacke !!!! Sikur te isha une ne vendin tend ....... persheperiti dikush.

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]
Lr pa syte e zi e te gjere , qafen e gjate per te cilen e kishte marre malli. Floket e shprishura nga gjumi e mbi te gjitha buzet e mbushura me nje vello lodhje epshi (Te Alinosit)

(C'ndodhi me pas? /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
Syte e zi te Alinosit jane ngjyre tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

LR kishte qene i vetmi qe nuk e kishte pare Alinos si nje trup per te shfrytezuar. Perkedheljet e tij ndaj saj ishin ndryshe nga ato qe do t'i kishte dhene cdo femre tjeter, pasi per te ajo ishte ndryshe...
-Hajde te hash dicka se je lodhur.
-Si shkojne punet?
-Si gjithnje: tiq e mos e kput. Ty?
-Edhe une si gjithmone. Nje zile dhe turrem. Vetem se tani nuk di ku po shkoj dhe ke po kerkoj.
-Te kuptoj, edhe une ndjehem keshtu.
-Gati e kam dhomen?
-E jotja gjithnje gati do jete.
LR e puthi ne balle, i uroi naten e mire dhe me hap te ngadalte u fut ne dhomen qe Alinos i kishte caktuar.
Kjo tjetra e ndoqi me sy derisa mbylli deren dhe hyre ne te sajen. Ne shtrat pa Salon qe po flinte. Kishte hije tjeter kur flinte, nje hije qe ajo nuk e kishte vene re kurre me pare. Deshironte te hynte ne shtrat dhe ta perqafonte, por kembet i ishin bere plumb te renda dhe nuk arrinte te levizte.
Vazhdoi ta kundronte nje cope here derisa lote te kripur i rrodhen nga syte.
"A ishte kjo ajo qe deshironte per veten? Nje burre ne shtrat, pas nje nate te dhunshme? Nje burre qe i pelqente shume, por qe ishte kthyer ne nje loder seksi, ne nje loder qe i sillte sa kenaqesi aq edhe torture?"
Alinos nuk e dinte me. Disa ore me pare as nuk kishte pyetur fare po i ishte hedhur ne krahe, ndersa tani rrinte e mendohej. Loja e seksit dhe e mashtrimeve kishte kohe qe e lodhte pa mase. Tani ndjente se kishte nevoje per me shume. Kishte nevoje per dashuri, per ngrohtesi, per embelsi. E te gjitha keto ajo nuk mund t'ia kerkonte Sailor-it. Dashuria ishte nje gje qe nuk mund te kerkohet, apo pretendohet por vetem te dhurohet. E derisa ai nuk e kishte bere, atehere c't'i kerkonte?!
Shpesh Alinos i thoshte vetes se mjaftohej me copezat si ajo e disa oreve me pare per t'u ndjere e gjalle. Mirepo ne kete nate te fohte ajo ndjehej si ajo guacka e detit qe kishte vene mbi komo.
Guacka! E mori ate ne dore dhe pa se ishte po aq e bukur sa c'kishte qene diten e pare kur e gjeti buze detit. E afroi veshin ne te dhe degjoi oshetimen e detit. Nje drithme i pershkoi trupin. Vetja i ngjau me ate guacke te bukur nga jashte, por bosh nga brenda, nje guacke qe oshetinte jete ne te kaluaren por qe tani s'i kishte mbetur gje tjeter vec oshetimes se nje gjallerie e jete te shuar. E c'i duhej bukuria guackes, apo Alinosit tone, kur nuk kishte shpirt e jete per ta gezuar ate?!
U kthye dhe njehere nga Sailor. "Po ky?" -tha, "Ke kerkon guacken, apo mua?"
Kjo ishte nje pyetje e kote, ajo e dinte se nuk ishte siperfaqesor, pavaresisht nga komentet per gjoksin e madh. /pf/images/graemlins/tongue.gif E megjithate, edhe ky si gjithe te tjeret kerkonin ngrohjen e momentit, sa te kalonte dimrin me i llaf.
Alinos ndjeu se kembet ju bene akull...
Me te njejten mendjelehtesi si edhe me pare u fut ne shtrat pa bere ze, ... per te kerkuar dhe ajo ngrohtesine e momentit...

Kordelja

Valoris scriptorum

E megjithate, edhe ky si gjithe te tjeret kerkonin ngrohjen e momentit, sa te kalonte dimrin me i llaf. ---->

......Alinos e kishte "henger" tyrpin me buke dhe vera e kishte coroditur fare, c'ti bente s'kishte mundur t'i permbahej shishes."Burrat kjo fare e keqe"-kish menduar rendom, c'ti bente i duheshin.Kush do ia mbyllte gojen me te puthura kur te ish merzitur shume pastaj......
-"Varja"-tha me vete-"...te tere nje turi kane, e c'rendesi ka se me ke flej sonte......... /pf/images/graemlins/wink.gif " dhe psheretiu thelle tek fuste kembet ne ferrin e embel te dashurise se rradhes. /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

Alinos nuk ka ngrene turp, pasi ajo eshte sa e pacipe aq edhe e paftyre e me paftyresine e vet i kapercen te gjitha limitet :rolleyes: /pf/images/graemlins/wink.gif

Deri tani kam pire vetem vodke me limon (jo keq si per nje dreke te shtune), por edhe ideja e veres nuk eshte per t'u hedhur poshte :thumbsup:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] "Ikni se na qitet bojen. /pf/images/graemlins/laugh.gif Turp turp turp. /pf/images/graemlins/laugh.gif Nani moj se jemi per t´u martuar. /pf/images/graemlins/laugh.gif Na late beqare tere jeten, na late..."

LR kishte filluar te fliste ne gjume percart.

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif