Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Sindroma

lv sx sx
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

lere se s'jam ne qejf tani se ashtu jane disa pune :mad: :confused:

Guest

Fillimisht postuar nga Ian:
[qb] lere se s'jam ne qejf tani se ashtu jane disa pune :mad: :confused: [/qb]
me ke e kishte kyja /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Kur Salua trokiti ne deren e Alinosit,Albana kishte te pakten nje ore qe flinte mbi tapet.Ishte shume e lodhur /pf/images/graemlins/wink.gif ndaj dhe nuk e degjoi fare trokitjen e tij.Dera u hap ngadale dhe para tij me cizmet e saj te kuqe e te brendshmet e zeza si nje perendeshe e ardhur nga ferri u shfaq ajo qe ai i ndruhej me shume,Alinosi.
-E dija qe nuk do te duronte dot-qeshi ajo.-Sa ka qe te mori.
-Kush-pyeti Saloja krejt i shastisur.
-Varja fare.Po fle.
-Si-pyeti Salua
Ai zgjati duart dhe i kapi floket,i vendosi prane hundes dhe thithi aromen qe kaq shume i kishte munguar.Ishte shtrige e vertete...por e bukur ama,mendoi teksa i dha nje te terhequr te forte dhe e perfshiu te gjithen.Ecen si nje trup i vetem duke u penguar,drejt nje objekti ku mund te mbeshteteshin.Tryeza e korridorit iu doli perpara dhe Salua e perplasi Alinosin atje gjithe epsh.Vazoja kineze u perplas pertoke dhe ata shtangen.
-dreqi e mori!e zgjuam!
renden te dy per ne dhomen e gjumit.Dera e Albanes u hap ngadale dhe ajo me floket e shpupuritur duke ferkuar syte doli te shikonte cpo ndodhte.
-Alinos!Alinos!-thiri.
-Ik fli se s'eshte gje.-U pergjigj Alinosi.
-Kam frike.
--nga se me e prishur nga mente?
-Nuk dua te fle vete.
-Keshtu eshte kur s'te ze nje nate vete-tha Alinosi me ironi.
-Te vi te fle me ty?Tha Albana si nje femije i trembur
-Ne asnje menyre -u tmerua Alinosi
-Shporu ne dhomen tende tani.S'paske patur dy lek mend ne koke ti.
Albana u zhduk pas deres se dhomes se saj duke pyetur veten
"Ku te jete Salua"

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga proto:
[qb] albana po shah di ti ? se una te caj piten /pf/images/graemlins/blush.gif :smash: [/qb]
jo

Guest

epo eshte me e veshtire se tavell prandaj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps : wow wow wow kaq kisha una :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Shesh-Besh, Doxh-Jar, Ep-Jek, Qi-Bir etj etj se nuk i maj mo men shprehjet e tavlles..
Mirmroma iher, si mu ngryst.. Sot s'kom pas koh fare me ju kendu po sa te kthehem ne baze do boj nji berdaf ketuja..
Me te mira dhe mos u lodhni shume se boll u kom lodh una dhe per ju sot..! /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

Dhe ketu une dorezohem!
Nuk hahem dot me korcaret...
Ju lumshin gishtat dhe mendja te dyve /pf/images/graemlins/smile.gif

albana

Lara Croft

Salo e di ti qe mua mami vertet me vinte fjongo ne koke kur isha e vogel /pf/images/graemlins/smile.gif Muahhhhhhh!Se me kaloi tere femijeria para syve.

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Salo e di ti qe mua mami vertet me vinte fjongo ne koke kur isha e vogel /pf/images/graemlins/smile.gif Muahhhhhhh!Se me kaloi tere femijeria para syve. [/qb]
Edhe une mbaja fjongo /pf/images/graemlins/smile.gif
Me pelqenin me shume te kuqet ama, edhe pse i kisha te gjitha ngjyrat...
Ndjehesh mire kur ke kujtime te bukura!
E kam thene une Salo kur te do b**** ty te le pa goje fare /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup:

Diavolessa

Valoris scriptorum

-Cudia me e madhe tre dite zgjat!
-Ti thua ta ha turpin me buke?
-Dhe nje gote vere nga mbrapa dhe he!
Nuk kishte te bente me turpin, por vera ndihmoi...

Sa te drejte ke /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

Pap po ti pse s'shkruan apo do te te blejme librin /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ne kete bote cdo gje paguhet /pf/images/graemlins/tongue.gif Bej shaka.
Nuk e di po me vonojne shume /pf/images/graemlins/frown.gif Ka nje muaj e ca qe e kam dorezuar. Por me qe eshte ne shqip e merrin me ngadale keta :mad:
Ishalla me plotesohet deshira e shprehur per natale /pf/images/graemlins/wink.gif

pS: Me ka dhen nje frymezim pa dashje dikush njera, qe po ta dinte s'e bente kurre. Po vezhgoj edhe pak /pf/images/graemlins/wink.gif Besoj se do shkruaj dicka tjeter ende me te bukur. Deri tani ishte vetem dicka e degjuar, por nga qe s'e mendoj te keqen e askujt nuk e kisha ven shume re.

pSSSS:Ne se arri te kaloj pak turpin dhe te marr koraj te rri mes njerezve real. Ne piacenza behet nje koncert nga muaji tjeter. Me kane propozuar si presentatrice, nuk e di mbase e pranoj. Gjithsesi po atje, eshte bere kerkesa per nje gazete te re "Shqiptare" nga disa shqiptare. Mendoj ne se vonojne keta ti hedh shkrimet aty /pf/images/graemlins/smile.gif

Fola teper me duket /pf/images/graemlins/frown.gif

Smak ylli e flmnd shume per interesimin. Te du fort.

alinos

Forumium maestatis

Hihihihihihihiih
Dhe mu me para do ma shesesh?! :mad: /pf/images/graemlins/blush.gif
E un behu e mire me gjithe thiatristat se mos neser me cojne nje liber me autograf /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Nejse beib, ti krijo dhe ndaji me ne, budallejte e mencur apo te mencurit budallej te forumit /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif Ca te bej se je e mire pa s'do shkruaja fare /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif Bashkohem me shoqaten edhe une

I thone delja qe ndahet nga kopeja e han ujku /pf/images/graemlins/smile.gif

albana

Lara Croft

Pra ketu vjen per miresine e Alinosit se ne te tjeretjemi per meshire :rolleyes:
Mire moj Rike si te duash /pf/images/graemlins/blush.gif

Guest

hahahahahhaa /pf/images/graemlins/laugh.gif rike o sa kam qesh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

talente jeni qe te gjithe po he mos keni merak /pf/images/graemlins/wink.gif

renea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Albana me kishte xhan. Sado te hidhej e te perdridhej dyerve te haleve, pistave te diskove, kodrave ne kohe te ngrohte e qoshkes te oborrit te shkolles ku njehere e nje kohe kishim mesuar abecene, neper krahe pleqsh te vjeter a burrash, djemsh apo adoleshentesh ajo serish ndiente ate ciltersine e pafajshme feminore kur me shihte sokakeve. Mardhenia jone ishte fare paralele me jeten normale, me zenkat neper dashuricka te medha e te vogla, me hallet e perditshmerise monotone dhe sado shpesh qe na puqte jeta, une ne te shihja gjithnje ate vajzen e vogel me fjongo te bardhe tek koka e me buqeten me lule qe diten e 1 shtatorit do te rendte e para drejt mesuese Lefterise. Dhe sado gurgulera te mbllaciste ne jeten e saj te tejmbushur me burra e gra ajo gjente gjithnje kohe te me kishte xhan. Qofte edhe per t´i shpetuar ndonje veshtrimi qortues apo ndonje rrengu te castit. Dikur ajo ishte dashuria e zjarrte e gjithe cunakeve te klases. Ajo ishte gjithnje mbi te tjerat. Te tere perpiqeshin ne nje menyre apo tjeter t´i rrinin afer. Kush i sillte fara luledielli, kush e pyeste per ndonje ushtrim matematike, kush behej shok me shoqen e bankes qe t´i fuste letrat e dashurise ne cante kur ajo nuk e kishte mendjen. Ajo ishte ylli i klases - dhe nuk di pse - qe atehere une ruaja akoma ate ndienjen e adhurimit te perulur feminor te cilin une kurre nuk ia pata shprehur. Me pelqente gjithnje ta shihja qe larg. Si sillte rrotull cunaket e klases, si luante me litar me shoqet e saj, si rrinte ulur tek banka e pare dhe biles edhe menyra si ajo ngrinte doren ne mesim ishte per mua dicka terheqese.
Shpesh kur jeta te perplas ndonje bythe shisheje ne surrat e une perpiqesha te mblidhja veten nuk di pse me dilte gjithnje parasysh imazhi i saj i larget me fjongo te bardhe ne floke. Dhe per cudi me jepte force. Me jepte nje ide, nje shprese te re, nje nape me copa akulli mbi xhungen e maviosur dhe nganjehere edhe qepe e kripe. Por gjithsesi qetesimi ishte i menjehershem dhe forcadhenes.
Dhe une tani ndersa rri e degjoj kete siluete ruspieje, me cizmet e zeza mbi gju, leshin e leshuar supeve, buzet e zhgarravitura, qerpiket fallco e dy gisht llac ne surrat me rripken e kemishes se nates qe i del mbi dekoltene e varur kraheve e qe aq embel me thote xhan xhan nuk mund te bej gje tjeter vec te marr nje bythe shisheje e t´ia heq surratit tim, me pas ashtu tere gjak e i mavijosur te vete te ble nje kile qepe e nje qese kripe e te mbeshtillem ne eren kuterbuese te atij llaci te shpifur per te pare serish ate vajzen e vogel me fjongo te bardhe tek floket e gjate te cilen une kisha nje jete qe e dashuroja... [/qb]
:thumbsup:

renea

Primus registratum

E di qe kemi ndryshuar si popull, nga ai i ndrydhuri, i papari i kohes se diktatures, ne nje popull multi kultural.
Kjo perben cudi vetem per mua, sepse rrale shikoj pertej hundes time, sepse gjithcka egocentrizohet pa dashur.
Kete e pashe tek fotografite e Shqiperia.com, shumcia jane per te ardhur keq, sidmos ato "kastile" kane deshutar qellimin.
jam lodhur nga jeta miq, ndonje keshille
?

AnaBlue

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga renea:
[qb] jam lodhur nga jeta miq, ndonje keshille? [/qb]
Meqe eshte shkruar tek kjo teme po e marr si pjese Thiatro, apo jo? /pf/images/graemlins/frown.gif