Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

gjekec

Primus registratum
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Vetem nje kerkese kisha un, ka mundesi ti leme skenat erotike ne prapaskene, jo per gje po sesi na duket vetja kur lexojme gjera te tilla per motrat tona... /pf/images/graemlins/blush.gif eh sa i mir qe jam /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Pse gjithmone pas teje me duket vetja si shkrimtare mediokre?!
That's a good one, a very good one!

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Nosi, gjes lal. Mir u gdhive ti? Mentesheckat mire? Aman e lal car na bo kshu pytjesh se nuk jemi ne ore te letersise. Thiatro lal thiatro. Hec tani si u niva un kur mylla deren prej mahogani? [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif
Nosi a qu qe me 9 sot, ti po paske ba party mram, se mos na thush me cin ishe /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ao, edhe une ne kuadrin e thiatros e kisha, dhe mentesheckat jan te Albanes ajo i vertit neper gishta si akrobate, une jam ajo melo-dramatikja /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

p.s. E megjithate mund te pyesim ate qenin te na jape mendim :tipsy:

albana

Lara Croft

Mirmengjes shkrimtare e artista!
Sa prej jush punojne sot?
I urrrrrrrrrrrej te dielat ne pune!Fale Zotit sot kam Isabel Alienden qe do me beje shoqeri se ndryshe nuk do e shtyja dot :sleep:

albana

Lara Croft

Une qe sot do bej reforme mbi veten.Nuk do shkruaj asnji pisllik ne thiatro dhe do behem sa me serioze te jete e mundur.

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Une qe sot do bej reforme mbi veten.Nuk do shkruaj asnji pisllik ne thiatro dhe do behem sa me serioze te jete e mundur. [/qb]
Te filloj te numeroj derisa do durosh ti?
Apo te kane bere verejtje kolektive bostonianet?!
Nejse po e le ti thiatron, do kete migracion ne mase /pf/images/graemlins/wink.gif
Lexim te mbare te Aliendes!

Diavolessa

Valoris scriptorum

[qb]

Salo po aman edhe ti se thiatro eshte te shkreten.Drejt e ne mami ky :mad:
Lere Salo se do iki te behem murgeshe tani.
Lamtumire kolege!
Lamtumire thiatro!
Lamtumire preapaskena?
Lamtumire seks!
Lamtumire fantazi!
/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mos valle ky ishte shaku ?????

lildanielle.jpg

Xhelosia gja e keqe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Lere Rike lere!Dhimbje shume e madhe per personin tim /pf/images/graemlins/frown.gif Jo per gje po edhe nuk e shaj dot ate vajzen se duket alamet.

Alinos po je shume e poshter ti se une e di qe do shkruash ndonje gje e nuk do me durohet. :smash: Do shkruaj po vec ne raste provokimesh /pf/images/graemlins/wink.gif

Salo te pashe fotografine mbreme.Desha ta vidhja po me diktuan dhe nuk ma lane.Lere se jam trishtuar jashte mase. /pf/images/graemlins/frown.gif

albana

Lara Croft

C'kupton me fjalen politike ti Salo? /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Alinos po je shume e poshter ti se une e di qe do shkruash ndonje gje e nuk do me durohet. Do shkruaj po vec ne raste provokimesh

Linosi nuk shkruan dot /pf/images/graemlins/frown.gif

Pas nje nate romantike te kaluar me Lr. Saloja pa ditur gje /pf/images/graemlins/frown.gif I lodhur nga puna tere javen. I pispillosur ne kulm , hyn ne dhomen e Alinosit.
C'te shoh :
Nje pale tanga ne fund te shtratit, rrexhipeti i hedhur ne toke. Kembet gjyse te mbuluara dhe gjyse te zbuluara te Alinosit jashte. Deshira i rritej qe te hynte ne ate shtrat. Edhe me teper kur pa nje pjese gjoksi si shege te Alinosit. Ecen ngadale neper dhome plot deshire te perkedhelte trupin e bukur te saj.

Me ne fund u afrua pran shtratit . U ul ne
kembet e shtatit dhe me gishterinj filloj te prekte kembet e Alinosit. Me pas filloj ta prekte me tere pellemben e dores, deri sa arriti te prekte icik pran kofshes. Kur papritur ndjeu doren te prekte lesh dhe muskuj!!!! Ngiti corcafin. Kur c'te shoh kemba e Lr siper kembes se Alinosit!! Nervozizmi dhe xhelosia e madhe arrin kulmin e tyre. Por dashuria e tepert per te mos humbur Linosin e beri te largoj me zemer te thyer dhe me lot ne sy...........

pSSSSS: Linos turp te kesh :mad: :mad: :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

S'jam ne humor as une sot, per provokime...
Si t'ja mbush mendjen dikujt se shkolla jashte eshte nje mije here me e rendesishme se nje zhgenjim dashurie?! Dhe se nuk ja vlen te braktisesh nje mundesi te fituar me shume veshtiresi, per nje palo burre :mad:
Apo s'ndihem ne faj se i kam prezantu un /pf/images/graemlins/frown.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Si t'ja mbush mendjen dikujt se shkolla jashte eshte nje mije here me e rendesishme se nje zhgenjim dashurie?! Dhe se nuk ja vlen te braktisesh nje mundesi te fituar me shume veshtiresi, per nje palo burre

I cop burri gjehet edhe me vone! Shkolla me pare.
Dashuria eshte e rendesishme, por kush te don te pret.

TEA

Forumium maestatis

Mroma artistaaaa /pf/images/graemlins/smile.gif

wow si gjithnje pjese nga me te bukura shtrohen ne repertorin e af .

ciao papi, alinos,sailor,albana

albana

Lara Croft

Tea shume flm per komplin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga renea:
[qb] Puthjet qe tani ishin shnderuar sa ne lepirje aq dhe kafshime gjendesin tani ne hijet e trupit e me ne fund mbi bark.Ai e priste zbritjen e gojes se njome sic pat pritur te humbiste dikur virgjerine...
----------------------------------------

pu pu pu pu te rente pika kuterine, c'jane keto virgjeria hedhur sheshit?

me qe ra fjala, u lodhem nga seksi vlla, cdo histori fillon me nje "person" (kryesisht individi qe po shkruan historine) qe ndodhet diku dhe tak fap dy njerez duke bere seks, te ishte aq e lehte uo popull, ehu dhe Protua do ja kish ber puff, /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e cfare bera un kshuuuu :rolleyes:

une vetem jam spektatore /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

albana

Lara Croft

Jo proto nuk bere gje ti.Ty thjesht te kemi si simbol i etjes seksuale ne forum,sepse ti shpesh thua ato qe femrat e tjera i mbajne fshehur,i mohojne apo i deshirojne.
Ti je e sinqerte te pakten. /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

[qb] Jo proto nuk bere gje ti.Ty thjesht te kemi si simbol i etjes seksuale ne forum,sepse ti shpesh thua ato qe femrat e tjera i mbajne fshehur,i mohojne apo i deshirojne.
Ti je e sinqerte te pakten. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
EHE /pf/images/graemlins/laugh.gif
PO ME THUAJ NJE RAST KUR KAM THEN ATO QE DESHIRON TI /pf/images/graemlins/wink.gif SE UNE SE MBAJ MEND TE KETE NDODHUR NDONJEHERE :rolleyes: :cool:

renea

Primus registratum

eshte e veshtire te lexosh shkrmet e bukura ketu me nje sy nga "Rrushte e zemerimit" nga John Steinback, megjithate ka talent sa te duash ne Thiatro, e thene pa mediokritet dhe pa hostenllek.
Albana, shpresoj te te paguajne dy-fish ne ore.

albana

Lara Croft

Now that you mention it, I think I could use a raise /pf/images/graemlins/wink.gif

albana

Lara Croft

[qb]
Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Mos valle ky ishte shaku ?????
...
[/qb]
Uiiiii asaj ia merr albana kur te duash e ku te duash. Jo per te ofenduar Renean se ketu nuk ka ofendime hic po vetem skena, po albana kete cupen ketu e ka buk me djathe. Ehuhaaaa eshte thekur ne zjarre e nje marsit ajoja kur i nxirrte patatet na prushi me gishtken e vockel. [/qb]
Ne fakt ne zjarrin e nje marsit,ngjitur me Stavri Themelin, une vetem gavilen e kembes kam nxjerre po hajt mo se me eshte bere goxha mesim.Qe atehere nuk perpiqem te bej me sparkaten ne ajer pa u siguruar qe kur te bie do bie mbi gje te bute. /pf/images/graemlins/laugh.gif