Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Amon mi Lare shyqyr qe u ngjallem thuj... :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif

albana

Lara Croft

Lara ne fund te prillit dhe ne maj vij ne Shqiperi.Dua te takohemi se s'ben.

Kordelja

Valoris scriptorum

Do vi Ndrikulla ne Tiraneeeeeeeeeeeeee :eek: /pf/images/graemlins/smile.gif

P.s.Laraaaaaaaaaa hajt mi i shpikim ose dealim me gjujt cik ma siper se bon vaki gjejme nai gjo t'hajrit...se kta mu kane bo si sallate tashi :eek: :confused:

albana

Lara Croft

Lara hapi deren e thiatros e ndjelle nga aroma e fresket e kafes.Kur pa shishen e konjakut ne duart e Albanes e kuptoi se sekrete po zbuloheshin e barqe po hapeshin.
-Edhe nje per mua.-thiri.
-Ja te vjen-i tha Albana-Cu be ketu klub.Ngri b...n beje vete.
-Po vetem me kembet e para me pret moj shtrige.I le llafet e embla krevateve i le.
-Ti me e mire.
-C'e nxorre konjakun?
-Per Kordelen se do me thote sesi e pesovi traumen e rende ne lidhje me LRne-i peshperit Albana Lares.
-Uau.Bjer nje filxhan ke une se do degjojme goxha gje.
-Cigare solle?
-Pse haroj une gjene me te rendesishme!Luaji duart se pret Kordelja.

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LaTInA:
[qb]
Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] LR-ne huh? :confused:

po per mu a ka kafe? [/qb]
po deshe shkruj nei thiatro /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
kur filloj une, baj roman. ma mir mos kerko prej mejet se kushedi se cfar personazhit po te jap /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Eh c'me gjeti mu me ju shtriga, t'a nxirrni me zor...
Amonnnnnnnnn c'ma kujtoni ate m*t tashi, une thashe se e shkarkova ne mengjes....eh.

Mire mi xhadat e dreqit mire ja sa te rrekellej njecike kete gjone e ngrofet se ben vaki me ndihmon...
Ai s'me kish bere ndonjehere pershtypje nga pamja, ne fakt ta shpifte, por thashethemet e hapura ne lagje ma kishin rrit kersherine per kete qorr dhe pucrranjos qe i therrisnin RRugac, ne fakt tere diten rrugeve sillej por me duket i ngajnte atij lypesit bythezgjuar qe ish bo hajduti me i famshem i shtepive ne Tirane dhe thoshin qe kish vjedh nja 50 "shtepi"...
Ishte nje dite vere nga ato pervelueset ne Tirane dhe une po shkakroja plehrat, ishte kohe dreke, rruget pothuajse bosh, ca tmerri, tani i derdhnim plehra dy here ne dite se na qelbej shtepia...
Rrugaci kish kap per qafe cepin e pallatit si gjithmone dhe une s'e vura re kur ndjeva nje si drite te forte ne fytyre ne momentin qe po kthehesha nga kazanet e plehrave.U qerrova fare, thashe kush o ky kalamon i keq qe ma bo me pasqyre nga ballkoni...Mbylla syte dhe u ktheva cik anash...auuuuuuuu ish Rrugaci qe i vezulloshin gjysllyket e kavanozit nga dilli i perndezur i pasdites...Me shikonte dhe zgerdhihej nga hutimi im, a thu se une isha hutu prej tija.
-C'ke mer-i them-ca ka me u zgerdhi
-Hihihihiiiiiiiii -vazhdonte te veten ky-te kane hy pantalloinat ke mollaqet-me thote.
Une vishja pantallona te shkurtra ne vere nga ato boxerat e lirshme prej pambuku qe te me pinin djersen dhe me sa duket djersa e kish bere punen e vet...
-Hik mer shemtire-i them-a s'shef ato breket e tuja..
Ta shpifte...
Ika me vrap nga tmerri i ketij alieni te perflakur e te jargavitur.
Qelloi qe mbeta vetem nje dreke ne shtepi, ndeza TV-ne dhe shof qe s'kapte asnji kanal, u nxefa per vdekje, tamam ne momentin qe kisha ngel pa ket dhelperaken e mund te shijoja gjithe programet televizive qe kisha per zemer ky dreq TV-je s'punonte...C'te beja, dola ne ballkon mos shifja Belndin apo Hirkon apo fundja edhe kelliren andej nga oborri i pallatit po c'ne, kishin firuar te gjithe....prape nje gje qe me shkelqente ke surrati...ishte diell i forte dhe Rrugaci ish aty ke cepi...duhej kontrolluar antena s'kisha c'beja...
-Ho re-i them-vape eeeeee
-Hihihihiiiiiiiii-me zgerdhihet ky-me pelqen kur ti djersin
-Pervers- i thirra-ec e ma shif cik TV-=ne se s'me kap mo gjo e s'di car te boj
-Hihihiiiiii-mire mi vij me vrap po me thuj ca ke vesh
-Asigjo nga ato te tujat-i them-qelbesire po njitu se me vjen ndrikulla e do TV-ne ajo se del ai Xheri qe i pelqen shume e do TV-ne.
Albanen e kish frike i ziu, ndaj rendi lart.Une e dija mire qe ndrikulla me ish hequr qafe ca dite po s'i t'ia beja.
Nejse,hap deren dhe shof ket trimin me i pale pantallona prej linoje dhe nje bluze marke fallco qe me hyn si karafil ne dere, hera e pare qe e shifja ne kembe, gjithnji rrinte ulur galic aty ke cepi i tij i dashur...Kaloi para meje duke u jargavit dhe hyn brenda, e shof nga mrapa dhe zgurdulloj syte...te me kishte nji ashtu qe o none none....me hiku truni....Amon thashe me vete, si i ndan zoti ca gjona.....pa meshire.
I avitet televizorit dhe kap telekomnden ne dore...provon....hic gje....i vejn rrotull TV-se dhe flet
-Hmmmm thote, a ke fshi gjo pluna sot
-Po re i them-vec plunat e mia s'i kom fshi
-Te paska dale fisha nga veni-me thote duke u zgerdhre dhe jargavitur
U skuqa, thashe hej Zot mos kujto ky se me kish marre malli per Teknikun e televizorit mu...e pashe qe syte e ndrinin...me kapi nji panik....s'ihste ashtu sic dukej por nderkohe ky vllai me ish turrurr dhe s'disha nga me ia majt mooooooooo, e kisha krrujt vete.

P.s.Lash nom, me nxorren Flete-Rrufe anej ka forumet serioze e s'me beso mo njeri kur boj moral :eek: :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Me paci me qafe me paci kam me kerku strehim politik m'duket /pf/images/graemlins/blush.gif

p.s.Ndihmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, thirrja me kot se s'dote me dit njeri......... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Me kaq hollesira nuk besoj se nuk behen endrrat me porosi.

Po jo mi pra se nuk ishte onder, ashtu filloj, si nje ender. Ja ta them historin nga fillimi fare:

Qe thua ti nje nate Muni kishte degjuar ke lajmet nje fraze, dhe kur doli posht ke rruga pallatit i tha Qerimes ' Aj hev ë drim'

Car the re? E pyti Qerimja qe nuk ja thekte shume nga onglishtja.

Hajt se ta perkthej ke shpia, i tha Muni.

Duke perfitu qe s'kishte njeri n'shpi e fut Muni Qerimen mrena dhe i thot:
Kom pa i onder mrom, du me u bo doktor!

Uaaaa sa qef, thot Qerimja pa te keq, do kem edhe une i shok doktor qe te me vizitoj kur te jem semure. Qerimja nuk e dinte hala se ne c'fare dege donte me studju Muni, ajo kujtonte sesi doktori i lagjes po ashtu edhe doktori gjenikollog te vizitonin po i soj.

Mire mire, i tha Muni, po per me u bo doktor duhet te pergatitem mire perpara se ndryshe nuk me pranojn n'siptal. Nuk e di a do me ndimoshe ti me u stervit...

Posi jo re, ja kthe Qerimja prap pa te keq se nuk i kishte kap hala qellimet e liga te Munit, qe ajo e konsideronte si me e pas kushuri te tret nga mami. Car do ti qe te boj une? e pyti Qerimja.

Po ja, i thot Muni, duhet me u stervit me rrit fuqit e mia magjike si edhe ato doktorike.

Dakort ere! n'vene ere! i thot Qerimja.

Masnej ja bo Muni ate skenen me bishtin qe ju tregova dje. Ne si perfundim i boni ne gjylponen. Sesi spo e kallxoj por vetem du me thone sa i poshter qe osht.

E pyste Qerimen, a te dhem gjylpona e?

Ëhë, i thoshte Qerimja shkret.

A ta heq e? thoshte Muni duke dash me bo si cun i mir.

Hë Ëë, gerthiste Qerimja nga qefi modh, qe Muni do bohej doktor!

Hika tashti sju kallxoj mo per bëmat e Munit se me keni fut n'sherr me ate, kisha zon be 'qafsha Albforumin' nuk ja kallxoj kujt, po me nxefi se e filloj vet i pari.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

esvathi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Kordele me lart ishte shkruar

Vizitoret e fundit te Thashethemi
Pilgrim Eyes dhe eniss...

I bi te gjujm Pilgrimin se kjo tjetra o femer me duket /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Si o puna!? :confused:
Sikur dëgjova emrin tim që po e thërrisnin në artoplolantët e Albforumit.....

gjekec

Primus registratum

[qb]
[qb]

kur filloj une, baj roman. ma mir mos kerko prej mejet se kushedi se cfar personazhit po te jap /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
me jep mua ndonje gje apo s'flasim me bashk ne

.... with love from Worcester /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Kordelja me sygjeroi te shikonim me lart se ketu nuk kishte ca me gjujt...

:mad: Po ne ktu re car bojm? Rrujm pulat e? :mad:

Kordelja

Valoris scriptorum

O RRRRRRRRRugaco si RRuhen pulta mer na thuj cik se s'dime gjo ne njorontat knej :eek: :confused: /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

tirana

Primus registratum

O Rruge o te shpelaft melitensa (smunje bagetish)
S'te vje turp mer sdroms qe me vesh me at' ngjyr bastardlleku. Kujto se jan te gjith si tya qe gjujshe me leter perpara se mos harrojshe tekstin. Pthuuuuu...
Kshu osht kur ma shok legena. Harrom biçimsez... te kom pergatit tekstet gjith jeten..

Ofelia

Forumium praecox

Ofelia hyri ne thiatro duke menduar per punet qe kishte pase ne zyre. Qe nga jashte i tehoqi vemendjen zallamahia e modhe. hyri dhe veshtroi protagenostet. Po i gerthisnin te gjithe LR-se.
Njeri hidh e tjetri prit. Dhe i gjori Lr kishte ngel vetem.
"Mjaft!!!" :mad: leshoi piskamen ajo
"LR-ja ka qene me mua dje! Nuk mund ta akuzoni per asgje. Ai e ka alibine dhe une jam prova e gjalle e kesaj". Ne teeater te gjithe shtangen...
Pastaj me veshtrim sfidues ajo mbertheu shishen e konjakut Skenderbeu qe dikush e kishte mbeshtetur mbi nje tavolinez dhe e rreklleu me shpejtesi.

PS.Ksaj i thon me e mor ne lule t'ballit...
e hongra me duket. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Mengjes i perflakur. Ne ballkon ca reze dielli shtrine krahet drejt karriges kur LR po lexonte gazeten.
Poshte ishte qetesi fare, ca femije tek po niseshin per ne shkolle. Papritmas degjohet nje zile poshte pallatit. Eshte nje anetar i operacionit te pelikanit qe therret: Qumesht i freskeeeet!
Lr zgjat koken dhe i thote: e morem vesh po ik na ler rehat se un e blej vetem nga xhevahirja qumeshtin. ajo e ka te mire.
Albana turret ne ballkon.
-Me bene veshet apo e degjova mire?
-Jo, mire e degjove, por nuk fola une, ishte ragipi, ky jevgu i katit te pare. Kordelja fle akoma?
-Eshte zgjuar, por me tha qe te pret per puthjen mengjesore, -pergjigjet Albana.
-sa shume flisni qe ne mengjes, -degjohet zeri i Pilgrimit nga dritarja tjeter. Ikni more se ma zgjuat Larushen time.
-Lara ke dhoma jote e gjumit? -thote Lr-ja tek ngrihet me nerva nga karrigia.
-Momentalisht gjendet ne krevat,-pergjigjet pilgrim, sikur te vazhdoni te flisni e bertisni me ze te larte, nuk eshte e veshtire te imagjinosh se kjo s'ka per te vazhduar te jete torta ime.
-Sa hengre mbreme? - pyet Albana.
-Goc kurioze, pse s'me thua, pse i ke pizhamat veshur mbrapsht? - thote pilgrim duke mbyllur dritaren.
-Arghhhh thote Albana duke i rene shpulle pas koke LR-se. pse i le mbrapsht pizhamat e mia pasi i heq?
Ne ate moment degjohet nje ulerime qe vjen nga dhoma ngjitur me ballkonin...
kush te jete valle? :rolleyes:

tirana

Primus registratum

Mirmroma iher..Si u ngryst

Sot jom n'kokerr t'qefit. M'ka nodh i gjo e mire qe ça me ju thon.. Ahh sikur te kisha mundesi me e da me juve..! Se daj dot seee...(Rrugaç mos u krruj kot se s'kom me e nda)
Paska mrrit ne Albana me Pilgrimin ka fronti i atllantikut.. Shyqyr se na kish mor malli.. sidomos per Albanen (pa keqardhe Pilgrimo po e di vet ti mooo /pf/images/graemlins/wink.gif )

Me ket eufori qe kom sot do ju kisha puth te gjithve, goca e çuna pa perjashtim.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Po do ju kisha puth mir veç qe t'ju njiste si vula bashkis n'leternjoftim...

..just happy, mos ma vini re!!

bebi

Primus registratum

ja u deklaru ai i pasthirrmes... (opssss ulerimes dehshta me than...)

Kordelja

Valoris scriptorum

Paske honger molle muno m'duket /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]
Me ket eufori qe kom sot do ju kisha puth te gjithve, goca e çuna pa perjashtim.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Po do ju kisha puth mir veç qe t'ju njiste si vula bashkis n'leternjoftim...

..just happy, mos ma vini re!! [/qb]
ca u ba ktu kshu aaa u cane depozitat kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

[qb]
[qb]

kur filloj une, baj roman. ma mir mos kerko prej mejet se kushedi se cfar personazhit po te jap /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
u po mdridhen leqshet e komve /pf/images/graemlins/tongue.gif
ha iher :eek: kush osh ky personazhi se se di una :rolleyes: