Re: Re: Nga leximet a e krijoni dot nji imazh per ate që i shkruan???
Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Fillimisht postuar nga Mistreci:
Nga leximet kam krijuar pershtypjen(mbase eshte dhe e gabuar) se e njejta dore(i njejti person)shkruan nen dy pseudonime .
E kush e beka kete sipas teje??Nxirr emrat(pseudonimet) se mua s me paska rene ne sy kjo qe thua ti

[/qb]
Loren i dashke gjerat e gatshme ti :smash: .
Ja po t'jap nja dy shembuj po pa i percaktuar.Dikush qe sapo eshte regjistruar( me pseudonim femre) poston ne nji teme ku diskutimi eshte i "zjarrte", deri ketu nuk ka as nji gje te keqe por ne fund te shkrimit nji fjali e tradheton:...ka shume qe fatkeqsisht mendojne si X(nga i cili nuk e prisja kete reagim).
X eshte nji nga antaret e hershem te AF.Lind pyetja:Ku e njohu kjo per dy dite kete X-in,dhe fraza:nuk e prisja prej teje....,hmm edhe bufi e kupton qe eshte dikush qe e njeh mire kete X-in,qe me perpara.Nejse secili ka mendimin e vet Loren.Por une kur jam regjistruar,ato ditet e para me zor orjentohesha sa qe hapa nji teme per "orgazmen" tek letersia me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif jo me te pretendoja te njihja antaret e tjere.
Nji tjeter rast.Supozojme qe dikush regjistrohet sot (prape nen nickun e nji femre),dhe qe sot poston ne temen e Y-nit,tema e ketij nuk ka pothuajse femra se e tille eshte,mbas dy ditesh postimi i saj i dyte diku ku thote qe: Y-ni eshte çuni me artist qe njoh ketu ne AF etj...,etj. Kaq per kesaj radhe Loren.
Po ç'mka gjet mu me ty.Moj po nuk ke pune tjeter ti qe m'je qep nga mbrapa.Se edhe tek :kush o tema me torollake" prape me kerkoje fakte.
Ndersa per ty kam krijuar imazhin e goces ......jo nuk ta them se eshte shpejt akoma /pf/images/graemlins/tongue.gif .