Fillimisht postuar nga edda:
[qb] :lol: :lol: :lol:
Une issin e imagjinoj biond, jo shume i gjate, gati-gati femijenor dhe shume i embel.
Isso me thuaj i kam rene ne te a jo [/qb]
pa he na thuaj ca shembuj!!!Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] une imazhin per te disa forumiste e kam krijuar ne baze te avatareve qe ata perdorin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe te fjaleve qe qisin nga goja... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
qite fotografine ketu ne shesh te burrave si gjithe te tjeret!!!Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb] o to to nice ma ke dhen adresen e e-mail ti mua mi? dhe sta solla foton une papapa sa mashtruse ekto te sotmet dmth gocat se ne meshkujt jemi te sinqert ne kulm :smash: :tipsy: [/qb]
Sa per ty te kam pare ne fotografi, ma ke shuar kureshtjen, dhe me beso dukesh jjjjuuuusssttt fine!!!Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Po mua?![/qb]
He mij e pe me ne fund!!!Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] yyyyyyy issi sa i gomor [/qb]
JA TY PSH TE IMAGJINOJ SHUME TE URTE,SI AJO GESHTENJA QE RRI E RRI DHE VETEM KUR JA JEP FFFAAAAPP ATY KU STA PRET MENJA(AVATARI KSHU)...Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb]pa he na thuaj ca shembuj!!! [/qb]Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] une imazhin per te disa forumiste e kam krijuar ne baze te avatareve qe ata perdorin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe te fjaleve qe qisin nga goja... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Gabohesh se floket i kom si terital po nga ai teritali shtrenjte ama.Dhe jo pak simpatik por shume,shume.Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] ndersa une mistrecin e imagjinoj, me floke te shkurtra kacurrela, dhe pak simpatik!!!!hahahah lol [/qb]
hahaha o yll, ta shu zemra jote kurreshtjen ..qe t'pakten tashi t'flesh gjum e t'm shofesh neper ondrra!!Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] thursday imazhi qe kam krijuar per ty ... me le pa gjume naten te betohem ... :devil: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
galeria fq 30 emri: HOTGIRLFillimisht postuar nga thursday:
[qb] Per menimin tim, nga leximet s'e ke iden fare se si duken robt. Mund te kuptosh dicka nga personaliteti, po persa i perket pamjes jaaaa s'bohet llaf.
...megjithse gocave t'forumit qe i kom pa surratet ...jon si yll!! ..ma kan heq trunin!
..meqe ra llafi, kom fiksim me pa surratin e Hotgirl. Kom pershtypjen se do jem krejtsisht i gabum persa i perket imazhit qe kom kriju. :lol: :lol: [/qb]
mistreco e paske ndryshu ene emrin e paske bo i vockel he???? po na e qit nji resme te te shohim , te shuajme komplet kureshtjen!!!!!Fillimisht postuar nga Mistreci vockel:
[qb]Gabohesh se floket i kom si terital po nga ai teritali shtrenjte ama.Dhe jo pak simpatik por shume,shume. [/qb]Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] ndersa une mistrecin e imagjinoj, me floke te shkurtra kacurrela, dhe pak simpatik!!!!hahahah lol [/qb]
uuuhahahahah ...hiqe ate fotografi ..lonc nom se dukesh ma keq se un te fotografia ktu siper.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]galeria fq 30 emri: HOTGIRLFillimisht postuar nga thursday:
[qb] Per menimin tim, nga leximet s'e ke iden fare se si duken robt. Mund te kuptosh dicka nga personaliteti, po persa i perket pamjes jaaaa s'bohet llaf.
...megjithse gocave t'forumit qe i kom pa surratet ...jon si yll!! ..ma kan heq trunin!
..meqe ra llafi, kom fiksim me pa surratin e Hotgirl. Kom pershtypjen se do jem krejtsisht i gabum persa i perket imazhit qe kom kriju. :lol: :lol: [/qb]
ne sjam aq sweet sa dukem :devil: [/qb]