Re: Nga leximet a e krijoni dot nji imazh per ate që i shkruan???

mostro

Putraku
Re: Re: Nga leximet a e krijoni dot nji imazh per ate që i shkruan???

une imazhin per te disa forumiste e kam krijuar ne baze te avatareve qe ata perdorin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe te fjaleve qe qisin nga goja... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga edda:
[qb] :lol: :lol: :lol:

Une issin e imagjinoj biond, jo shume i gjate, gati-gati femijenor dhe shume i embel.
Isso me thuaj i kam rene ne te a jo [/qb]
thai%20food.JPG

Pikes i ke rene. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hoto shpejt fute tek axhensia jote "Dua burre dua grua" kët Issin e "vogel",se ka mashtru duke u heq si i vogel.Ky do me i shptu dhe marteses dhe ushtrise.
Qe tani do ndrroj nickun.Do e vej diçka si p.sh. Mistrec bebushi ose jo Mistreci vockel :lol: .
Ishallah nuk fillojne te gjithe tani.
Imagjinojini pak keta me epitetin "i vockel" nga mbrapa:Zeqo,Peshku,Majmuni,Hajduti,Putraku e te tjeret :lol: .

moonlight

Primus registratum

Nje fare imazhi kam krijuar me teper per disa antare me te cilet kam patur kenaqesine te njihesha me personalisht me ane pm, emaili, apo chati.
Edhe leximet ne af sidomos kur anetaret marrin pjese ne fusha te ndryshme, do a s'do i vejne nje vule mbi ball anetarit (qofte me nje epitet te spikatur, nje imazh me mimike te zhvilluar ne baze te natyres se shkrimit, apo nje buzesheje ose shtremberim buzesh prej meje).
Por, njithsecili vjen per kenaqesin e tij/saj edhe sa me shume te jemi vetja jone aq me natyrshem e kendshem behet pjesemarrja.

p.s. ca anetareve ua blej mendjen me nje shkrim; ca jane me te veshtire per t'u lexuar; gjithsekush ama per veten e tij/saj. :shrug: :wave:

helibak mucogllava

Primus registratum

o to to nice ma ke dhen adresen e e-mail ti mua mi? dhe sta solla foton une papapa sa mashtruse ekto te sotmet dmth gocat se ne meshkujt jemi te sinqert ne kulm :smash: :tipsy:

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] une imazhin per te disa forumiste e kam krijuar ne baze te avatareve qe ata perdorin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe te fjaleve qe qisin nga goja... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pa he na thuaj ca shembuj!!!

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb] o to to nice ma ke dhen adresen e e-mail ti mua mi? dhe sta solla foton une papapa sa mashtruse ekto te sotmet dmth gocat se ne meshkujt jemi te sinqert ne kulm :smash: :tipsy: [/qb]
qite fotografine ketu ne shesh te burrave si gjithe te tjeret!!!

sweet eda

Primus registratum

ndersa une mistrecin e imagjinoj, me floke te shkurtra kacurrela, dhe pak simpatik!!!!hahahah lol

hot

Hotgirl

yyyyyyy issi sa i gomor

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Po mua?! :rolleyes: [/qb]
Sa per ty te kam pare ne fotografi, ma ke shuar kureshtjen, dhe me beso dukesh jjjjuuuusssttt fine!!!

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb]
Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] une imazhin per te disa forumiste e kam krijuar ne baze te avatareve qe ata perdorin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe te fjaleve qe qisin nga goja... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pa he na thuaj ca shembuj!!! [/qb]
JA TY PSH TE IMAGJINOJ SHUME TE URTE,SI AJO GESHTENJA QE RRI E RRI DHE VETEM KUR JA JEP FFFAAAAPP ATY KU STA PRET MENJA(AVATARI KSHU)...
SA PER NGA GOJA JE TOO TOO NICE PER TE QIT FJALE TE BUKURA /pf/images/graemlins/laugh.gif

dirty vegas

Primus registratum

Per menimin tim, nga leximet s'e ke iden fare se si duken robt. Mund te kuptosh dicka nga personaliteti, po persa i perket pamjes jaaaa s'bohet llaf.

...megjithse gocave t'forumit qe i kom pa surratet ...jon si yll!! ..ma kan heq trunin!

..meqe ra llafi, kom fiksim me pa surratin e Hotgirl. Kom pershtypjen se do jem krejtsisht i gabum persa i perket imazhit qe kom kriju. :lol: :lol:

bebivogel

Forumium maestatis

thursday imazhi qe kam krijuar per ty ... me le pa gjume naten te betohem ... :devil: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Seriozi

Primus registratum

[qb] ndersa une mistrecin e imagjinoj, me floke te shkurtra kacurrela, dhe pak simpatik!!!!hahahah lol [/qb]
Gabohesh se floket i kom si terital po nga ai teritali shtrenjte ama.Dhe jo pak simpatik por shume,shume.

dirty vegas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] thursday imazhi qe kam krijuar per ty ... me le pa gjume naten te betohem ... :devil: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
hahaha o yll, ta shu zemra jote kurreshtjen ..qe t'pakten tashi t'flesh gjum e t'm shofesh neper ondrra!!

Na rrush, ..vetem per ty!!

(ndalohet shperndarja, shumfishimi dhe perdorimi i paautorizuar i materialit te meposhtem.)

birdy&me.JPG

:kiss: :kiss: :wave:

:lol: :goofy:

Boooo...c'fare zhgenjimi kjo tema... :smash:
E Mistreco,po nxjerr ne ndihme tema plotesuese /pf/images/graemlins/wink.gif ...sa kile jeni ,sa te gjate jeni,...........po per permasat kur do t'a hapesh temen.... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ngelet vetem te n'a pikturosh pastaj :cool:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga thursday:
[qb] Per menimin tim, nga leximet s'e ke iden fare se si duken robt. Mund te kuptosh dicka nga personaliteti, po persa i perket pamjes jaaaa s'bohet llaf.

...megjithse gocave t'forumit qe i kom pa surratet ...jon si yll!! ..ma kan heq trunin!

..meqe ra llafi, kom fiksim me pa surratin e Hotgirl. Kom pershtypjen se do jem krejtsisht i gabum persa i perket imazhit qe kom kriju. :lol: :lol: [/qb]
galeria fq 30 emri: HOTGIRL
ne sjam aq sweet sa dukem :devil:

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mistreci vockel:
[qb]
[qb] ndersa une mistrecin e imagjinoj, me floke te shkurtra kacurrela, dhe pak simpatik!!!!hahahah lol [/qb]
Gabohesh se floket i kom si terital po nga ai teritali shtrenjte ama.Dhe jo pak simpatik por shume,shume. [/qb]
mistreco e paske ndryshu ene emrin e paske bo i vockel he???? po na e qit nji resme te te shohim , te shuajme komplet kureshtjen!!!!!

dirty vegas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
Fillimisht postuar nga thursday:
[qb] Per menimin tim, nga leximet s'e ke iden fare se si duken robt. Mund te kuptosh dicka nga personaliteti, po persa i perket pamjes jaaaa s'bohet llaf.

..meqe ra llafi, kom fiksim me pa surratin e Hotgirl. Kom pershtypjen se do jem krejtsisht i gabum persa i perket imazhit qe kom kriju. :lol: :lol: [/qb]
galeria fq 30 emri: HOTGIRL
ne sjam aq sweet sa dukem :devil: [/qb]
uuuhahahahah ...hiqe ate fotografi ..lonc nom se dukesh ma keq se un te fotografia ktu siper.

..pastaj, kush t'ka rrejt ty qe dukesh "sweet"??