Re: Nga leximet a e krijoni dot nji imazh per ate që i shkruan???

Re: Re: Nga leximet a e krijoni dot nji imazh per ate që i shkruan???

kush e merr vesh,hoti cfare thot tani ,nuk thot me pas,i ndryshon mendimet minute per minute!

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb]
Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] kur te hipi gomari ne fiket do ndryshoj hoti mendimin per ty! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ku te hipi gomari more???!! [/qb]
Fike,fiq,fiqt e gjinos i ke degjuar ndonjeher!

Seriozi

Primus registratum

Nga leximet kam krijuar pershtypjen(mbase eshte dhe e gabuar) se e njejta dore(i njejti person)shkruan nen dy pseudonime .

A ju ka rene ne sy dhe juve kjo gje?
Në se po,pse e bejne nji gje te tille.Mos kanë nevoje per publik apo duan t'na shesin idetë e tyre nepermjet shkrimeve te Cloneve.

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Mistreci:
[qb] Nga leximet kam krijuar pershtypjen(mbase eshte dhe e gabuar) se e njejta dore(i njejti person)shkruan nen dy pseudonime .

A ju ka rene ne sy dhe juve kjo gje?
Në se po,pse e bejne nji gje te tille.Mos kanë nevoje per publik apo duan t'na shesin idetë e tyre nepermjet shkrimeve te Cloneve. [/qb]
hec mo se rrisin nr e anetareve..njehere me duket me ra ne sy nje gje e tille po tani smbaj me mend :shrug: /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] kush e merr vesh,hoti cfare thot tani ,nuk thot me pas,i ndryshon mendimet minute per minute! [/qb]
kush tha??!! :mad:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] E si na qeka ky mendim Hoti?? [/qb]
sta them mi,sekret /pf/images/graemlins/wink.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Mistreci:
Nga leximet kam krijuar pershtypjen(mbase eshte dhe e gabuar) se e njejta dore(i njejti person)shkruan nen dy pseudonime .

E kush e beka kete sipas teje??Nxirr emrat(pseudonimet) se mua s me paska rene ne sy kjo qe thua ti :eek:

Diddy19

Su@mi

Hoti!Me duket se kemi te njejtin mendim per X-Ray! /pf/images/graemlins/laugh.gif Une nuk e them se pastaj i rritet mendja! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Seriozi

Primus registratum

[qb] Fillimisht postuar nga Mistreci:

E kush e beka kete sipas teje??Nxirr emrat(pseudonimet) se mua s me paska rene ne sy kjo qe thua ti :eek: [/qb]
Loren i dashke gjerat e gatshme ti :smash: .

Ja po t'jap nja dy shembuj po pa i percaktuar.Dikush qe sapo eshte regjistruar( me pseudonim femre) poston ne nji teme ku diskutimi eshte i "zjarrte", deri ketu nuk ka as nji gje te keqe por ne fund te shkrimit nji fjali e tradheton:...ka shume qe fatkeqsisht mendojne si X(nga i cili nuk e prisja kete reagim).
X eshte nji nga antaret e hershem te AF.Lind pyetja:Ku e njohu kjo per dy dite kete X-in,dhe fraza:nuk e prisja prej teje....,hmm edhe bufi e kupton qe eshte dikush qe e njeh mire kete X-in,qe me perpara.Nejse secili ka mendimin e vet Loren.Por une kur jam regjistruar,ato ditet e para me zor orjentohesha sa qe hapa nji teme per "orgazmen" tek letersia me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif jo me te pretendoja te njihja antaret e tjere.
Nji tjeter rast.Supozojme qe dikush regjistrohet sot (prape nen nickun e nji femre),dhe qe sot poston ne temen e Y-nit,tema e ketij nuk ka pothuajse femra se e tille eshte,mbas dy ditesh postimi i saj i dyte diku ku thote qe: Y-ni eshte çuni me artist qe njoh ketu ne AF etj...,etj. Kaq per kesaj radhe Loren.

Po ç'mka gjet mu me ty.Moj po nuk ke pune tjeter ti qe m'je qep nga mbrapa.Se edhe tek :kush o tema me torollake" prape me kerkoje fakte.

Ndersa per ty kam krijuar imazhin e goces ......jo nuk ta them se eshte shpejt akoma /pf/images/graemlins/tongue.gif .

hot

Hotgirl

[qb] Hoti!Me duket se kemi te njejtin mendim per X-Ray! /pf/images/graemlins/laugh.gif Une nuk e them se pastaj i rritet mendja! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
spoe them as una se i rritet 2-fish masnej /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

mistreco qitja emrin asaj byrazeres se na bone kurioze te gjithve

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] mistreco qitja emrin asaj byrazeres se na bone kurioze te gjithve [/qb]
S'eshte nji Hoto por janë ca më shumë.Sipas k'saj kaplloqes time kuptohet.

Seriozi

Primus registratum

Janë me shume se dy Hoto,do t'ju ve nga nji fleterrufe po nuk e di se ku eshte kendi i fleterrufeve.

Nga shkrimet mund te dallosh lehtesisht:servil-in(en),shtiraman-in(en),hipokrit-in(en) pse jo edhe karrierist-in(en),sepse disa e quajne karriere berjen e tyre moderatore.
Dikush mund te thote:po ti ore mistrec ku e fut veten tende,hmm,tek me te mirët e fus ...por me te miret e mistrecave ama.
He se harrova kemi dhe shkrimet e filozofave qe tere diten vetem filozofojne,marrin dhe pamjen e filozofit duke u munduar te tregohen me serioze nga ç'jane.Eeej qeshni pak ore,se rinia do te qeshi do te gezoje ka thene xha Kshiri ndersa ju te zymte gjithmone,rinia do diell ore lereni pra diellin te dale.
Qeshu rini qeshu se bota eshte e jotja(thene nga MISTRECI

hot

Hotgirl

:confused: :shrug:
ta hapim nje teme e ta qujme fleterrufe!!
nja ashtu se du dhe una me padit ca!!

helibak mucogllava

Primus registratum

papapappa po per mau moj hoto te ka ndryshuar na nje cik mendimi apo akoma gungaxh? /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

hot

Hotgirl

gungaxhi je deri sa te me cosh nje foto tamam

helibak mucogllava

Primus registratum

ahaha apo sja nje gunganxhi shpatull gjer papapa jam sexy me vdekt hasmi :smash:
pse mi me la mendja mua te mos ndryshosh mendim ti po ta solla une :tipsy: :kiss: :kiss: :wub:

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] gungaxhi je deri sa te me cosh nje foto tamam [/qb]
hoti akoma me ate mashtrusin (zeqo) merresh, se ka thene 1000 here qe do na e tregoje foton dhe se ka cu asiher