Re: Nga leximet a e krijoni dot nji imazh per ate që i shkruan???

hot

Hotgirl
Re: Re: Nga leximet a e krijoni dot nji imazh per ate që i shkruan???

Fillimisht postuar nga Mistreci:
[qb] Perfundimet.Ty s'te rri by*ha ne nji ven.Je troç muhabeti bythelevizur.K'te ide kam kriju,le që flet vetë avatari.
Se mos vetem ne qytetet e vogla eshte monotone jeta,Brukseli eshte nji miljon dhe perveç qendres qe gjoja ka pak gjalleri lagjet e tjera jane si te vdekura.K'ta koqet ora shtate e darkes i zë në shpi.Dhe ne bashke me ta se hyme ne Europe /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
po ashtu jam!! sme rri me i ven!!
ktu ke neve erdhi ora 6,myllen dyqanet ne masnej,arrest shpie!!
eh europa europa!!

Guest

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb]
Fillimisht postuar nga anetari:
[qb] Ky Kollarja duket person me edukate dhe shume i civilizuar. Lum ata qe e njohin ne realitet se ua ndricon ditet dhe ua zgjat jeten. [/qb]
More po ti i plotfuqishmi lagjes time je? [/qb]
Jo re eshte ndonje qe ti i ke ndritur diten dhe i ke zgjaur jeten.Pastaj nese eshte ne i plotfuqishemi i lagjes u dashka majt mire me te kollare si thu ti???

Ps. Goxha reklame te kishte bere sidoqofte :thumbsup:

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb]

Pastaj se kuptova,çfare po te luaj une ty???Se s dua te mendoj keq. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ate qe luhet mo /pf/images/graemlins/wink.gif mbase syrin.He se e kupton vete ti.Po të them ironike, apo jo...si do te pelqente ty me shume "replikuese", sepse kam vënë re: sa shikon ndonji gabim ne shkrimin e dikujt e korigjon me ate menyren tende :smash: :smash: ,me te qeshur e me te ngjeshur si i thone atij llafit. /pf/images/graemlins/wink.gif

Për dike kam krijuar imazhin si dogmatik.Rri tere diten(ne me te shumtin e rasteve tek temat e veta) duke cituar te tjeret.Jo ai ka thene keshtu e ky tjetri keshtu,jo ky ushqim eshte i keq sipas thenieve te "aqif kapertonit", dhe s'ka pothuajse asnji mendim te vetin.Biles dhe per te uruar ditlindjet nuk uron me fjalet e veta po perdor nji fraze shabllone(per te gjitha ditlindjet) qe me siguri e ka kopjuar nga dikush.Besoni ju se keshtu eshte edhe ne jete.
Kapitulli 7-2 "Njohja e tjetrit" nga MISTRECI

hot

Hotgirl

mistreco ta mshtes menimin..

ne ky kollarja alamet fjalori perdor,sidomos kur me flet muve ihere!!
eh cti besh ky eshte rezultati i sa e sa vite studimeve apo jo kollare??!!

Guest

Për dike kam krijuar imazhin si dogmatik.Rri tere diten(ne me te shumtin e rasteve tek temat e veta) duke cituar te tjeret.Jo ai ka thene keshtu e ky tjetri keshtu,jo ky ushqim eshte i keq sipas thenieve te "aqif kapertonit", dhe s'ka pothuajse asnji mendim te vetin.Biles dhe per te uruar ditlindjet nuk uron me fjalet e veta po perdor nji fraze shabllone(per te gjitha ditlindjet) qe me siguri e ka kopjuar nga dikush.Besoni ju se keshtu eshte edhe ne jete.
Kapitulli 7-2 "Njohja e tjetrit" nga MISTRECI [/QB]
U dashka lexu ai libri jot.... /pf/images/graemlins/wink.gif Me duket se e kam kuptu ne une per ke behet fjale!Nese behet fjale per te njejtin person mistreco ja ke gjet si me mire ska! :thumbsup:

Kollarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ne ky kollarja alamet fjalori perdor,sidomos kur me flet muve ihere!!
eh cti besh ky eshte rezultati i sa e sa vite studimeve apo jo kollare??!! [/qb]
Helbete, gjene halabak tretuari. Ashtu u kam pas ul gjithe jeten teme. Kalo njoni e vari ka nji kollare.
Ene ty Hoto ta kam gjet nji alamet kollare te bukur.
Pa sa e bukur veç ta shofish kur ta var.

Meqe kena dy pare muhabet do me mesosh ca fjalor, a t'keqen plaku ty, se nuk vi dot aqe larg ku je tina.

Diddy19

Su@mi

Ate qe luhet mo mbase syrin.He se e kupton vete ti.Po të them ironike, apo jo...si do te pelqente ty me shume "replikuese", sepse kam vënë re: sa shikon ndonji gabim ne shkrimin e dikujt e korigjon me ate menyren tende ,me te qeshur e me te ngjeshur si i thone atij llafit.

Gjithe kete duhet ta marr per kompliment? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Une ne fakt me ato grricjet e mia ,apo me ato pergjigjet replikuese dua vetem qe temat te "rrjedhin",dmth te mos ngelen ne vend numero per mungese "nxitjeje". /pf/images/graemlins/smile.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

pre re dhe lorenin tenden e bere ti mo njeriu lig qe smendon fare per ne fukarenjt /pf/images/graemlins/frown.gif :smash:
ps:loren mos ja avr shum interistave moj se jan deshtak keta po gjje na nje milanist te mir /pf/images/graemlins/tongue.gif :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Djema!Vetem mos u zini!Do mendojme edhe per ju! /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

[qb] Po kjo Blue pse hidhet nga qejfi kshu,sikur e ka mrena?

Dini gjo ju te tjeret? [/qb]
uuuu se kisha pa un ket postimin. po si je moj kovare, se kshtu nga shkrimet po me dukesh femer, e cfar femnet me t'marr n'qafe.
kovare-kollare, ca deshta me than..hmmm, tema asht Nga leximet a e krijoni dot nji imazh per ate që i shkruan??? e jo nga avatari. megjithate, po ta baj qefin, po te pergjigjem jashte teme:

populli thote: ku dhemb dhembi, vete gjuha! :wink:

hot

Hotgirl

[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ne ky kollarja alamet fjalori perdor,sidomos kur me flet muve ihere!!
eh cti besh ky eshte rezultati i sa e sa vite studimeve apo jo kollare??!! [/qb]
Helbete, gjene halabak tretuari. Ashtu u kam pas ul gjithe jeten teme. Kalo njoni e vari ka nji kollare.
Ene ty Hoto ta kam gjet nji alamet kollare te bukur.
Pa sa e bukur veç ta shofish kur ta var.

Meqe kena dy pare muhabet do me mesosh ca fjalor, a t'keqen plaku ty, se nuk vi dot aqe larg ku je tina. [/qb]
kallare na ato viza viza e?? /pf/images/graemlins/laugh.gif
ca lloj fjalori do me msu ti??!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kollarja

Primus registratum

Çere t'vi mare tyna, s'ka problem, nuk prishna.

hot

Hotgirl

sa hudhesh ti ihere??!! :devil:

kur te hipi gomari ne fiket do ndryshoj hoti mendimin per ty! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] kur te hipi gomari ne fiket do ndryshoj hoti mendimin per ty! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ku te hipi gomari more???!!

hot

Hotgirl

t'hypi ku te doje gomari una sndrroj menim per zeqon!! :smash: :smash: