Re: mendime casti

Aki

Paint It Black
"R.I.P" eshte anglisht!

Gjuha dhe jo gjuha!

Një Fjalë (nesë mundemi ta quajmë si të atill).....,tre Gabime :D

Në Duartë e kujt ka mbetur Gjuha shqipe hahahahahahaha
Gjuha shqipe nuk eshte emer i pervecem qe te shkruhet me shkronje te madhe ne mes te fjalise, tani vetem dhe zevendeso ë-ne nga 'duart' tek te 'atille' dhe do jesh me e besueshme :)

Moonlight85

Forumium maestatis
Gjuha shqipe nuk eshte emer i pervecem qe te shkruhet me shkronje te madhe ne mes te fjalise, tani vetem dhe zevendeso ë-ne nga 'duart' tek te 'atille' dhe do jesh me e besueshme :)

ju nuk jeni në një pozicion për të me korrigjuar mua. korrigjoni gabimet tuaja para :)

joetisti_

Locus omnem
... sa genjehemi ndonjehere... dicka na duket jona dhe kur e humbasim na duket nje padrejtesi. Ajo gje qe humbet, s'ishte jona, dhe po te jete jona nuk ka humbur, heret a vone kthehet. Atehere cne ky merak?!

joetisti_

Locus omnem
... midis pyetjeve, si shume me interes dhe te rendesishme si: pse jetojme, pse vdesim, duhet te ishte edhe: pse na perfundojne historite qe i kishim shume perzemer...?

Airbourne

Papirus rex
Disa i njof ne virtualitet, dhe i kam pare se me cfare merren ne realitet.Shume me mire mos te takoheshim ne origjinalitet sepse....do zhgenjeheshin te dyja palet.
PS: fatkeqesisht nuk kam kohe te kqyr trojet tere kohen dhe te bej selfie gjithe vitin.
Diten e mbare.

Airbourne

Papirus rex
Euleshi nuk i dha ndihma albanistanit sepse Edi Rama kishte mbathur ....patika!!!!
A ka me IDIOT kllufa???????????????????
gjermani po irritohet perseri,ndersa mami apo tezja o tu bo pushime.
Airbourne

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Kush jane keta qe shkruajne banalitete moj aman?! Po si u prishen keta njerez keshtu xhanem! Une per vete, jo. S'jam nga ata une Lisa, ti me njeh :D

po mendoj... kesaj Lisa-s, po t'i thuash me jep pak seks borxh se ta kthej me vone, te jep valle?
Te ardhte pas qafes tyyyy!! :D
Ku je kuu ?? Me mori malli per ty 'palaco' :)

Airbourne

Papirus rex
Ishim ne pushim dhe nje Kolegia ime e punes ne tel...
Jebem turkie rracu.
Izi ne rregull-Airbourne.
Aspak...cunit nje turk i ka rene ne sy me gure!!!
RRACE e FELLIQUR-shkruesi.
Nje gje skuptoj AJO-u be brezi i trete ne Gjermani dhe po ANADOLLAK ngelen.
Fare e percudnuar qe martohen mes vedi...e cfar pret!
Te kam pike te dobet -Ajo(kroate)
Thyja kafken turkut kur te ka prekur femine.
Pergjigja ime.
KAQ.

TinkerBell

Papirus rex
You are capable of more than you know. Choose a goal that seems right for you and strive to be the best, however hard the path. Aim high.
Prepare to be alone at times, and to endure failure. Persist!! The world needs all you can give.

E.O Wilson
:)

joetisti_

Locus omnem
Te ardhte pas qafes tyyyy!! :D
Ku je kuu ?? Me mori malli per ty 'palaco' :)
Erdha moj, erdha. Ja ku me ke tani. Me puth te nxjerresh mallin. Vetem mos me thith se me le shenje, mire? :p:)

kjo lisa qe ka lene kapelen dhe eshte futur ne det, me mbathje te jete, apo nudo...?