Re: mendime casti

joetisti_

Locus omnem
te doje t'i lutem valle?
Prandaj kane shpikur historine e shejtanit. Sepse nuk ka si shpjegohet. Do, dua, duam. Dhe prape asgje.

Nderhyn shejtani te te prishe pune...

Airbourne

Papirus rex
Jom njeri qe smaj inot,por njonit i kom shkrujt ene ne privat ose ja kam bo bene.Ato idiotesirat per Iliret MUA nuk mi shket dot....e para.
Ndersa e fundit: do e shkruj hapur se cfar ka LLAPUR per nje DJALE ketu ne FORUM,qe airbourne ka RESPEKT.
Apropo.....DI dhe shkruesi se qfar quhet TINEZ.
Mjafton dhe ne CASTIN e VOLITSHEM.....mendimi i CASTIT.
;)

Aki

Paint It Black
Nje postim qe lexova ne fb, ishte nje pyetje, cili eshte i preferuari yt: Njutoni, Ajnshtajni apo Tesla? E nje sere komentesh qe thonjn se Tesla sduhet te jete ne nje kategori me ta se smund tw quhet shkwncetar pasi ska dhene asnje kontribut ne shkence....hmmmmm

joetisti_

Locus omnem
te jete se ajo vertet s'ka qejf te jete e perqafuar nga krahet e mi...?
Durojme dhimbjen, te ftohtin, driten e forte, zhurmat, dhunen, lodhjen, monotonine, por... si mund te durohet mos-dashuria...?!

Airbourne

Papirus rex
Skipetaret flasin per humanizem???
Hmmmmmmmmmmmmmm...edhe kur nje Mjek perpiqet dhe falas te ndihmoje,mjeket tona te LESHIT bejne kritika.
Pra....kur te shkojne ne troje per pushime ju MJAFTON 1 ore apo 60 minuta te ndihmojne rracen e VET(sygjerim i IMI).Koha qe ju mbetet te bejne SELFIE.
AIRBOURNE.

DarkBlonde

Valoris scriptorum
Te vishem e te iki tek ai qoshi i kafenese te pij vere e te shkruaj,apo te dal ne oborr e te lexoj dicka...apo te shtrihem te shoh nje film,ose te therras nje shoqe e te ikim ne club...joooo pertoj te bej grim!!

Artin

Papirus rex
Te vishem e te iki tek ai qoshi i kafenese te pij vere e te shkruaj,apo te dal ne oborr e te lexoj dicka...apo te shtrihem te shoh nje film,ose te therras nje shoqe e te ikim ne club...joooo pertoj te bej grim!!
Kjo është më e mirë, mendoj unë...

Mendimi im... sot nuk i bëra dot ato gjëra që doja... shpresoj t'i bëj nesër...

MrCool

Oldschool
Kam 10 minuta qe mendohem ta ha tani apo me vone kur t'me bjere sheqeri? [emoji16]
5bcfc34eee485cb07e19b3d1bd865cf5.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

DarkBlonde

Valoris scriptorum
IMG_20170714_015941_323.jpg
Kjo është më e mirë, mendoj unë...

Mendimi im... sot nuk i bëra dot ato gjëra që doja... shpresoj t'i bëj nesër...
Dola te ai qoshi kafenese por e zevendesova veren me birre,dhe vazhdova librin...ashtu e ndjeva me shume!

Last edited:

Hope

dans ton coeur
There are three things, and three things only, that can lift the pain of mortality and ease the ravages of life,” said Spider. “These things are wine, women and song"...