Re: mendime casti

katsune

cherry blossom
te hedhesh dem nje pale syze te tilla?! :p Le qe duhet t'i kishte kembet te lara etj. Pune qe s'behet. Une s'e ha dot :D

Vajza... Vajza eshte normale, vetem se une kam frike nga prishja e distances. Po ta afroj... Ja, me zuri frika. Do te humbisja lirine, te qenet sic jam, etj. Prandaj vlen edhe per dashurine keshilla: "cdo gje e 'tepert', ben dem" :)

me nje fjale ti joetisti po thua qe dashuria eshte gjithnje e tepert? apo po thua se nuk je ne gjendje te jetosh nje dashuri pa teprica? sepse nga distanca e madhe fare deri tek "gjeja e tepert" ka shume nivele te tjera ndermjetese, apo jo?

Aki

Paint It Black
te te thone se warcraft ka aktore te njohur, psh ja ai cuni nga vikinget dhe ti te thuash aha pasi nuk e ke pare serialin por vetem inserte, ta harrosh fare, pastaj ta shohesh Warcraft e tere kohen te mendohesh nga me duket kaq i njohur Lothar, prape ta harrosh e pas disa javesh te gjesh rastesisht nje kenge te bukur nga seriali Vikings, ta shohesh aktorin e te thuash OMG Lothar hahahahahhahahahah
me, myself and I :)

POKER

Forumium maestatis
Mendimi esht o sa me gzim do shkoj neser ne Pun ska te paguar ai Gjumi'i Mengjezitt vfc ai qe ka shpiki"Punen

Airbourne

Papirus rex
Ca psikologjie kane ca katnare.....????????????????
Vete po nuk pagova TAKSAT dhe nuk ZHDOGANOVA mallin,policia gjermane me tregone vendin.
Boahhhhhhhhhhhhhhh

Mystique

Larg
Kete

Ndjenjat më të dhimbshme dhe emocionet më prekës janë ato absurde: ankthi e gjërave të pamundura, pikërisht për shkak se janë të pamundur, nostalgjia për atë që nuk ka qenë kurrë, dëshira për atë që mund të ketë qenë, keqardhja qe nuk mund te jesh dikush tjeter, pakënaqësia me ekzistencën e botës.

Fernando Pessoa

katsune

cherry blossom
Kete

Ndjenjat më të dhimbshme dhe emocionet më prekës janë ato absurde: ankthi e gjërave të pamundura, pikërisht për shkak se janë të pamundur, nostalgjia për atë që nuk ka qenë kurrë, dëshira për atë që mund të ketë qenë, keqardhja qe nuk mund te jesh dikush tjeter, pakënaqësia me ekzistencën e botës.

Fernando Pessoa

Fantastike! Te falenderoj shume qe e solle. :)

Aki

Paint It Black
Mendoja tani, pse ka teme me emrin thuaj nje fjale e ska teme me emrin thuaj nje roman? :p

joetisti_

Locus omnem
t'i veja nje qeni, e lehura e te cilit ndonese degjohet e larget, me bezdis, edhe t'i lehja te veshi... Te kuptonte se sa sado qe len, "hajduti" (ne shtepine e tij), nuk ia kupton (fjalet)...