Re: mendime casti

e panjohura

Valoris scriptorum
Hakmarrja ime, kundër të gjithë atyre që mendojnë se mund të më lëndojnë, është se nuk do t’ia dalin kurrë që edhe mua të më bëjnë si veten.
Sado që të përpiqen, nuk do të mund të më mësojnë si të urrej.
Krejt çka ndiej për ta është vetëm keqardhje.
Kjo ndjesi është ngadhënjimi im, por njëherësh edhe disfata më e madhe për mua, sepse mosurrejtjen ata ende e pandehin si dobësi....

hareid

Papirus rex
Duke shfletuar ne media me ra ne sy teksti qe Hetuesi i masakres “Charlie Hebdo”, Inspektori 45 vjecar Fredou Helric. vetem dy dite me vone, pra dy dite mbasi eshte ngarkuar me hetimin e masakres e paska vra veten.....!!!!

paris_shooting_false_flag_and_israeli_mossad_and_cia_lie_and_sick_candid_camera.gif

joetisti_

Locus omnem
kisha flejtur me nje kokerr mandarine ne shtrat, qe ne mengjes kur u zgjova me kishte vajtur mu poshte b*thes. Pergjumesh sic isha u tremba pak se thashe c'ne veze une ne kete moshe, vezet behen kur je me i ri :p

Dhe tani po mendoj... Njerezit bejne gjera te medha, kurse une mezi bera nje mandarine :(

Balahk

Locus omnem
kisha flejtur me nje kokerr mandarine ne shtrat, qe ne mengjes kur u zgjova me kishte vajtur mu poshte b*thes. Pergjumesh sic isha u tremba pak se thashe c'ne veze une ne kete moshe, vezet behen kur je me i ri :p

Dhe tani po mendoj... Njerezit bejne gjera te medha, kurse une mezi bera nje mandarine :(
:D

e panjohura

Valoris scriptorum
Në këtë natë të qetë nuk e shoh shpëtimin,
dhe netët tjera janë bosh dhe të vështira
asgjë e askush kurr nuk ma ndryshoj pikëllimin
ose unë nuk po dijë...nuk po gjejë mënyra.....:(