Re: mendime casti

joetisti_

Locus omnem
dymbedhjete veta ne nje fushe me vetem nje top. E fillojne e zihen. A s'mund t'u jepej te gjithve nga nje top?
kam dashur te them "njezet e dy lojtare. Aq duhet te jene!, e kisha per lojen e futbollit.
Edhe ne nje postim tjeter qe e pashe me vone kisha shkuajtur "kur te bej nje mije postime, do ta festoj". Doja te thoja "dhjete mije". Dhe para ca ditesh u bene aq, dhe e festova, me qe ra fjala. Cajit, qe zakonisht e pi me nje luge sheqer, i hodha dy luge, si per feste :)

(tema) sa kohe do te na duhej te fillonim te numeronim deri ne 10 miliard?
Bera nje llogaritje dhe me doli pak a shume '634 vjet, sikur nje numer ta thoshim per nje sekonde.

Pak a shume tri jete per te numeruar deri ne aq !!

Balahk

Locus omnem
kam dashur te them "njezet e dy lojtare. Aq duhet te jene!, e kisha per lojen e futbollit.
Edhe ne nje postim tjeter qe e pashe me vone kisha shkuajtur "kur te bej nje mije postime, do ta festoj". Doja te thoja "dhjete mije". Dhe para ca ditesh u bene aq, dhe e festova, me qe ra fjala. Cajit, qe zakonisht e pi me nje luge sheqer, i hodha dy luge, si per feste :)

(tema) sa kohe do te na duhej te fillonim te numeronim deri ne 10 miliard?
Bera nje llogaritje dhe me doli pak a shume '634 vjet, sikur nje numer ta thoshim per nje sekonde.

Pak a shume tri jete per te numeruar deri ne aq !!
prape e ke bere llogarin gabim;634 vite bejn 7 e ca jete,duke llogaritur mesataren:80 vj :p:p:p .edhe une qe vrisja mendjen kush eshte ky sport me 12 lojtar ne fush qe i referohej joetisti? Me doli volebolli,ketu me doli llogaria :p

tema:ja i uroj joetistit arritjen 10mije te postimeve,ishalla me naj nuse tek nr 15 mije edhe na fton ne dasem te gjitheve :p:p

joetisti_

Locus omnem
prape e ke bere llogarin gabim;634 vite bejn 7 e ca jete,duke llogaritur mesataren:80 vj :p:p:p .edhe une qe vrisja mendjen kush eshte ky sport me 12 lojtar ne fush qe i referohej joetisti? Me doli volebolli,ketu me doli llogaria :p

tema:ja i uroj joetistit arritjen 10mije te postimeve,ishalla me naj nuse tek nr 15 mije edhe na fton ne dasem te gjitheve :p:p
e drejte! Jo tamam gabim llogaritjeje. Si duket kur kam ngritur syte te shifra per ta perkthyer ne jete njeriu, s'kam pare 6-en por 3-shin. Sidoqofte theksi eshte te disa jete. Pra nje kohe shume e madhe.
Po t'ia thoje dikujt qe s'e kishte cuar ndonjehere ne mendje si pyetje, do te thoshte 5 minuta, ose meqe numri eshte disi i madh dhe i ndikuar nga dyshimi se nese po ma ben pyetjen do te kete nje hile, do te thoshte cerek ose gjysme ore.
Po t'i thoje qe duhet nje dite, do te cuditej. Kur pastaj t'i thoje realen, pra qe duhen pikerish 600 vjet, do te levizte nga vendi.

flm per urimin. Ne dasme ejani pa ftuar :)

(tema) sikur te bjere bore per festa...!

joetisti_

Locus omnem
lexova se nje vajze kishte vene ne prove te dashurin duke inskenuar sikur nje djale tjeter i dhuronte atij nje mercedez vetem qe t'ia linte nje here te dashuren.

...Une nuk do te kisha rene ne kurth. Nuk do ta beja. S'me pelqen mercedezi. Audi me pelqen.

katsune

cherry blossom
po mendoj per ata qe punojne tere diten para kompjuterit...them se nuk do rezistoja dot per vete. me mire tere diten ne kembe sesa keshtu duke qendruar ulur para kompjuterit...

h3o

Papirus rex
Pasi qe neser udhtoj per ne Norvegji, ku edhe do qendroj disa dite, e shfrytezoj rastin qe besimtareve te krishtere te va uroj Krishtlindjet, kurse te gjithe forumisteve Gezuar Vitin e RI 2016: Qofte nje Vit i mbare per te gjithe!!

Ti ste rri ajo ne nje vend. :p
Sa shume qe udhetoke. :)