rregullova sot nje ngrohese elektrike qe i ishte prishur celesi dhe nga pese celesa qe kishte, e hapa dhe i mora nje te paprishur dhe te prishurin ia ngeca asaj qe e rrotullonC'me duhet mua te rrotullohet kur s'punonte
dhe po mendoj, pa ditur fare nga elektriklleku!, sikur te me kishte zene korrenti...?
haha.Do i kishe vjedhur wi-fi Jezusit e do na shkruaje sërisht nga parajsa , e thjeshtë fare.
haha.
preferoj ferrin. Dhe me shume per te mos u bere i bezdisshem. Sepse nga parajsa do te shkuaja vetem gjera shenjtoresh
Nga ferri do mund te shkruaja fjale i denje per t'u quajtur 'pervers'
Me pelqeu!
(tema) sikur te ftohej koha aq shume sa te na duhej(njerezimit) te ndertonim nje fortese per t'u mbrojtur e te qendronim te githe bashke, ne te forumit do te kishim dhomen tone te vecante?
thuaje, thuaje. Nuk rritemi ne te dy.Ferri është për inteligjentët. Haha! Joetisti si shejtanke kisha në mendje për të të thene dicka të bukur pikante , por tani jemi rritur nuk i themi dot publikisht. :/![]()
thuaje, thuaje. Nuk rritemi ne te dy.
(tema) po qe neser s'me punohet!
... sme hiqet nga mendja tipja e forumit qe me shprehte dashurine, betohej se ish e virgjer, dhe qe enderronte qe ta humbte ate me nje gentlamn si une.... e un si katunar e besovanuk ze mend kurre une romantik e naiv i pa korigjueshem
![]()
jam utokritik e reflektiv...nuk vura emer me duket .... pse te djeg miza ty?>edhe nese eshte e vertete kjo qe thua, e kujtdo ti i referohesh qe te ka thene keto gjera, eshte nje gjest shume i ulet fakti qe ti e permend ketu. eshte kaq e veshtire te heshtesh?
jam utokritik e reflektiv...nuk vura emer me duket .... pse te djeg miza ty?>
edhe une....ishte mendim casti pse i djeg miza ksaj xhanemishte mendim i castit, jam ne teme.