Re: mendime casti

joetisti_

Locus omnem
rregullova sot nje ngrohese elektrike qe i ishte prishur celesi dhe nga pese celesa qe kishte, e hapa dhe i mora nje te paprishur dhe te prishurin ia ngeca asaj qe e rrotullon :p C'me duhet mua te rrotullohet kur s'punonte :)

dhe po mendoj, pa ditur fare nga elektriklleku!, sikur te me kishte zene korrenti...?

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
rregullova sot nje ngrohese elektrike qe i ishte prishur celesi dhe nga pese celesa qe kishte, e hapa dhe i mora nje te paprishur dhe te prishurin ia ngeca asaj qe e rrotullon :p C'me duhet mua te rrotullohet kur s'punonte :)

dhe po mendoj, pa ditur fare nga elektriklleku!, sikur te me kishte zene korrenti...?

Do i kishe vjedhur wi-fi Jezusit e do na shkruaje sërisht nga parajsa , e thjeshtë fare.

joetisti_

Locus omnem
Do i kishe vjedhur wi-fi Jezusit e do na shkruaje sërisht nga parajsa , e thjeshtë fare.
haha.
preferoj ferrin. Dhe me shume per te mos u bere i bezdisshem. Sepse nga parajsa do te shkuaja vetem gjera shenjtoresh :)
Nga ferri do mund te shkruaja fjale i denje per t'u quajtur 'pervers' :)

Me pelqeu! :)

(tema) sikur te ftohej koha aq shume sa te na duhej(njerezimit) te ndertonim nje fortese per t'u mbrojtur e te qendronim te githe bashke, ne te forumit do te kishim dhomen tone te vecante?

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
haha.
preferoj ferrin. Dhe me shume per te mos u bere i bezdisshem. Sepse nga parajsa do te shkuaja vetem gjera shenjtoresh :)
Nga ferri do mund te shkruaja fjale i denje per t'u quajtur 'pervers' :)

Me pelqeu! :)

(tema) sikur te ftohej koha aq shume sa te na duhej(njerezimit) te ndertonim nje fortese per t'u mbrojtur e te qendronim te githe bashke, ne te forumit do te kishim dhomen tone te vecante?

Ferri është për inteligjentët. Haha! Joetisti si shejtanke kisha në mendje për të të thene dicka të bukur pikante , por tani jemi rritur nuk i themi dot publikisht. :/ :p

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
"Shiko... unë të dua. Të premtoj se do të të lë gjithmonë në vendin pranë dritares, edhe e adhuroj të vështruarit e panoramës ndërsa udhëtoj. Të premtoj se do të lë pjesën e fundit të tortës, edhe pse "vdes" për ëmbëlsira. Sepse kur të shoh ty të lumtur, jam i lumtur dyfish. Nuk është një gëzim që ikën në çast, qëndron. Mungesa jote më bën të ndihem keq."

Thenie Te Pavdekshme

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Një botë e mbushur me injorancë, e ka keqperdorur fuqinë e arsyetimit , i ka zhdukur të ëmblat fjalë.Njollë në vrazhden e mendimeve që mbarsin një rendesi të papërfillshme. E njellojtë , errësire , mendime të dhunshme...njerëz që endje kanë të maskohen në të pamëshirshmen gllabërim ekzistencial në qoshe të etjeve të tyre , tundohen, hanë kokëne tyre , pjellë përbindeshi brenda vetes së të tyre.
Eshtë bukur të kundrosh llumin e pis të mos bëhesh...

Last edited:

hurtlocker

Valoris scriptorum
... sme hiqet nga mendja tipja e forumit qe me shprehte dashurine, betohej se ish e virgjer, dhe qe enderronte qe ta humbte ate me nje gentlamn si une.... e un si katunar e besova :( nuk ze mend kurre une romantik e naiv i pa korigjueshem :bang::mad::(:ndihme:

katsune

cherry blossom
... sme hiqet nga mendja tipja e forumit qe me shprehte dashurine, betohej se ish e virgjer, dhe qe enderronte qe ta humbte ate me nje gentlamn si une.... e un si katunar e besova :( nuk ze mend kurre une romantik e naiv i pa korigjueshem :bang::mad::(:ndihme:

edhe nese eshte e vertete kjo qe thua, e kujtdo ti i referohesh qe te ka thene keto gjera, eshte nje gjest shume i ulet fakti qe ti e permend ketu. eshte kaq e veshtire te heshtesh?

hurtlocker

Valoris scriptorum
edhe nese eshte e vertete kjo qe thua, e kujtdo ti i referohesh qe te ka thene keto gjera, eshte nje gjest shume i ulet fakti qe ti e permend ketu. eshte kaq e veshtire te heshtesh?
jam utokritik e reflektiv...nuk vura emer me duket .... pse te djeg miza ty?>