SINQERISHT mbetem e shtangur nga ky shkrim....!!Atdhetarizem patetik!...
Sa atdhetare jemi ne?!..Aq atdhetare, sa ekzaltohemi dhe shfaqim krenarine e rreme ne grimca te tilla sportive...
Po ne perditshmeri?..Heshtim..Ulim kryet para padrejtesive...Shkelim si ne ferrin dantesk krenarine tone per hir te mbijeteses...Durojme mbi supet tona gurin sifizian te ngarkuar nga superfuqite qe vendosin cdolloj " ndeshkimi " per shqiptarin dhe ....ohhh...ne vazhdojme te ngjisim malin duke shkelur mbi imazhin krenar ,duke u munduar t'i japim kuptim absurdit tone permes te ndjerit te lumtur nga ky ndeshkim...
Thomeni " o pseudoatdhetare" , deri kur do vazhdojme me kete farse?! A do te lodhemi ndonjehere? Hahahahahhahah
( Qesh se e qara kerkon krenari dhe une e kam shkelur bashke me ju...)
Sepse ka shum gjera te tjera te lena pas dore ku te jemi atdhetar, sporti eshte nje brohoritje qe e ben tashme kushdoSINQERISHT mbetem e shtangur nga ky shkrim....!!
Po perse valle te bejme 'tifo' per kombetoren tone te duket hipokrizi ty @Alephh ???N e cdo shkrim tuaj ju kam ndjekur e absolutisht kam 'adhuruar' menyren tuaj te percjelles se mendimeve ideve tuaja....![]()
Pershendetje, Lisa!SINQERISHT mbetem e shtangur nga ky shkrim....!!
Po perse valle te bejme 'tifo' per kombetoren tone te duket hipokrizi ty @Alephh ???N e cdo shkrim tuaj ju kam ndjekur e absolutisht kam 'adhuruar' menyren tuaj te percjelles se mendimeve ideve tuaja....![]()
Aman po mire pse ka kaq shuem gjera te lena pas dore ,e nese bejme tifo per futboll eshte gabim??Sepse ka shum gjera te tjera te lena pas dore ku te jemi atdhetar, sporti eshte nje brohoritje qe e ben tashme kushdo
Dhe jane te njejtet qe dje sbenin asgje por e shlyejne me kete brohoritje!
AJAJAJA...Jo ironi ndaj meje ,pasi nuk e perdora nje te tille ndaj jushPershendetje, Lisa!
Ka ardhur momenti te me zbritni nje shkalle me poshte nga hierarkia "adhurimit". Pranoni diversitetin e ideve, mendimeve...
Pastaj me duket se me kete hipokrizi ( ne ate mendim casti) jam bashkangjitur dhe une ne mos gaboj...
Po a ju duket paksa paradoksal ky patriotizem?!
Nuk jam kundra "ulerimes" se tij neper arena sportive...Perkundrazi do gerthisja dhe une me kenaqesi, nese me pare zerin tim e kam cirrur ndaj padrejtesive...Do ta gjeja energjine per te uleritur edhe per t'u cjerre....Por une hesht....Hesht se kam kete maske si te gjithe...
Me vjen keq Lisa! Do te doja shume te flisja ndryshe, por nuk mundem... te pakten jo momentalisht...