Re: mendime casti

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Një burrë pyet gruan :
"Pse jeni të bukura dhe të mangëta në mendje"?
Gruaja përgjigjet:
"Të bukura që të na doni. Të mangëta që të ju duam"
Apo jo @Mirabel ??:p:p

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Ja vlen te mbash prane vetes ata persona, qe edhe pse e gjejne deren tende mbyllur, trokasin gjithsesi...

-Yuri Obukhovskiu.

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
"- Përse mbarojnë dashuritë ?
- Kush tha që mbarojnë ? Çdo gjë që mbaron, nuk është dashuri ! Dashuritë s'kanë as fillim. Eshtë si një pjesë e jotja, e përhershme që zgjohet me një tingull të veçantë, me një pamje të veçantë, me një mall të veçantë; nga një njeri i veçantë!"

| Fation Lami |

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Kur të shkruaj do të thotë që më mungon. Kur nuk të shkruaj do të thotë që po pres të të mungoj ty..

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Ai me mungon, nuk eshte nje munges e thjesht.
Eshte nje munges qe te ben te ndihesh keq.
Nuk po shkruan, kam nevoje ta bej, dhe me justifikimin me idiot sa per te kuptuar qe mendon per mua............:( :(

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Se kuptoj pse u vete mendja qe po shkruaj duke ju drejtuar dikujt :D?

Alephh

Valoris scriptorum
Atdhetarizem patetik!...
Sa atdhetare jemi ne?!..Aq atdhetare, sa ekzaltohemi dhe shfaqim krenarine e rreme ne grimca te tilla sportive...
Po ne perditshmeri?..Heshtim..Ulim kryet para padrejtesive...Shkelim si ne ferrin dantesk krenarine tone per hir te mbijeteses...Durojme mbi supet tona gurin sifizian te ngarkuar nga superfuqite qe vendosin cdolloj " ndeshkimi " per shqiptarin dhe ....ohhh...ne vazhdojme te ngjisim malin duke shkelur mbi imazhin krenar ,duke u munduar t'i japim kuptim absurdit tone permes te ndjerit te lumtur nga ky ndeshkim...
Thomeni " o pseudoatdhetare" , deri kur do vazhdojme me kete farse?! A do te lodhemi ndonjehere? Hahahahahhahah

( Qesh se e qara kerkon krenari dhe une e kam shkelur bashke me ju...)

MysteriousMan

Valoris scriptorum
Armenia ndaj danezve po luan me mire se shqiperia ndeshjen qe kaloj. Nqs vazhdon keshtu do i marin pike patjeter kesaj ndeshje

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Atdhetarizem patetik!...
Sa atdhetare jemi ne?!..Aq atdhetare, sa ekzaltohemi dhe shfaqim krenarine e rreme ne grimca te tilla sportive...
Po ne perditshmeri?..Heshtim..Ulim kryet para padrejtesive...Shkelim si ne ferrin dantesk krenarine tone per hir te mbijeteses...Durojme mbi supet tona gurin sifizian te ngarkuar nga superfuqite qe vendosin cdolloj " ndeshkimi " per shqiptarin dhe ....ohhh...ne vazhdojme te ngjisim malin duke shkelur mbi imazhin krenar ,duke u munduar t'i japim kuptim absurdit tone permes te ndjerit te lumtur nga ky ndeshkim...
Thomeni " o pseudoatdhetare" , deri kur do vazhdojme me kete farse?! A do te lodhemi ndonjehere? Hahahahahhahah

( Qesh se e qara kerkon krenari dhe une e kam shkelur bashke me ju...)
SINQERISHT mbetem e shtangur nga ky shkrim....!!
Po perse valle te bejme 'tifo' per kombetoren tone te duket hipokrizi ty @Alephh ???N e cdo shkrim tuaj ju kam ndjekur e absolutisht kam 'adhuruar' menyren tuaj te percjelles se mendimeve ideve tuaja....:)

MysteriousMan

Valoris scriptorum
Po perse valle te bejme 'tifo' per kombetoren tone te duket hipokrizi ty @Alephh ???N e cdo shkrim tuaj ju kam ndjekur e absolutisht kam 'adhuruar' menyren tuaj te percjelles se mendimeve ideve tuaja....:)
Sepse ka shum gjera te tjera te lena pas dore ku te jemi atdhetar, sporti eshte nje brohoritje qe e ben tashme kushdo :)
Dhe jane te njejtet qe dje sbenin asgje por e shlyejne me kete brohoritje!

Alephh

Valoris scriptorum
Pershendetje, Lisa!
Ka ardhur momenti te me zbritni nje shkalle me poshte nga hierarkia "adhurimit". Pranoni diversitetin e ideve, mendimeve...
Pastaj me duket se me kete hipokrizi ( ne ate mendim casti) jam bashkangjitur dhe une ne mos gaboj...
Po a ju duket paksa paradoksal ky patriotizem?!
Nuk jam kundra "ulerimes" se tij neper arena sportive...Perkundrazi do gerthisja dhe une me kenaqesi, nese me pare zerin tim e kam cirrur ndaj padrejtesive...Do ta gjeja energjine per te uleritur edhe per t'u cjerre....Por une hesht....Hesht se kam kete maske si te gjithe...
Me vjen keq Lisa! Do te doja shume te flisja ndryshe, por nuk mundem... te pakten jo momentalisht...

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Sepse ka shum gjera te tjera te lena pas dore ku te jemi atdhetar, sporti eshte nje brohoritje qe e ben tashme kushdo :)
Dhe jane te njejtet qe dje sbenin asgje por e shlyejne me kete brohoritje!
Aman po mire pse ka kaq shuem gjera te lena pas dore ,e nese bejme tifo per futboll eshte gabim??
Nese e ndjen veten kaq 'fyer' kaq te 'prekur' atehere DIL e protesto suc bejne gjithe njerezit e qyteteruar !
Por mos ja vesh kot se problemet E realiteti SHQIPTAR skane pike lidhje me ndeshjet e kombetares..Ose dhe nese kane..Atehere gezoju mbase eshte nje te shumtat 'ARRITJE' qe po e presin kete vende?:)

MysteriousMan

Valoris scriptorum
Kush? Une? Un rehat jam, jam mesuar! Futbolli kombetares me apo pa patriotizem eshte dicka qe e ndjek rregullisht.
+ se ndjej veten hipokrit, ta shpjegova si e kuptova :)

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Pershendetje, Lisa!
Ka ardhur momenti te me zbritni nje shkalle me poshte nga hierarkia "adhurimit". Pranoni diversitetin e ideve, mendimeve...
Pastaj me duket se me kete hipokrizi ( ne ate mendim casti) jam bashkangjitur dhe une ne mos gaboj...
Po a ju duket paksa paradoksal ky patriotizem?!
Nuk jam kundra "ulerimes" se tij neper arena sportive...Perkundrazi do gerthisja dhe une me kenaqesi, nese me pare zerin tim e kam cirrur ndaj padrejtesive...Do ta gjeja energjine per te uleritur edhe per t'u cjerre....Por une hesht....Hesht se kam kete maske si te gjithe...
Me vjen keq Lisa! Do te doja shume te flisja ndryshe, por nuk mundem... te pakten jo momentalisht...
AJAJAJA...Jo ironi ndaj meje ,pasi nuk e perdora nje te tille ndaj jush ;)
Aspak sme duket 'paradoksal'..Eshte nje skuadra e vendit time e si e tille do bej tifo per te dhe nese humbet..Sporti ne te gjithe boten SHIHET si dicka argetuese dhe shpesh biznesi me fitimprures...!
Perseri ngul kembe te them se NDESHJET e kombetares skane lidhje me realitetin!Se jane po keta SHQIPTARE qe para dy vitesh e votuan kte qeveri qe eshte aktualisht, e po keta qe e votuan dhe se fundmi KESAJ I THEM HIPOKRIZI INJORANCE NAIVITET!