jepi se do mrekullohesh akoma me shume :thumbsup:Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] etja per jeten...flet per vinsent teodor van gog...i mrekullueshem per aq sa kam lexuar. [/qb]
Sa per dijeni emri eshte vetem Vincent Van Gogh, Teo eshte i vellai apo ashtu e kishe fjalen ti? :tipsy:Fillimisht postuar nga Nadia81:
[qb]jepi se do mrekullohesh akoma me shume :thumbsup: [/qb]Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] etja per jeten...flet per vinsent teodor van gog...i mrekullueshem per aq sa kam lexuar. [/qb]
ne fakt pasimpresioniste...eshte quajtur te pakten ne ate liber piktura e tij e paarrishtme.Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Une e kam lexuar para shume vitesh dhe e kujtoj si nje liber qe me ka perpire. Eshte shume mbreselenes plus qe impresionizmi eshte rryma ime e preferuar. [/qb]
ai tipi te ngjason ne disa pika ,prandaj te pelqen kete liber eee /pf/images/graemlins/laugh.gif apo duhet te them se i ngjason ti atij /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga vetvetja:
eshte e vertet...kemi disa gjera te perbashketa...por kjo nuk do te thote se une i ngjaj atij...apo ai mua...kjo do te thote...se shpirtrat e bukur...ngjajne shpesh me njeri tjetrin...Fillimisht postuar nga farlfala:
[qb]ai tipi te ngjason ne disa pika ,prandaj te pelqen kete liber eee /pf/images/graemlins/laugh.gif apo duhet te them se i ngjason ti atij /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga vetvetja:
besoj se ata qe nuk e kane lexuar...nuk edin nje pjese e mire e tyre as autorin /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga kanani20204:
[qb] Po lexoj per se treti here:100 vjet vetmi.Autorin te gjithe e njihni.Rrekomandoj ata qe nuk e kane lexuar ta lexojne.I pa arritshem.Une po e studioj.Pres rreagime nga ata qe e kane lexuar. :wink: [/qb]
Ku kane shpirt komunistet. Me vjen ne mendje nje cope qymyri kur kujtoj shpirtin komunist.Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]eshte e vertet...kemi disa gjera te perbashketa...por kjo nuk do te thote se une i ngjaj atij...apo ai mua...kjo do te thote...se shpirtrat e bukur...ngjajne shpesh me njeri tjetrin...Fillimisht postuar nga farlfala:
[qb]ai tipi te ngjason ne disa pika ,prandaj te pelqen kete liber eee /pf/images/graemlins/laugh.gif apo duhet te them se i ngjason ti atij /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga vetvetja:
nga te tjerat jemi aq ndryshe...saqe... [/qb]
hahahahahahah ne fakt nuk te njoh...dhe per te qene i sinqerte nuk me intereson te te njoh...Fillimisht postuar nga pRoDiGy69:
[qb]Ku kane shpirt komunistet. Me vjen ne mendje nje cope qymyri kur kujtoj shpirtin komunist. [/qb]Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]eshte e vertet...kemi disa gjera te perbashketa...por kjo nuk do te thote se une i ngjaj atij...apo ai mua...kjo do te thote...se shpirtrat e bukur...ngjajne shpesh me njeri tjetrin...Fillimisht postuar nga farlfala:
nga te tjerat jemi aq ndryshe...saqe... [/qb]