Re: Libri që ke në duar.

Status
Not open for further replies.

picasso

Forumium maestatis
Re: Re: Libri që ke në duar.

etja per jeten...flet per vinsent teodor van gog...i mrekullueshem per aq sa kam lexuar.

Nadia81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] etja per jeten...flet per vinsent teodor van gog...i mrekullueshem per aq sa kam lexuar. [/qb]
jepi se do mrekullohesh akoma me shume :thumbsup:

Nadia81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nadia81:
[qb]
[qb] etja per jeten...flet per vinsent teodor van gog...i mrekullueshem per aq sa kam lexuar. [/qb]
jepi se do mrekullohesh akoma me shume :thumbsup: [/qb]
Sa per dijeni emri eshte vetem Vincent Van Gogh, Teo eshte i vellai apo ashtu e kishe fjalen ti? :tipsy:

picasso

Forumium maestatis

nadia...kam respekt se te njof nga lagr...ngahera...une nuk jam aq budalla...ai e ka Vinsent babai i tij Teodor nena ana... vellai teo
etj... por rregulli i thenies se emrit...gjithnje kur do te prezanton ne menyre korrekte dhe pak intime dike,eshte "emri...emri i babes...mbiemri...nuk e di nese ke ndonje gje ne kundershtim me kete rregull por une nuk jam budalla te ngaterroj te vellane(qe eshte njeriu me i rendesishem i jetes se tij...me ndonje tjeter...por prap ai mbetet Vinset Teodor Van Gog...
meqe ra fjala libri eshte shkruar nga "Irvin Stoun
Nadia te pershendes... :wave:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Une e kam lexuar para shume vitesh dhe e kujtoj si nje liber qe me ka perpire. Eshte shume mbreselenes plus qe impresionizmi eshte rryma ime e preferuar. [/qb]
ne fakt pasimpresioniste...eshte quajtur te pakten ne ate liber piktura e tij e paarrishtme.
dhe mua me mbush...dhe me ben pjese te tij...nuk e di...por verte nga cdo faqe qe lexoj e me shume dashurohem me te....

farfalla

Primus registratum

ai tipi te ngjason ne disa pika ,prandaj te pelqen kete liber eee /pf/images/graemlins/laugh.gif apo duhet te them se i ngjason ti atij /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga farlfala:
[qb]
ai tipi te ngjason ne disa pika ,prandaj te pelqen kete liber eee /pf/images/graemlins/laugh.gif apo duhet te them se i ngjason ti atij /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
eshte e vertet...kemi disa gjera te perbashketa...por kjo nuk do te thote se une i ngjaj atij...apo ai mua...kjo do te thote...se shpirtrat e bukur...ngjajne shpesh me njeri tjetrin...
nga te tjerat jemi aq ndryshe...saqe...

besim231071

Primus registratum

Po lexoj per se treti here:100 vjet vetmi.Autorin te gjithe e njihni.Rrekomandoj ata qe nuk e kane lexuar ta lexojne.I pa arritshem.Une po e studioj.Pres rreagime nga ata qe e kane lexuar. :wink:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga kanani20204:
[qb] Po lexoj per se treti here:100 vjet vetmi.Autorin te gjithe e njihni.Rrekomandoj ata qe nuk e kane lexuar ta lexojne.I pa arritshem.Une po e studioj.Pres rreagime nga ata qe e kane lexuar. :wink: [/qb]
besoj se ata qe nuk e kane lexuar...nuk edin nje pjese e mire e tyre as autorin /pf/images/graemlins/laugh.gif

ARVINA

Primus registratum

100 vjet vetmi eshte nje liber me te vertete shuuuuuume i bukur.Kur e lexova heren e pare isha ne plazh prandaj e kam lexuar dy here dhe emrat e personazheve i shkruaja ne leter se i harroja.Tani po lexoj "Paula"-I.Allende.

JiggaMan

Primus registratum

[qb]
[qb]
ai tipi te ngjason ne disa pika ,prandaj te pelqen kete liber eee /pf/images/graemlins/laugh.gif apo duhet te them se i ngjason ti atij /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
eshte e vertet...kemi disa gjera te perbashketa...por kjo nuk do te thote se une i ngjaj atij...apo ai mua...kjo do te thote...se shpirtrat e bukur...ngjajne shpesh me njeri tjetrin...
nga te tjerat jemi aq ndryshe...saqe... [/qb]
Ku kane shpirt komunistet. Me vjen ne mendje nje cope qymyri kur kujtoj shpirtin komunist.

trebeshina

Primus registratum

Une sapo mbarova se lexuari Kodi i da Vincit. Nje roman shume terheqes i cili me ka krijuar nje peshtjellim ne koke ne lidhje me fene kristiane. Kur e bleva dhe lexova qe eshte nje nga librat me te shitur te koheve te fundit, mendova se mos njerezit nga kurioziteti per te rejat qe thoshte autori e blenin, por kur e mbarova pashe qe ishte nje liber qe ja vlen ta lexosh.

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga pRoDiGy69:
[qb]
[qb]
[qb]
nga te tjerat jemi aq ndryshe...saqe... [/qb]
Ku kane shpirt komunistet. Me vjen ne mendje nje cope qymyri kur kujtoj shpirtin komunist. [/qb]
hahahahahahah ne fakt nuk te njoh...dhe per te qene i sinqerte nuk me intereson te te njoh...
komunistet...nuk e kuptoj ca lidhjeje ka piktura me komunistet...dhe as nje rroman...por po te them se ne fakt...shpirtin e madh e kane kapitalestet qe ua marrins hpirtin njerezve te thjeshte qe kane nen sundin e tyre...

hej dreq hej...kjo bote ka marr per keq...dhe nuk e di se si te ja bej qe sadopak ta ndeq!???!!??!?!

Status
Not open for further replies.