Re: Libri që ke në duar.

Status
Not open for further replies.

Cruel_Intentions

Primus registratum
Re: Re: Libri që ke në duar.

edhe me pas heshtja Elvira Dones
I can actually see everything, sikur gjithshka qe pershkruhet ne liber po ndodh perball pallatit tim!!!

klevis2000

Primus registratum

The Clash of Civilizations and the Remaking of World Order
by Samuel P. Huntington

cFTKcuR9T8e52oaFB8tPYWGGS92N  1ZolLx8rrAe+U8iE

http://www.amazon.com/gp/reader/06848116...005#reader-page

Mashtrim i frikshem

couv-albanais.jpg

http://www.effroyable-imposture.net/commander-en.php
http://www.effroyable-imposture.net/revue-en.php

291236244X.08.LZZZZZZZ.jpg

alinos

Forumium maestatis

perplasja e civilizimeve nga hutington eshte perkthyer edhe ne shqip.
Keshtu u jepet jete stereotipeve...

Prodigychild01

Primus registratum

Liar's Poker nga Michael Lewis...

Libri me zbavites qe kam lexuar gjithe vitin. Michael Lewis tregon historine e vete se si filloi nje karriere ne finance ne Wall Street ne fillimin e viteve 80 gjate shperthimit te tregut.

Do te kenaqeni pa diskutim me anen humoristeke te transferimit te bilionave te dollareve nga duart e ketyre "lojtareve te pokerit". Librin e gjeni lire fare tek amazon.com.

Prodigy's Rating (qe tashi e tutje cdo liber do vleresohet me shkalle nje-pese gishta)
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

jimmy84

Primus registratum

Po lexoja per here te dyte "Rruga e kthimit" nga REMARK. Nuk po bej komente. Duhet te futesh ne boten e shkrimtarit qe ta kuptosh dhe normalisht qe ta pelqesh /pf/images/graemlins/smile.gif

Rambla

Primus registratum

:lol:

une kur kam lexu antikrishti, as qe e kisha idene se kush ishte Nietzche. librin e kishte blere vellai im, dhe kot fillova ta shfletoja. pastaj ngela aty me librin ne dore deri sa e mbarova. liber me ton te larte, por shume interesant, une gati gati bisedoja me te, mu dukte sikur shkembeja ide. pastaj me ka bere dhe per te qesh, Nietzche din te perdori dhe ironine.

Darien

Primus registratum

Song of Susannah
The Dark Tower VI
by Stephen King

Lexova gjysmën të shtunën dhe po më pëlqen. Ka disa të papritura për lexuesit e Dark Tower. Historia vazhdon me të njëjtën cilësi në përmbajtje dhe në tregim. Mezi pres ta mbaroj.
/pf/images/graemlins/smile.gif

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Esht INTERresanddeeee te trullosesh ne kte menyre rambla . Esht libri nr 3 qe i lexoj ktit te çmenmit :wub: ,loool,thjesht per interes personal.

(^=^). :cry:

Prodigychild01

Primus registratum

Choke by Chuck Palahniuk

Ky gjeni psikopat, te merr ne nje udhetim pertej cmendurise dhe te sjelle prape mbrapa....

I njejti autor qe shkroi Fight Club. Kam lexuar edhe Survivor. Per te gjithe ata qe duan dicka ndryshe nga mondanja jua rekomandoj.

Prodigy's Rating

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: e 1/2

Prodigychild01

Primus registratum

Ju lutem te gjithe moderatoreve te heqin fotot idiote te librave qe komentohen. C'eshte gjithe ky zell mjeran, apo pasione patetike. Nuk eshte ky vendi per tju bere propagande axhendave politike, te disa ekstremistave.!!! :mad: :mad:

romeo

Forumium maestatis

Racconti d'amore in un paese in guerra

Sepùlveda :thumbsup:

blabla

Primus registratum

The DaVinci Code" - shume i bukur!!!!! (deri tani)
M.2. Dje e bleva dhe jam ne faqen 106...interesant. Se kuptoj controversin over kte book akoma, but I am not really aquainted with contemp. lit.

Prodigychild01

Primus registratum

Da Vinci Code by Dan Brown.

Ky liber i kthyer ne nje fiksacion te masave eshte pak me shume se nje lexim plazhi. Lexuesit harrojne qe kane te bejne me nje liber "pure fiction" qe nga realiteti ka marre vetem disa pershkrime muzeumesh. Nga pikepamja fetare ky liber eshte 0, dhe nuk sjell asnje fakt, apo "zbulim" nga sa pretendohet. Lexojen me kembe ne toke per cfare eshte.. thjesht pacavure komerciale per te kaluar kohen....(dhe per ti shtuar pasurine Dan Brown)

Prodigy's Rating
:thumbsup: :thumbsup: (2/5)

alinos

Forumium maestatis

Prodigy* ti lexoke dy libra ne dite! :eek: I'm impressed! /pf/images/graemlins/wink.gif

Vals

Primus registratum

Dy libra nga Karen Amrstrong "The History of God" and "The Battle for God". Nqs doni histori feje me kembe ne toke lexoni keto. Dan Brown eshte perralle e kendeshme komerciale.

Prodigychild01

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Linos:
[qb] Prodigy* ti lexoke dy libra ne dite! :eek: I'm impressed! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Jo lexoj nga dy libra ne muaj vetem se jua bej komentin kur me teket. Kete Vit kam lexuar:

1) The Art of The Deal - Donald Trump
2) Survivor - Chuck Palahniuk
3) How to Get Rich - Donald Trump
4) Angles in America (Millenium Approaches) Tony Kushner
5) Trail Fever - Michael Lewis
6) The Da Vinci Code - Dan Brown
7) Angels and Demons - Dan Brown
8) Automatic Millionaire - David Bach
9) The Decline and Fall of the Ottoman Empire
10) The Americanization of Benjamin Franklin
11) Burglars can't be chosers. - Lawrence Block
12) Angels in America (Perestroika) Tony Kushner
13) Liar's Poker - Michael Lewis
14) Choke - Chuck Palahniuk - ne lexim e siper.

Ke ndonje rekomandim ti apo do vazhdosh te tallesh sumen.
:idea:

Status
Not open for further replies.